arkadaşlar bi tanıdıkta yu-ma-tu cihaz var 9339 yapıp key menüsüne geliyo orda nagra viacces seca falan mevcut fakat biss yok viacces bölünmüne satır eklemeye calıştım eklenmiyo diğer vnagra ve secayada aynı şekilde key eklemeye calıştım eklemedi başka bi forumda viacces bölümüne yeni satır eklersem biss menüsü kendiliğinden oluşur die bi bilgi edinmiştim başka bi akrabamın yumatu ıQ cihazında denedim oldu fakat şimdiki olmuyo sadece yu-ma-tu yazıyo cihazın üzerinde ntv sporu nasıl cözerim hiçbi şekilde key ekleyemedim yardımlarınızı bekliyorum
yumatu IQ serilerinde viacces bölümüne yeni satır eklediğimizde biss bölümü kendiliğinden oluşuyor bu YU-MA-TU cihazda böyle bi özellik yokmudur acaba biss dosyası yuklemeden olmuyomu
arkadaşlar bi arkadaşımda YU-MA-TU cihaz var fakat biss menüsü yok bende ki yumatu ıq cihazda biss menüsü var bendeki yumatu ıq cihazdan YU-MA-TU cihaza yazılım aktarabilrmiyiz aktarabiliyosak nasıl olcak yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
arkadaşlar bi arkadaşımda YU-MA-TU cihaz var fakat biss menüsü yok bende ki yumatu ıq cihazda biss menüsü var bendeki yumatu ıq cihazdan YU-MA-TU cihaza yazılım aktarabilrmiyiz aktarabiliyosak nasıl olcak yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
yumatu IQ Serisi elle BİSS ekleme 1-9339 yazınız 2-key edite gelin okeyleyin 3-Viaccess bölümünü okeyleyin 4- kumandadan yeşil tuşu okeyleyin (yeni bir satır açılacak) 5- o kısma aynen bunları yazıyoruz 6- 2600 001fff key8 00 xx xx xx xx xx xx xx xx 7- sonra okeyleyin exsitle geri çıkın 8- Tekrar 9339 yazın 9- key bölümüne gelin 10-En alta BİSS bölümünü göreceksiniz böyle yapamazsan, bu yazılım: Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! bu da key dosyası: Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
arkadaşım yardımın için çok saol fakat cihaz yumatu ıq değil üzerinde sadece YU-MA-TU yazıyor dedikleriniz bu cihazda mevcut değil key menüsüne giriyorum hem satır ekleyemiyorum hemde viacces veya nagraya key kaydetmiyor
cihaz bilgisini ögrenemedim cihaz bilgisi olmadan yardımcı olamazmısınız üzerinde YU-MA-TU yazıyor sadece yardımlarınızı bekliyorum
genelde elle giriyorum rs 232 ile atmaya calışmıştım bi ara yumatu ıq cihaza atamamıştım o yüzden keyleri elle giriyorum YU-MA-TU cihaz için nasıl manuel giriliyor bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum