Sony Xperia E5 Türkiye'de Kaç Para?

Konu, 'Sony Ericsson' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Sony Xperia E5 Türkiye'de Kaç Para?
    Sony tarafından yapılan son açıklamada yeni modellerden birisi olarak tanıtılan Sony Xperia E5’in Türkiye'de satışa çıktığı açıklandı.
    [​IMG]
    Telefon modellerinde daha fazla ilgi görmeye başlayan Sony, bu konuda daha iyi ürünler yaparken aynı zamanda fiyat performans açısından da dengeyi tutturmaya başladı. Bu değişiklik ile birlikte kullanıcıların daha fazla tercih ettiği Sony son modelini de Türkiye pazarında kullanıcılar ile buluşturdu. Sony Xperia E5 modelinin bugün satışa çıkarıldığı belirtilirken telefonun fiyatı ve özellikleri ile ilgili tüm bilgiler de netleşti.

    Sony Xperia E5 Özellikleri Neler?

    Sony tarafından yapılan bu açıklamalarda telefonun özellikleri ile ilgili tüm detaylar belirtilirken cihazda yer alacak olan işlemcinin MediaTek MT6735 olduğu belirtildi. MicroSD kart ile 200GB'ye kadar depolama imkanı sunan telefon modeli bu bakımdan kişilerin depolama konusunda hiçbir sorun yaşamamasını sağlayacak.

    Sony Xperia E5 modelinde yer alan pil daha uzun bir kullanım sağlıyor. Yapılan açıklamalarda cihazın şarj edilmeden iki güne varan bir kullanım sağlayabileceği ifade edildi. Bu bakımdan özellikle telefonun kullanılmaya başlamasının ardından batarya açısından nasıl bir performans sunacağı da şimdiden merak ediliyor. Telefonun diğer özellikleri ise şöyle;

    Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi

    5.0-inç HD 720p desteği

    Mali-T720MP2

    1,5 GB RAM

    16 GB dahili hafıza

    13 MP arka kamera

    5 MP ön kamera

    2,700 mAh batarya

    Sony Xperia E5 Fiyatı Ne?

    Telefon ile ilgili yapılan açıklamalarda aynı zamanda fiyat bilgisi de paylaşılırken Sony Xperia E5 adı verilen modelin 999 Türk Lirası üzerinden satılacağı ifade edildi.
     

Sayfayı Paylaş