İPhone 7 Hakkında önemli detaylar

Konu, 'Apple - iPhone' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [h=1]İphone'nin yeni modeli İphone 7 teknik özellikleri[/h][h=2]Aplle'nin akıllı telefonu iPhone'un yeni modeli İphone 7'nin üretimine başlandı. İphone 7'nin teknik özellikleri bir bir sızarken, fiyatının ne kadar olacağı merak konusu...[/h]@mehmetkarahanlı@

    [​IMG]En büyük özelliklerinden biri wireless şarj aleti olacak gibi duruyor. Dizayn açısından ise Apple'ın en az iki kuşak aynı tasarımı koruma prensibinin yine geçerli olacağı tahmin ediliyor. Yani iPhone 6 kuşağında olduğu gibi ince, hafif ve yuvarlak hatlara sahip bir bizi bekliyor.

    Fakat eğer Apple bu prensibi terk edip bir tasarım değişikliğine giderse uzmanların beklentisi biraz daha kalın olacağı yönünde.
    Yetkililer böylelikle yeni telefonlarda 2 GB ana bellek, tabletlerde ise 4 GB ana bellek olacağını söyledi. Örneğin ekran boyutu olaraki Phone 6'da 4.7 inç'i standart olarak piyasaya süren Apple'ın, iPhone 6 Plus'ta ekran boyutu ise rakipleriyle benzer büyüklükte yani 5.5 inçti.

    iPhone 6s'te ise Apple'ın ekran boyutunun 4.7 inç yapacağı iddia ediliyor. İddialara göre Apple'ın en büyük sürprizlerinden biri ise iPhone 6 serisine yetişmeyen sürpriz bir özellik olacak.

    Apple görünüşe göre şimdiki iPhone'larda kullanılan hücre içi (In-Cell) panellerle pek mutlu değil. Şirketin panel kenarlarında dokunmatik hassasiyeti ile mücadele ettiği söyleniyor.

    iPhone'un yeni modeli 25 eylülde piyasaya çıkacak ancak model iPhone 6S mi Yoksa iPhone 7 mi henüz belli değil.

    Resmi bir açıklama yapılmasa da yeni iPhone 7, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus gibi iki büyüklükte piyasaya çıkacak
    [​IMG]

    Peki Yeni iPhone özellikleri ne olacak? İphone 6'dan farkı ne olacak?
    Yeni iPhone'da tek tuş yerine parmak sensörü özelliği olması bekleniyor. Yeni iPhone'daki kameranın daha büyük çözünürlükte olması bekleniyor. Başka bir ipucu ise fotoğraflara 3D etkisi verilebileceği yönünde Başka bir ipucu ise fotoğraflara 3D etkisi verilebileceği yönünde Yine yeni modele Force Touch teknolojisi gelebilir. Force Touch teknolojisiyle ekrana ne kadar basarsanız o kadar algılıyor.

    İOS'ta yenilikler Force Touch teknolojisi yeni özellikleri de tetikleyebilir. Yeni iPhone'da daha iyi bir işlemci olması bekleniyor. Yeni yazılım iOS 9 ile beraber çıkacak. Tayvanlı yetkililer ise teknoloji sitesi Techno Buffallo'ya yaptığı açıklamada Apple'ın yeni telefonlarında çift RAM kullanacağını ifade etti. Yetkililer böylelikle yeni telefonlarda 2 GB RAM, tabletlerde ise 4 GB RAM olacağını kaydetti.
    [​IMG]

    iPhone 7 ile ilgili iddialar oldukça fazla
    Örneğin ekran boyutu. iPhone 6'da 4.7 inç ekran boyutunu piyasaya süren Apple'ın, iPhone 6 Plus'ta ekran boyutu ise rakipleriyle bener büyüklükte yani 5.5 inçti. iPhone 6S'te ise Apple'ın ekran boyutunu 4.7 inç yapacağı iddia ediliyor.

    İddialara göre Apple'ın en büyük sürprizlerinden biri ise iPhone 6 serisine yetişmeyen müthiş bir özellik olacak: Kablosuz şarj özelliği. iPhone 7'de Apple'ın wireless şarj özelliğini piyasaya süreceği düşünülüyor.

    Dizayn açısından ise Apple'ın en az iki jenerasyon aynı dizaynı koruma prensibinin yine geçerli olacağı tahmin ediliyor. Yani iPhone 6 jenerasyonunda olduğu gibi inci, hafif ve yuvarlak hatlara sahip bir iPhone 7 bizi bekliyor. Fakat eğer Apple bu prensibi terk edip bir tasarım değişikliğine giderse uzmanların beklentisi iPhone 7'nin biraz daha kalın olacağı yönünde. Merak edilen en önemli konu ise iPhone 7'de farklı bir materyal kullanılıp kullanılmayacağı. Özellikle iPhone'un akıllı saatte kullandığı fakat iPhone 6'larda kullanılmayan safir ekranın iPhone 7'ye adapte edilebileceği konuşuluyor. Bu iddiayı güçlendirebilecek olan gelişme ise Apple'ın Çin'deki üreticisi Foxconn'un safir ekran fabrikası kuracak olması. Bu iş için Foxconn'un yapacağı yatırım tutarı ise 2.6 milyar dolar. İkinci bir olasılık ise iPhone 7'lerde likit ****l kullanımı. Economic Daily News'ün iddiasına göre ise iPhone 7'lerdeki büyük sürpriz 3 boyutlu ekran olacak. gazete bu iddiasına dayanak olarak Apple'ın hammadde tedarikçisi TPK'nın çıplak gözle izlenebilen 3 boyutlu ekran üzerinde harıl harıl çalışmasını gösteriyor.

    İPHONE 7 İÇİN BEKLENEN TEKNİK ÖZELLİKLER
    4 inç'lik yeni model

    Verilen bilgilerde dikkat çekici bir nokta ise Apple'ın Eylül için 3 yeni iPhone modeli tanıtmaya hazırlandığı yönünde. iPhone 6 ve 6 Plus lansmanından kısa bir süre sonra ortaya 4 inç ekranlı yeni iPhone iddiaları gerçek olabilir. Digitimes'ın kaynakları da Apple'ın tek elle kullanıma önem veren ve 4 inç'ten vazgeçemeyen kullanıcılar için yeni bir iPhone modeli duyuracağını doğruluyor.

