selam, bu plugin ile Dreambox´larinizda daha professionelce Canakantenlerinizi ayarlayabilirsiniz. Bu Plugin sayesinde ekranda cikan SNR sinyalinizi DB sinyaline ceviriyor. <-1dB bunda bir gariplik var (!!! Kablo, LNB ve Diseq kontrol ediniz !!!), dogru baglanmis bir LNB ile en az 0dB sinyal gücünüz olmasi gerek, Canak ayarli olmadigi halde. -1dB ... 5dB Sinyal cok düsük 5... 7dB düsük Sinyal, Görüntülerde Kirilma olur >7dB olmasi gerek Yayinlari problemsiz cekebilmeniz icin. DM500 ve DM7000 DM7020 DM500+ ve DM600 Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
merhaba arkadaslar dm500 cihazımı yeni aldım yeni bir çanak ayarlamak istiyorum fakat bu programı makinanın içine nasıl atacağım ve sonra nasıl çalıştıracağım yardımcı olursanız memnun olurum...
arkadaşım bak ardaan 2 ay geçmiş halen sana bir cevap yazan yok !niye dersen cihazın tek başına kullanılmaz içerisine yüklü imaj ile faal olur ..imajınıda yazarsan ( Gemini,TDW,sifteam,nemesis vs.gibi ) sana yardımcı olacaklar çıkar...
arkadaşlar bunu Gemini 4.70 imaj ile çalıştırabilenler varmı 4.60 da çalışıyordu,imajı 4.70 yaptım şimdi çalışmıyor....
4.20 ile çalışıyor çok işime yaradı astra hotbird ve sirius'u buldum ayrıca sesli olarak çalışıyor ses inceldikçe uyduya daha yaklaşmış oluyorsunuz paylaşım için teşekkürler