WİNDOWS XP SP3 TURKCE - RAİD DRİVER PAKETİ ENTEGRELİ, NOTEBOOKLARA XP KURAMAYANLAR İCİN Tamamen orjinal olan SP2'li windowsun üzerine SP3 ile birlikte Media Player 11,İE 7 ve Notebooklar için gerekli tüm Raid Sürücüleri eklendi. Entegre Edilen Driverler Sistemden hiçbir şey çıkartılmadı. Katılımsız Değildir. orjinal yapabileceğiniz key; DOSYANIN İÇİNDEDİR Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
zaten arşiv dosyasından çıkan dosyalar cd ye sığmıyor dvd ye yazdırdım bilgisayar açılışta cd den başlamasına rağmen kuruluma geçmior..
Yukarıda deneyen arkadaşlar var gelince cevaplasın bende 3 partyı indirdim diğerleri inince size sonucu söyliyeyim
dostum cd ye yazdırman için nero olması yeterli.kalıp halindeki imageli dosyayı 24x yazdırdım 2 pc ye kurdum çalışıyor.