    Safir Kristal Cam Ekran
    2014 yılında iPhone 6 modelinin safir kristal cam ekran olarak çıkacağı söylentileri gerçek olmadı. Ve görünüşe göre, birçok iPhone kullanıcısının iPhone 6 modelinin kolay çizldiği yönünde şikayeti var. 2014 yılında Apple firmasının safir cam üreten bir şirket ile anlaştığı söylentileri çoğaldı. Bu nedenle, Apple'ın iPhone 7 üzerinde safir kristal cam ekranı kullanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

    Kablosuz Şarj
    Kablosuz Şarj özelliği Android cihazların bir çoğunda ve Samsung'un yaklaşan amiral gemisi modeli Samsung Galaxy S6'da mevcut olacak.
    Bu nedenle, Kablosuz şarj özelliği herhangi bir benzer akıllı telefonlarda bulunuyorsa bu, Apple iPhone 7'ye bir katma değer olacaktır.

    Geliştirilmiş Pil Ömrü
    Android akıllı telefonların pil ömrü her yeni modelde biraz daha artıyor. Buna rağmen iPhone'ların pil ömrü hala beklentilerin altında kalıyor. Ve dahası, android telefonlar en yeni donanım birimleri ile daha az güç kullanan, olağanüstü performans yeteneğine sahip. Ve bu nedenle, Apple daha az güç tüketen işlemci ile pil ömrünü uzatmayı hedefliyor.

    Su geçirmez Dış Gövde
    Son birkaç yıl içinde piyasaya ya su geçirmez dış gövdesi olan ya da suya dayanıklı kaplama ile üretilmiş bir çok telefon modeli sunuldu. Samsung Galaxy S5 ve Sony Xperia serisi bu örneklerden bazılarıdır. Apple'ın iPhone7 modelinde su geçirmezliğe çok önem vereceği söyleniyor. Söylentiler doğruysa, sadece dış gövde ve ana devre kartları değil tüm telefon su geçirmez olacak.

    Mükemmel Ekran Çözünürlüğü
    Samsung telefonlar ile Apple cihazları karşılaştırdığımızda, Samsung cihazların üstün çözünürlük farkı her zaman göze çarpıyor. Teknoloji devi Apple, iPhone 6 Plus modelinde ilk Full HD cihazını sundu. Bu nedenle, önümüzdeki Apple iPhone 7 modeli Quad HD ekrana sahip olabilir.

    Force Dokunmatik Ekran
    iPhone 7, Force Touch dokunmatik ekran teknolojisi ile sert bir dokunuş ve hafif bir ayırt yeteneğine sahip olacak. Bu özel Force Touch, esnek Retina ekrandaki minik elektrotları kullanarak, hafif bir dokunuş ile güçlü bir basma hareketi arasındaki farkı anlıyor ve istenildiği zaman ekrandaki içeriklerle ilgili belirli kontrollere anında erişim sağlıyor.
    Not: iPhone 7'ye ait veriler yabancı kaynaklardan derlenmiş olup gerçek verileri kapsamamaktadır.

    İOS 8.4 HANGİ MODELLERE GELECEK?
    İOS 8.4 güncellemesinin 8.0 sürümünü almış tüm iPhone ve iPad modellerine geleceği belirtiliyor.

    Apple iPhone 7 üretimine başlandı
    iPhone 6S veya iPhone 7 olarak adlandırılacak olan yeni Apple telefonunun erken üretime girme nedeni bu yeni özelliği oldu. Yeni gelen haberlere göre Apple’ın iPhone 6S bazı kaynaklara göre iPhone 7 olması beklenen akıllı telefonunun üretimine başlandı. İddiaya göre şirket, Force Touch ekran özelliğini yeni iPhone modelinde kullanacağı için üretimini erken tarihe aldı. Force Touch dokunmatik ekran teknolojisi ile iPhone’lar, sert bir dokunuş ve hafif dokunuşu ayırt yeteneğine sahip olacak. Bu özel Force Touch, esnek Retina ekrandaki minik elektrotları kullanarak, hafif bir dokunuş ile güçlü bir basma hareketi arasındaki farkı anlıyor ve istenildiği zaman ekrandaki içeriklerle ilgili belirli kontrollere anında erişim sağlıyor.
    Yeni gelen raporlar, Apple’ın yeni ekran teknolojisi ile gelecek olan sıradaki iPhone modelinin üretimine zaten başlandığını söylüyor. Çünkü bu teknolojiye sahip ekranların tedariği biraz zaman alacaktır.
    [​IMG]
     
  2. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [h=1]iPhone 7 Ne Zaman Çıkacak? Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu Mu?[/h][h=2]Üretici firmanın çıkarmış olduğu en kaliteli telefon olacak ve piyasada iphone 7 fiyatı çok yüksek olacak.[/h][​IMG]En büyük özelliklerinden biri wireless şarj aleti olacak gibi duruyor. Dizayn açısından ise Apple'ın en az iki kuşak aynı tasarımı koruma prensibinin yine geçerli olacağı tahmin ediliyor. Yani iPhone 6 kuşağında olduğu gibi ince, hafif ve yuvarlak hatlara sahip bir bizi bekliyor.
    Fakat eğer

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    bu prensibi terk edip bir tasarım değişikliğine giderse uzmanların beklentisi biraz daha kalın olacağı yönünde.

    Yetkililer böylelikle yeni telefonlarda 2 GB ana bellek, tabletlerde ise 4 GB ana bellek olacağını söyledi. Örneğin ekran boyutu olarakiPhone 6'da 4.7 inç'i standart olarak piyasaya süren Apple'ın, iPhone 6 Plus'ta ekran boyutu ise rakipleriyle benzer büyüklükte yani 5.5 inçti.
    iPhone 6s'te ise Apple'ın ekran boyutunun 4.7 inç yapacağı iddia ediliyor. İddialara göre Apple'ın en büyük sürprizlerinden biri ise iPhone 6 serisine yetişmeyen sürpriz bir özellik olacak.
    Apple görünüşe göre şimdiki iPhone'larda kullanılan hücre içi (In-Cell) panellerle pek mutlu değil. Şirketin panel kenarlarında dokunmatik hassasiyeti ile mücadele ettiği söyleniyor.
    iPhone'un yeni modeli 25 eylülde piyasaya çıkacak ancak model iPhone 6S mi Yoksa iPhone 7 mi henüz belli değil.
    Resmi bir açıklama yapılmasa da yeni iPhone büyük olasılıkla iphone 7 ne zaman çıkacak .
    iPhone 6 ve iPhone 6 Plus gibi iki büyüklükte piyasaya çıkacak
    Peki Yeni iPhone özellikleri ne olacak? iPhone 6'dan farkı ne olacak?
    Yeni iPhone'da tek tuş yerine parmak sensörü özelliği olması bekleniyor. Yeni iPhone'daki kameranın daha büyük çözünürlükte olması bekleniyor. Başka bir ipucu ise fotoğraflara 3D etkisi verilebileceği yönünde Başka bir ipucu ise fotoğraflara 3D etkisi verilebileceği yönünde Yine yeni modele Force Touch teknolojisi gelebilir. Force Touch teknolojisiyle ekrana ne kadar basarsanız o kadar algılıyor.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    'ta yenilikler Force Touch teknolojisi yeni özellikleri de tetikleyebilir. Yeni iPhone'da daha iyi bir işlemci olması bekleniyor. Yeni yazılım

