arkadaşlar bnm bi arkadaşta sansui sc 6000 cihaz var kuurlum 0937 yaptıktan sonra cıkan code ye okliyorum seca viaccess nagra falan cıkıyor biss cıkmıyor ne yapmamız lazım bide nagra viacces bölümüne key eklemeye calıştım ama olmadı cıkınca kaydetmiyor neden acaba turksatta 11962 3333 tp den tarama yaptırdım şebeke acık oldugu halde şifresiz olarak 73 kanal buldu daha fazla bulamıyor ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar bende medion 3000 fta marka cihaz var yazılımını bi türlü bulamadım aradım taradım sonunda buldum rs 232 kabloyla pc den cihaza yazılım yuklemeye calıştım yuklemiyor neden acaba medion 3000 fta cihaza uygun yazılımı olan cihazlar hangileri yardımcı lurmusunuz biss menülü yaazılımı nasıl yuklerim sansui sc 6000 le benim medion 3000 tfa içerik olarak aynı logolar kanal listesi menü ayarlar falan hepsi aynı sansui ile medion cihazın yazılımları birbirlerine uyarmı acaba bi fikri olan varmı bu konuda
sansui biss konusunda çok kötü.en sağlıklı çalışan 12 haneli biss girilen versiyondu onu da bulabilene aşk olsun