DM-800HD_OpenPLi-2.1_Orginal cihaz için-Backup_29.10.2013_KaYaCaN*. Backup bu gün hazırlanmıştır. . Backupta 28.10.2013 tarihli 4 uydulu setting vardır. TÜRKSAT HOT BiRD EUTELSAT7 ASTRA 19.2 . Backupta Türksat ve Eutelsat7 piconları yüklüdür. . SKİN: Army-Pli-0.6 . EMU: Cccam-2.3.0 ve oscam-ymod-pli_18.48 yüklenmiştir. . EKLENTİLER: Cihazın hafızasına göre gerekli gördüğüm pluginleri yükledim.Resimlere bakarak ön bilgi edine bilirsiniz. . Biss için constant.cw dosyası yüklenmiştir. . Backup bu haliyle 57mb'tır.Cihazın hafızası 64 mb olduğu için daha fazla plugin yüklemek isteyen arkadaşlar piconları silerek yükleyebilirler. . BURADAN:Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! .
Open PLİ süper imajdır. Ben orjinal imajı convert ederek kullanıyorum. Çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
Eline;emgine saglik Kayacan uta link çali$miyor . openlipli orijinal için yinilikleri bekleriz .. saygilar...
[h=2][/h] 10.05.2014 tarihi itibariyle OpenPLİ, DM 800 HD pvr için imaj desteğini durdurmuş görülüyor. Diğer imajlarda zaten yeni sürümler çıkarmıyor. Artık DM 800 HD pvr sim 3 cihazları değişitmenin zamanı geldi. Bilgilerinize.