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ile beraber çıkacak. Tayvanlı yetkililer ise

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    sitesi Techno Buffallo'ya yaptığı açıklamada Apple'ın yeni telefonlarında çift RAM kullanacağını ifade etti. Yetkililer böylelikle yeni telefonlarda 2 GB RAM, tabletlerde ise 4 GB RAM olacağını kaydetti.

    iPhone 7 ile ilgili iddialar oldukça fazla
    Örneğin ekran boyutu. iPhone 6'da 4.7 inç ekran boyutunu piyasaya süren Apple'ın, iPhone 6 Plus'ta ekran boyutu ise rakipleriyle bener büyüklükte yani 5.5 inçti. iPhone 6S'te ise Apple'ın ekran boyutunu 4.7 inç yapacağı iddia ediliyor.
    İddialara göre Apple'ın en büyük sürprizlerinden biri ise iPhone 6 serisine yetişmeyen müthiş bir özellik olacak: Kablosuz şarj özelliği. iPhone 7'de Apple'ın wireless şarj özelliğini piyasaya süreceği düşünülüyor.
    Dizayn açısından ise Apple'ın en az iki jenerasyon aynı dizaynı koruma prensibinin yine geçerli olacağı tahmin ediliyor. Yani iPhone 6 jenerasyonunda olduğu gibi inci, hafif ve yuvarlak hatlara sahip bir iPhone 7 bizi bekliyor. Fakat eğer Apple bu prensibi terk edip bir tasarım değişikliğine giderse uzmanların beklentisi iPhone 7'nin biraz daha kalın olacağı yönünde. Merak edilen en önemli konu ise iPhone 7'de farklı bir materyal kullanılıp kullanılmayacağı. Özellikle iPhone'un akıllı saatte kullandığı fakat iPhone 6'larda kullanılmayan safir ekranın iPhone 7'ye adapte edilebileceği konuşuluyor. Bu iddiayı güçlendirebilecek olan gelişme ise Apple'ın Çin'deki üreticisi Foxconn'un safir ekran fabrikası kuracak olması. Bu iş için Foxconn'un yapacağı yatırım tutarı ise 2.6 milyar dolar. İkinci bir olasılık ise iPhone 7'lerde likit ****l kullanımı. Economic Daily News'ün iddiasına göre ise iPhone 7'lerdeki büyük sürpriz 3 boyutlu ekran olacak. gazete bu iddiasına dayanak olarak Apple'ın hammadde tedarikçisi TPK'nın çıplak gözle izlenebilen 3 boyutlu ekran üzerinde harıl harıl çalışmasını gösteriyor.
     
  3. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Alman tasarımcı Handy Abovergleich’in hayalindeki iPhone 7, kimsenin hayır diyemeyeceği türden.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    7
    ’nin kulaklık jakı olmadan gelebileceği söyleniyor. Şirketin yeni iPhone’daki ses portunu kaldırması, cihazın tasarım olarak çok ince ve şık olmasını sağlayabilir. Bu durum, şimdiden bazı tasarımcıların hayallerinde şekil bulmaya başladı. Alman tasarımcıHandy Abovergleich, eğer kulaklık jakı olmazsa hayalindeki iPhone 7’nin nasıl olduğunu gösteren tasarımlarını paylaştı.
    [​IMG]

    Kulaklık girişinin olmadığı iPhone 7’nin önceki modellerine göre 2 mm daha ince olacağını düşünen tasarımcı, cihazın 5 mm incelikte gelebileceğini iddia ediyor. Tabii bu durum, iPhone kullanıcılarının müzik dinleyemeyeceği anlamına gelmiyor. Bu eksik portun telafi edilmesi cihazın kutusundan bir çift kablosuz AirPod Bluetooth kulaklık çıkabilir.

    [​IMG]

    Handy Abovergleich’in

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    tasarımında, cihazın alt kısmında Beats Audio System ses çıkışı bulunuyor. Cihaza 5K video kaydı yapabilen 15 MP çözünürlüğünde bir

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    uygun gören Alman tasarımcı, Home tuşunu mekanik olmayan 3D Touch’a dayalı bir versiyonla değiştirmiş. Ayrıca cihazın arka kısmındaki göz zevkimizi mundar eden anten şeridi de kaldırılmış.

    [​IMG]

    Eğer

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    yeni iPhone’unda kulaklık girişini kaldıracak olursa, en azından tasarım ve incelik olarak Handy Abovergleich’in tasarımının gerçekleşme ihtimalinin bulunduğunu söyleyebiliriz. Yeni yılla birlikte iPhone 7 ile ilgili daha çok haberler gelmeye başlayacaktır.
    [​IMG]
     
  4. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [h=1]4 inçlik iPhone'nun Çıkış Tarihi Netleşti[/h][h=2]Uzun bir süredir hakkında konuşulan ve çıkması beklenen iPhone 7c'nin çıkış tarihi netleşti.[/h][​IMG]Daha önceki haberlerimizde bahsettiğimiz iPhone 7c için seri üretime geçilerek kullanıcılara kavuşturulması bekleniyor. Cihazın önümüzdeki bir kaç ay da çıkması planlanıyor.
    4 inç ekrana sahip olan iPhone 7c hakkında son dönemde çok daha fazla söylenti çıkması başlandı. China Telecom tarafından düzenlenen etkinlikte Nisan ayında satışa sunulması beklendiği 4 inçlik iPhone, aldığımız son haberlere göre seri üretime geçiyor.
    Aldığımız bilgilere göre Apple halihazırda zaten telefon için küçük ölçekli bir üretim gerçekleştiriyor. Fakat seri üretime ocak ayında başlanacak ve iPhone 7c, iPhone 5s'e benzeyecek. Ek bilgi olarak da cihaz 3 renkte satışa sunulacak.
    [​IMG]
    Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak 4 inç büyüklüğünde 1136x640 piksel çözünürlüğünde ekranı, Apple A9 işlemcisi ve 2GB RAM desteği ile fiyatına göre gayet uygun bir cihaz gibi görünüyor. İşletim sistemi iOS 9 ve 1650 mAh pil gücüne sahip olması bekleniyor.
    Cihaz hakkında bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz
     
  5. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [h=1]iPhone 7 ile Gelecek Özellikler ve Fiyatları[/h][h=2]iPhone 7 hakkında çıkan dedikodular fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi hakkındaki söylentileri sizler için tek başlık altına topladık. İşte o söylentiler..[/h][​IMG]Farahi, şirketin yeni modeli hakkında fikir yürüten ilk kişi değil. Teknoloji sitelerinin çeşitli kaynaklara dayandırdığı haberlerinde iPhone serisinin yeni üyesinin temel özellikleri şimdiden tartışılmaya başlandı. Android işletim sistemi ile çalışan bazı akıllı cihazlar bir süredir kablosuz şarj özelliğine (Wireless charging) sahip. iPhone 7’de de bu özelliğin bulunacağı tahmin ediliyor. iPhone 6’da olduğu gibi 4.7 inçlik bir ekrana sahip olması beklenen yeni iPhone’un 5GB RAM’e sahip olacağı sıklıkla dile getirilen iddialar arasında.

    Başka bir söylentiye göre ise yeni akıllı telefonun hafızası, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’tan farklı olmayacak ve ürün, 16, 64 ve 128 GB kapasite seçenekleri ile piyasaya sürülecek. Apple’ın yeni modelinin iOS 9 ya da iOS 10 işletim sistemi ile çalışacağı tahmin edilirken, 2016 yılında tanıtılması bekleniyor.

    iPhone 7 için beklenen özellikler :
    4 inç'lik yeni model

    Verilen bilgilerde dikkat çekici bir nokta ise Apple'ın Eylül için 3 yeni iPhone modeli tanıtmaya hazırlandığı yönünde. iPhone 6 ve 6 Plus lansmanından kısa bir süre sonra ortaya 4 inç ekranlı yeni iPhone iddiaları gerçek olabilir. Digitimes'ın kaynakları da Apple'ın tek elle kullanıma önem veren ve 4 inç'ten vazgeçemeyen kullanıcılar için yeni bir iPhone modeli duyuracağını doğruluyor.
    Safir Kristal Cam Ekran
    2014 yılında iPhone 6 modelinin safir kristal cam ekran olarak çıkacağı söylentileri gerçek olmadı. Ve görünüşe göre, birçok

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    kullanıcısının iPhone 6 modelinin kolay çizldiği yönünde şikayeti var. 2014 yılında Apple firmasının safir cam üreten bir şirket ile anlaştığı söylentileri çoğaldı. Bu nedenle, Apple'ın iPhone 7 üzerinde safir kristal cam ekranı kullanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

    Kablosuz Şarj

    Kablosuz Şarj özelliği Android cihazların bir çoğunda ve Samsung'un yaklaşan amiral gemisi modeli Samsung Galaxy S6'da mevcut olacak. Bu nedenle, Kablosuz şarj özelliği herhangi bir benzer akıllı telefonlarda bulunuyorsa bu, Apple iPhone 7'ye bir katma değer olacaktır.

    Geliştirilmiş Pil Ömrü
    Android akıllı telefonların pil ömrü her yeni modelde biraz daha artıyor. Buna rağmen iPhone'ların pil ömrü hala beklentilerin altında kalıyor. Ve dahası, android telefonlar en yeni donanım birimleri ile daha az güç kullanan, olağanüstü performans yeteneğine sahip. Ve bu nedenle, Apple daha az güç tüketen işlemci ile pil ömrünü uzatmayı hedefliyor.
    Su geçirmez Dış Gövde
    Son birkaç yıl içinde piyasaya ya su geçirmez dış gövdesi olan ya da suya dayanıklı kaplama ile üretilmiş bir çok telefon modeli sunuldu. Samsung Galaxy S5 ve Sony Xperia serisi bu örneklerden bazılarıdır. Apple'ın iPhone7 modelinde su geçirmezliğe çok önem vereceği söyleniyor. Söylentiler doğruysa, sadece dış gövde ve ana devre kartları değil tüm telefon su geçirmez olacak.
    Mükemmel Ekran Çözünürlüğü
    Samsung telefonlar ile Apple cihazları karşılaştırdığımızda, Samsung cihazların üstün çözünürlük farkı her zaman göze çarpıyor. Teknoloji devi Apple, iPhone 6 Plus modelinde ilk Full HD cihazını sundu. Bu nedenle, önümüzdeki Apple iPhone 7 modeli Quad HD ekrana sahip olabilir.
    Force Dokunmatik Ekran
    iPhone 7, Force Touch dokunmatik ekran teknolojisi ile sert bir dokunuş ve hafif bir ayırt yeteneğine sahip olacak. Bu özel Force Touch, esnek Retina ekrandaki minik elektrotları kullanarak, hafif bir dokunuş ile güçlü bir basma hareketi arasındaki farkı anlıyor ve istenildiği zaman ekrandaki içeriklerle ilgili belirli kontrollere anında erişim sağlıyor.
    Not: iPhone 7'ye ait veriler yabancı kaynaklardan derlenmiş olup gerçek verileri kapsamamaktadır.
    Fiyatı da muhtemelen 3500 TL civarlarında veya daha yüksek olabilir. Kim alır bilinmez ama alıcısı mutlaka her zaman olduğu gibi illaki olacaktır. Sizlerde fiyat ve özellikleri ile ilgili alttaki yorum bölümünden düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
     
  6. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]iPhone 7'nin Wi-Fi'dan çok daha hızlı olan Li-Fi teknolojisine sahip olabileceği belirtiliyor.Her sene Eylül ayında yapılan

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    lansmanında tanıtılması beklenen

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    7
    , Chase Fromm isimli bir

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    kullanıcısının yaptığı keşife göre Li-Fi teknolojisine sahip olabilir. iOS 9.1'in kodlarını inceleyen ve bu kodları araştıran Twitter kullanıcısı, kodların arasında Li-Fi teknolojisini detekleyen birkaç koda rastladığını belirtti. Li-Fi teknolojisini destekleyen bu kodlara daha önce hiçbir yerde rastlamadığını belirten araştırmacı, iPhone 7'nin bu teknolojiyi kullanan ilk

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    olabileceğinin altını çizdi.

    Li-Fi teknolojisi, günlük hayatımızda çok büyük bir yere sahip olan Wi-Fi teknolojisinin gelişmiş hali. Bu teknolojinin çalışma şekli Wi-Fi'dan farklı olarak ışığa dayalı. Wi-Fi radyo dalgalarını kullanarak veri transferi gerçekleştiriyor, Li-Fi ise ışıkta bulunan fotonlar ile veri transferi gerçekleştiriyor. Fotonların radyo dalgalarına oranla çok daha hızlı olması nedeniyle Li-Fi teknolojisi Wi-Fi'a göre 100 kata kadar daha hızlı olabiliyor. Li-Fi'ın kullanıldığı ortamlarda ışık kaynağının dışında (klasik ampuller de buna dahil) hiçbir cihaza gerek duyulmuyor.

    [​IMG]

    Açık konuşmak gerekirse Apple'ın iPhone 7'de Li-Fi teknolojisine yer vermesi bence pek mümkün değil. Li-Fi teknolojisi hala tam olarak geliştirilememiş bir teknoloji ve bu veri transfer yöntemini kullanan sadece birkaç cihaz var. Eğer Apple iPhone 7'de Li-Fi teknolojisine yer verirse bu teknoloji hiçbir şekilde kullanılamayacaktır. Aynı zamanda Li-Fi teknolojisinde hala çözülememiş olan sorunlar var. Bu sorunlardan en büyüğü Li-Fi bağlantısının direkt olarak ışık kaynağına bağlı olması. Yani bağlantıyı sağlayan ışık kaynağı ile telefonunuzun arasına birisi girdiği an internet bağlantısı kesiliyor. Bu gibi sorunlar göz önüne alındığında Li-Fi'ın kesinlikle geliştirilmeye ihtiyacı olan bir teknoloji olduğunu söyleyebiliriz.

    [​IMG]

    Apple'ın işletim sisteminde neden Li-Fi'a yer verdiği bilinmiyor. Bazı kaynaklar birkaç ay önce Apple'ın Li-Fi teknolojisiyle bağlantılı bir patent aldığını bizlere bildirmişti. Eğer Apple bu patentleri bir kenara atmak yerine üzerinde çalışmalar yapmaya başladıysa, ilerleyen senelerde Apple tarafından üretilmiş olan Li-Fi cihazlarıyla karşılaşabilmemiz mümkün.
     
  7. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    İPhone 7 Olabilecek Özellikleri ve Fiyatı
    Hemen hemen tüm dünyanın beklediği telefon iPhone 7’nin tanıtımına çok az bir süre kalsa da sızan bilgileri sizinle paylaşıyoruz. İPhone 7 özellikleri neler ? iPhone 7 fiyatı ne kadar olacak ?
    [​IMG]
    Tüm dünyanın beklediği iPhone 7’nin piyasaya çıkmasına çok az bir süre kaldı. iPhone 7 hakkında sızan bilgiler şu şekilde devam ediyor. Kamerasının üç boyutlu fotoğraf çekebilme özelliği olacağı söyleniyor fakat bu teknolojiye o kadar hızlı erişebileceğimizi düşünmüyorum. Apple şirketinin çalıştığı şirket olan LinX firmasının geliştireceği kameranın 3D efekti vererek fotoğraf çekmenize olanak sağlıyor. Tasarımı konusunda çok fazla bilgi verilmese de çok şık bir tasarım olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

    [​IMG]

    Force Touch ile ser ve yumuşak baskı şiddetlerini değerlendirilerek klavyeyi daha rahat bir kullanım sunulması hedeflerin arasında yer alıyor. Örnek olarak verirsek bir mesaj yazarken klavyedeki harfe sert basarsanız o harfin büyük harfe dönüşmesi gibi ufak incelikler düşünüldü.

    İPhone 7 Ekranı nasıl olacak ?

    Ayrıca iPhone boyutlarını büyük bulan kullanıcılar içinde 4 inç’lik iPhoneların üretilebileceği de verilen bilgiler arasında yer alıyor. Sızan bilgilere göre iPhone 7, 3 farklı boyutta üretilecek gibi görünüyor. Buna göre iPhone 7 4, 4.7 ve 5.5 inç’lik 3 farklı modelle piyasaya sürülecek. Apple’dan gelen söylentilerde 2015 yılında iPhone 6’nın safir kristal cam ekranı ile üretileceği söylenmişti fakat bu bilginin doğru olmadığı görüldü. Şimdi ise iPhone 7’de böyle bir teknolojiye geçilebileceği konuşuluyor.

    Pil ömrü arttırılacak

    Android ve diğer akıllı telefonların pil ömrü her yeni modelde biraz daha artıyor. Buna rağmen iPhone’larda pil ömrü çok fazla değişiklikler göstermeyip beklentinin her zaman altında kalıyor. Bende bir iPhone kullanıcısı olarak buna katılıyorum verilen ücrete bu pil ömrü yakışmadığı düşüncesindeyim. Ayrıca android telefonlar iPhone’lara göre daha düşük bir pil tüketimi gerçekleştiriyor fakat iPhone’da böyle bir çaba görülmüyor. iPhone 7’de bu sorunun önüne geçilebileceğini düşünüyoruz fakat pil gücünün kaç mAh olduğunu hala öğrenmiş değiliz. Apple şirketinin bu seneki hedefi daha az güç tüketen bir işlemci ile pil ömrünü uzatmak olacağını söyleyebiliriz.

    [​IMG]

    Kablosuz Şarj

    Rakip telefon üreticilerinin yeni modellerinde kablosuz şarj özelliği kullanması Apple firmasını endişelendireceğe benziyor. Apple’ın en büyük rakibi Samsung şirketi yeni amiral gemisi olan Samsung Galaxy S6’da kablosuz şarj özelliği kullanacak. Bizim fikrimize göre Apple firması bu yeni amiral gemisinin altında kalmayıp kendini bu konuda geliştirecek ve kablosuz şarj özelliği olan iPhone 7’yi tüketicisine sunacaktır.

    Fiyat konusuna gelirsek de Apple bu yeni amiral gemisi için yüksek bir ücret talep edecek ve dolar kurunun bu vaziyette olması durumunda fiyatı 3.500 Türk Lirası civarında bir ücretle satışa sunulabilir.

    Not: Verilen bu bilgilerin lansmanından alınmadığı ve farklı kaynaklar kullanıldığı için gerçeği ile tam ölçüşen bilgiler olmadığını göze alınız.
     
  8. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    iPhone 7 Plus çift kameralı gelebilir


    Apple iPhone 7 Plus, optik görüntü sabitleme özelliği ile çift kameraya sahip olabilir.


    [​IMG]
    Daha önceki söylentilerde Apple’ın gelecekteki iPhone modellerinde çift kamera kurulumu sunacağı iddia edilmişti. Saygın Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre bu durum kısa süre içerisinde gerçekleşebilir. Bugün müşterilere gönderilen bir araştırma notuna göre, iPhone 7 Plus’ın çift arka kamera sensörleri ile ekstra bir sürümü olacak.
    [​IMG]
    Görünüşe göre Apple, geçtiğimiz yıl 20 milyon dolar civarında bir para karşılığında satın aldığı İsrail merkezli kamera teknolojisi Linx Imaging‘i ni iPhone’unda değerlendirecek. Linx özellikle düşük ışık koşullarında, DSLR kalitesinde fotoğraf üretmesi ile bilinir.
    [​IMG]
    Ming-Chi Kuo’ya göre, Apple’ın iPhone 7 Plus modelinde çift kamera kurulumu için iki adet 12 MP Sony kamera sensörü kullanılacak. Bunlardan birinin açıklığı diğerine göre daha fazla olacak. Ayrıca analist, kamera modüllerinin optik görüntü sabitleme ile donatılmış olacağını söylüyor.
    [​IMG]
    Bu kamera odaklı versiyonu için fiyatlandırma ve müsaitlik durumuna gelince, Analiste göre çift kamera sensörlü iPhone 7 Plus, normal modeline göre daha pahalı olacak.
    [​IMG]
     
  9. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Apple’ın yeni iPhone 7 akıllısı için farklı kaynaklardan iddialar gelmeye devam ediyor…

    [​IMG]
    Geçtiğimiz senelerde hem akıllı telefon hem de tablet pazarında en önemli firmalardan birisi olmayı başaran Apple, geçtiğimiz günlerde 2015 son çeyrek finansal sonuçlarını açıklarken, 74.7 milyon gibi rekor seviyede iPhone satış rakamı ile dikkatleri üzerine çekti.

    [​IMG]

    Apple son iki senedir, iPhone 6 / 6S ve iPhone 6 Plus / 6S Plus adındaki benzer tasarıma sahip modelleri pazara sunmuştu. Bu cihazlar donanım açısından ise farklılıklar gösteriyor.

    Diğer taraftan bu seneye bakacak olursak eğer, iddialara göre Apple, 15 Mart tarihinde bir etkinlik gerçekleştirebilir ve bu etkinlikte duyurulacak olan cihazlardan bir tanesi de iPhone 5se adındaki yeni 4″ ekrana sahi iPhone modeli olabilir. Bu akıllı telefon hakkında bir süredir iddialar geliyor.

    Ayrıca bu sene yine Eylül ayında bu sefer de iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki yeni nesil modellerinin resmi olarak duyurulması bekleniyor ve bu cihazlar hakkında da farklı kaynaklardan iddialar gelmekte.

    Son gelen bilgilere göre, iPhone 7 akıllı telefon tasarım olarak selefinin çizgisinde gelecek. Ancak bazı önemli değişiklikler olacağı kaydedilirken, bunlardan bir tanesi de arka kamera olacak. Ark kameranın selefinde olduğu gibi çıkıntı içermeyeceği ifade ediliyor.

    Ayrıca yeni modelde arkada yer alan anten bantlarının değişik olarak arkada yer almadan alt ve üst köşe kısımlarda bulunacağı ifade ediliyor.
     
  10. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    iPhone 7 Özellikleri ve Fiyatı Sizce Nasıl Olacak?
    iPhone 7 hakkında çıkan dedikodular fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi hakkındaki söylentileri sizler için tek başlık altına topladık. İşte o söylentiler..
    [​IMG]
    Farahi, şirketin yeni modeli hakkında fikir yürüten ilk kişi değil. Teknoloji sitelerinin çeşitli kaynaklara dayandırdığı haberlerinde iPhone serisinin yeni üyesinin temel özellikleri şimdiden tartışılmaya başlandı. Android işletim sistemi ile çalışan bazı akıllı cihazlar bir süredir kablosuz şarj özelliğine (Wireless charging) sahip. iPhone 7’de de bu özelliğin bulunacağı tahmin ediliyor. iPhone 6’da olduğu gibi 4.7 inçlik bir ekrana sahip olması beklenen yeni iPhone’un 5GB RAM’e sahip olacağı sıklıkla dile getirilen iddialar arasında.

    Başka bir söylentiye göre ise yeni akıllı telefonun hafızası, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’tan farklı olmayacak ve ürün, 16, 64 ve 128 GB kapasite seçenekleri ile piyasaya sürülecek. Apple’ın yeni modelinin iOS 9 ya da iOS 10 işletim sistemi ile çalışacağı tahmin edilirken, 2016 yılında tanıtılması bekleniyor.

    iPhone 7 için beklenen özellikler :
    4 inç'lik yeni model


    Verilen bilgilerde dikkat çekici bir nokta ise Apple'ın Eylül için 3 yeni iPhone modeli tanıtmaya hazırlandığı yönünde. iPhone 6 ve 6 Plus lansmanından kısa bir süre sonra ortaya 4 inç ekranlı yeni iPhone iddiaları gerçek olabilir. Digitimes'ın kaynakları da Apple'ın tek elle kullanıma önem veren ve 4 inç'ten vazgeçemeyen kullanıcılar için yeni bir iPhone modeli duyuracağını doğruluyor.

    Safir Kristal Cam Ekran

    2014 yılında iPhone 6 modelinin safir kristal cam ekran olarak çıkacağı söylentileri gerçek olmadı. Ve görünüşe göre, birçok

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    kullanıcısının iPhone 6 modelinin kolay çizldiği yönünde şikayeti var. 2014 yılında Apple firmasının safir cam üreten bir şirket ile anlaştığı söylentileri çoğaldı. Bu nedenle, Apple'ın iPhone 7 üzerinde safir kristal cam ekranı kullanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

    Kablosuz Şarj

    Kablosuz Şarj özelliği Android cihazların bir çoğunda ve Samsung'un yaklaşan amiral gemisi modeli Samsung Galaxy S6'da mevcut olacak. Bu nedenle, Kablosuz şarj özelliği herhangi bir benzer akıllı telefonlarda bulunuyorsa bu, Apple iPhone 7'ye bir katma değer olacaktır.

    Geliştirilmiş Pil Ömrü

    Android akıllı telefonların pil ömrü her yeni modelde biraz daha artıyor. Buna rağmen iPhone'ların pil ömrü hala beklentilerin altında kalıyor. Ve dahası, android telefonlar en yeni donanım birimleri ile daha az güç kullanan, olağanüstü performans yeteneğine sahip. Ve bu nedenle, Apple daha az güç tüketen işlemci ile pil ömrünü uzatmayı hedefliyor.

    Su geçirmez Dış Gövde

    Son birkaç yıl içinde piyasaya ya su geçirmez dış gövdesi olan ya da suya dayanıklı kaplama ile üretilmiş bir çok telefon modeli sunuldu. Samsung Galaxy S5 ve Sony Xperia serisi bu örneklerden bazılarıdır. Apple'ın iPhone7 modelinde su geçirmezliğe çok önem vereceği söyleniyor. Söylentiler doğruysa, sadece dış gövde ve ana devre kartları değil tüm telefon su geçirmez olacak.

    Mükemmel Ekran Çözünürlüğü

    Samsung telefonlar ile Apple cihazları karşılaştırdığımızda, Samsung cihazların üstün çözünürlük farkı her zaman göze çarpıyor. Teknoloji devi Apple, iPhone 6 Plus modelinde ilk Full HD cihazını sundu. Bu nedenle, önümüzdeki Apple iPhone 7 modeli Quad HD ekrana sahip olabilir.

    Force Dokunmatik Ekran

    iPhone 7, Force Touch dokunmatik ekran teknolojisi ile sert bir dokunuş ve hafif bir ayırt yeteneğine sahip olacak. Bu özel Force Touch, esnek Retina ekrandaki minik elektrotları kullanarak, hafif bir dokunuş ile güçlü bir basma hareketi arasındaki farkı anlıyor ve istenildiği zaman ekrandaki içeriklerle ilgili belirli kontrollere anında erişim sağlıyor.

    Not: iPhone 7'ye ait veriler yabancı kaynaklardan derlenmiş olup gerçek verileri kapsamamaktadır.

    Fiyatı da muhtemelen 3500 TL civarlarında veya daha yüksek olabilir. Kim alır bilinmez ama alıcısı mutlaka her zaman olduğu gibi illaki olacaktır. Sizlerde fiyat ve özellikleri ile ilgili alttaki yorum bölümünden düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
     
  11. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    iPhone 7S İçin Detaylar Gelmeye Başladı

    Apple tarafından Samsung'un yakaladığı başarı sonrasında çalışmalarına hız verilen iPhone 7 ile ilgili detaylar da gelmeye devam ediyor.

    [​IMG]Apple'ın daha fazla ümit bağlamaya başladığı iPhone 7’nin nasıl olacağı ve hangi özellikleri kapsayacağı günden güne daha çok merak ediyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde Apple için yapılan eleştirilere yanıt veren Tim Cook açıklamalar ile birlikte iPhone 7 için beklentileri daha da yükseltirken iPhone 7 ile ilgili gelen ilk bilgilerde cihazda özel Apple A11 işlemci kullanılacağı iddia edildi.
    TSMC tarafından üretimi yapılacak özel işlemcinin sadece Apple için üretilecek olması ve iPhone 7’de kullanılması iPhone 7’yi özel kılacak durumlardan bir tanesi olarak ön plana çıkıyor. İşlemci ile özel detaylardan bir tanesi ise 10nm olarak adlandırılan teknolojiye sahip olması.
    Pek çok işlemcide şu an sadece 14nm kullanılırken Apple bu konuda seviyeyi yukarı çıkarmak ve performans açısından yüksek bir performansın hedeflemesi nedeniyle 10nm

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    kullanılmış durumda. İşlemci ile birlikte iPhone 7’de önceki modellere göre çok daha yüksek bir performansın sağlanması bekleniyor.
    iPhone 7 ile ilgili henüz elde edilen bilgiler sadece işlemciye yönelik olurken bu konuda yapılan hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü bilinmesi telefon ile ilgili detaylara önümüzdeki günlerde kısa süre içerisinde öğrenilmesini beklenti haline getirmiş durumda. Zira normal yayınlama planına uyması beklenmeyen cihazın çok daha önceki bir tarihte piyasaya sunulması mümkün.
     
  12. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    256 GB Dev Depolama Kapasitesi iPhone 7'de!
    Apple tarafından üzerinde çalışmalar yapılan iPhone 7 için yeni bir iddia daha gündemde. Bu seferki haber ise cihazın depolama alanına yönelik.
    [​IMG]
    iPhone 7 ile ilgili gündemde pek çok haber yer alırken, bu konuda son bir iddia da Weibo tarafından gündeme getirildi. iPhone 7 için gündeme getirilen konuda cihazın 256 GB gibi yüksek bir depolama alanı ile kullanıcılara sunulacağı belirtildi. Bugüne kadar iPhone modellerinde bu kadar yüksek bir depolama alanı tercih edilmezken, iPhone için özellikleri üst seviyelere çıkarmak isteyen Apple'ın bu konuda yeniliğe gideceği ve bu konuda depolama alanında da sınırları zorlayacağı tahmin ediliyor.

    Çift Kamera Da Paylaşıldı

    iPhone 7 için gündeme gelen bu iddialar ile birlikte cihazın çift kameralı olacağı tekrar yenilenirken bu konuda donanımların özel görüntüleri de elde edilmiş durumda. Weibo gündeme getirdiği bu iddiaları aynı zamanda fotoğraflarla da desteklerken, kamera ile birlikte depolama alanında da iPhone 7 çok farklı bir deneyim sunacak.

    NAND Flash Depolama

    Weibo tarafından paylaşılan görüntülerde çift kameranın yanı sıra iPhone 7 için NAND flash depolama yongalarının da görüntülenmesi bu konuda heyecan yaratırken, depolama yongalarının markası Sandisk olarak görüntülendi. Bu donanımların her biri 256 GB'lık versiyonlar olurken, iPhone 7 ile birlikte depolama konusunda seçeneklerin arttırılacağı iddia edildi. Bu doğrultuda iPhone 7 modeli, 16, 64 ve 128 GB haricinde 256 GB depolama alanı sunulabilir.
     
  13. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    iPhone 7'nin Bataryası 1960 mAh Olabilir
    Apple tarafından önümüzdeki Eylül ayında piyasaya sunulması beklenen iPhone 7’nin bataryasının belli olduğu iddia edildi.
    [​IMG]
    iPhone 6 sonrasında iPhone 7 için beklentiler daha da yüksek olurken bugün gündeme gelen iddialarda yeni telefon modelinde yer alacak bataryanın sızdırıldığı açıklandı. Açıklamalara göre iPhone 7 de kullanılacak olan batarya 1960 mAh olacak.

    Daha önce Apple tarafından çıkartılan alt model alan iPhone 6S’te 1750 mAh gücünde bir batarya kullanılmıştı. Bu açıdan bakıldığında iPhone 7’nin batarya açısından da iyi bir gelişme yaşayacağı ve kullanıcıların daha uzun kullanım sağlayacağı bir telefona sahip olacağı görülüyor.

    Artış Yüzde 12.5 Olacak!

    İddiaları doğru olması halinde bir önceki modele göre batarya kapasitesinin yüzde 12.5 artacağı da görülürken kullanıcılar şarj konusunda da olumlu bir iyileştirme elde edebilecek. Üstelik yeni işletim sistemi ve modelle performans ve pil kullanımı açısından da iyileştirmelerin yapılacak olması her ne kadar yüzde 12’lik bir batarya artışı olacağı belirtilse de daha uzun bir kullanım sunması da mümkün.

    OnLeaks tarafından gündeme getirilen iddialar ile birlikte iPhone 7 tartışmaları yeniden gündeme getirilirken telefonun diğer özelliklerinin neler olacağı ile ilgili öğrenilen kesin bir bilgi bulunmuyor. Üstelik Twitter üzerinden paylaşılan batarya bilgilerinde de elde edilen bilginin yüzde yüz kesin olmadığı da mesaja eklenmiş durumda.
     
  14. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    iPhone 7 Kablosuz Kulaklıkla mı Geliyor?
    iPhone 7 ile ilgili gündeme gelen ilk bilgiler de telefon modelini kablosuz kulaklığa sahip olacağı belirtilirken kulaklık ile ilgili detaylar da belirlenmeye başladı.
    [​IMG]
    Apple tarafından üzerinde çalışmaların sürdürüldüğü iPhone 7 modelinde kulaklık girişinin olmayacağı hemen hemen netlik kazandı. Daha ince bir telefon modelinin yaratılabilmesi adına iPhone 7’de kulaklık girişini kullanmak istemeyen Apple bu konuda oldukça önemli bir değişiklik yapacak. Konu ile ilgili elde edilen bilgilerde kullanıcıların daha ince bir telefona sahip olmasının yanı sıra kablosuz kulaklık gibi yeni özellik ve donanımlara sahip olacağı belirtilirken gündeme gelen son iddialarda kablosuz kulaklık ile ilgili özellikler paylaşıldı.

    AirPod olarak adlandırılan kulaklıkların iPhone 7 modelinde yer alan Lightning portu üzerinden bağlantı sağlayacağı ve böylece kişilerin daha iyi bir kulaklık kullanıma sahip olacağı belirtildi. Kablolu kulaklıklarda kullanılan kablolarının çeşitli kullanım zorlukları yaşatması sebebiyle kablosuz kulakların çok daha pratik bir kullanıma sahip olacağı belirtiliyor. Bu konuda en çok merak edilen detaylardan bir tanesi kablosuz kulaklığın iPhone 7 kutu içeriğinde gelip gelmeyeceği. Kullanıcıların kulaklık için ek bir ücret ödemek istememesi sorun yaşatabilir.
     
  15. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    İşte iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro!

    Apple iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro ilk kez yanyana görüntülendi.


    [​IMG]

    Şimdiye kadar geleceği söylenen Apple iPhone 7 modelleri hakkında birçok sızıntı gördük. Sızıntılarda iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro, bir önceki model iPhone 6S ile birlikte veya tek olarak ayrı ayrı görüntülendi. Yeni gelen sızıntı görsel bu modellerin üçünü bir arada gösteriyor.
    Beklendiği gibi, iPhone 7 Plus ve Pro 7 gerçekten benzer bir 5.5 inç ekrana sahip. iPhone 7 ise 4,7 inç ekran ile gelecek. Şimdiye kadar sızıntılarda yer alan akıllı bağlantı özelliğinin sadece iPhone Pro’da yer aldığı görülüyor. Ayrıca çift kmaera özelliğinin de sadece iPhone 7 Pro’da olacağı bu görsellerle ortaya çıkmış oluyor.
    Apple iPhone 7 serisini eylül ayında resmen ilan edecek.


    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !



    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  16. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Apple iPhone 7 Pro Gelmiyor!
    Apple tarafından önümüzdeki aylarda tanıtımı yapılacak yeni telefon modelleri için önemli bir gelişme daha yaşandı.
    [​IMG]
    Uzun zamandan beri Apple tarafından normal ve Plus versiyonun yanı sıra Pro versiyonlarının da kullanıcılar ile buluşturacağı gündeme getirilmiş olsa da son olarak gelen bilgilerde Pro modelinin satışa çıkmayağı iddia edildi.

    iPhone 7 Pro modeli uzun zamandan beri gündemde yer alarak bu konuda Apple tarafından yeniliğe gidileceği ve üç farklı modelin iPhone 7 ile birlikte sunulacağı belirtilmişti. Fakat bugüne kadar yaptığı sızdırmalar ile doğru tespitler ve bilgiler veren Evan Blass bu konudaki iddiaları yalanladı. Evan Blass tarafından yapılan son açıklamalarda iPhone 7’nin iki farklı modelle geleceği ve bu bakımdan Pro modelinin olmayacağı ifade edildi.

    Resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bu açıklamalar ile birlikte Pro beklentisi olan kişilerin de bu beklentileri boşa çıktı. iPhone 7 ile ilgili gündeme gelen tüm iddialarda yeni telefon modelinin oldukça donanımlı olacağı belirtilirken bu bakımdan oldukça iyi bir telefon deneyimi iPhone 7 ile birlikte sunulmuş olacak. Kullanıcılar yeni telefon modeli için Eylül ayını beklemesi gerekirken bu konuda En azından iki farklı modelin sunulacağı şimdiden kesinleşmiş durumda.

    Bugüne kadar gündeme gelen iddialarda her ne kadar Pro modelinin olacağı kesin bir şekilde ifade edilse de Twitter üzerinden yapılan son açıklama daha çok geçerlilik görmüş durumda. Üstelik yapılan açıklamada Apple tarafından üretimi gerçekleştirilen cihazlara verilen kod isimler de paylaşıldı. Cihazlar için Sonora ve Dos Palos isimleri kullanılmış
     

Sayfayı Paylaş