Türk Telekom da en son gelişen haberler

Konu, 'Gsm Oparatörleri' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Konuşmanın İlk 2 Dakikası Ücretsiz!

    Türk Telekom, yeni yılda Türkiye’nin her yerinde ankesörlü telefonlardan yapılacak şehir içi ve şehirler arası konuşmaların ilk 2 dakikasını bedava yaptı.


    [​IMG]Türk Telekom, yeni yıla girerken tüm Türkiye’ye yeni kampanyası ile mutlu dakikalar hediye ediyor. Kampanya kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanında cadde, sokak ve okullardaki 52.000’den fazla ankesörlü telefon ile 26 Mart 2015’e kadar yapılacak tüm şehir içi ve şehirler arası konuşmaların ilk 2 dakikası bedava oluyor.
    2014 yılı sonu itibarıyla başlayan kampanya, tüm Türkiye’ye ankesörlü telefonlar üzerinden ücretsiz yeni yıl kutlaması yapabilme ve en güzel dilekleri sevdikleriyle paylaşabilme imkanı sunuyor. Ankesörlü telefonlar vasıtasıyla özellikle öğrenciler, aileleri ve arkadaşları ile ücretsiz konuşma imkanına kavuşuyor.
    Telefon kartı ve kredi kartı ile güvenli ve zahmetsiz bir şekilde kullanılabilen ankesörlü telefonlardan kampanya boyunca yapılacak görüşmelerin ilk 2 dakikasına ücret ödenmeyecek.
    Kampanya Türkiye çapında askeri birlikler ve cezaevleri dışında kalan tüm ankesörlü telefonlarda geçerli olacak.

    Yeni Türk Telekom!

    Türk Telekom Grubu tam entegrasyon yönünde 2014 yılı boyunca attığı adımları tamamlayacak üçüncü aşamayı hayata geçiriyor. İşte şirketten gelen son açıklama.

    [​IMG]
    Türk Telekom Grubu, tam entegrasyon yönünde 2014 yılı boyunca attığı adımları tamamladı.
    Bireysel, kurumsal ve toptan satış olmak üzere üç ana alanda ürün ve hizmetlerin pazara sunulması stratejisi kapsamında; Türk Telekom Grubuperakende satış, pazarlama, müşteri hizmetleri ve bu işlerle doğrudan ilgili finans fonksiyonlarını Bireysel ve Kurumsal İş Birimleri altında topladı.
    Markalar korunuyor
    Yeni organizasyonel yapılanma ile Türk Telekom Grubu dünyanın en büyük entegre operatörlerinden biri haline geldi. Yeni organizasyon değişikliklerini Türk Telekom, TTNET ve Avea’nın tüzel kişiliklerini mevcut halleriyle muhafaza ederek ve tâbi oldukları mevzuat ve regülasyonlara tamamen uyarak gerçekleştirdi.
    Liderler belli oldu!
    Türk Telekom CEO’su Rami Aslan’ın liderliğinde Türk Telekom Grubu’nda iş segmentleri bazında yeniden oluşturulan yapıda Avea CEO’su Erkan Akdemir, Bireysel İş Birimi Genel Müdürü görevini üstlenirken, daha önce Türk Telekom Grubu’nda çeşitli üst yönetim görevlerinde bulunan Mehmet Ali Akarca, Kurumsal İş Birimi Genel Müdürü görevine getirildi.
    Ürün ve hizmetlerin pazara sunulmasıyla ilgili iş birimleri olan, bireysel ve kurumsal iş birimleri, Türk Telekom Grubu’nun perakende gücünü oluşturacak.
    Bireysel tarafta Türk Telekom Grubu, müşterilerinin tüm iletişim ihtiyaç ve beklentilerini mobil, sabit ses ve geniş banttan televizyon, içerik ve eğlenceye uzanan geniş bir spektrumda uçtan uca çözümler ile karşılayacak.

    Kurumsal tarafta ise, şirketlere, KOBİ’lere, küçük ofis/ev ofislere kurumsal iş ortağı olarak yüksek teknoloji ürün ve hizmetlerini güvenilir ve etkin bir şekilde sunacak.
    Yeni yapının üçüncü ayağını oluşturan Toptan Satış ise telekom operatörlerine ve internet servis sağlayıcılarına toptan seviyede en iyi altyapı ile hizmet vermeye devam edecek.
    Bireysel İş Birimi, Grup seviyesinde bireysel satış, bireysel pazarlama, bireysel müşteri hizmetleri ve bireysel finans fonksiyonlarını içerecek.
    Benzer şekilde, Kurumsal İş Birimi, Grup seviyesinde kurumsal satış, kurumsal pazarlama, kurumsal müşteri hizmetleri ve kurumsal finans fonksiyonlarından oluşacak. Toptan Satış organizasyonu ise Türk Telekom altında ayrı bir fonksiyon olarak varlığını sürdürecek.
    CEO, ne söyledi?
    Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, yeni organizasyon yapısı ile ilgili şunları söyledi:
    “Aslında entegrasyon müşterilerimize nasıl hizmet ettiğimizle, iş ortaklarımızla nasıl işbirliği yaptığımızla ve işimizi yapış biçimimizle alakalı. Yeni yapımızı tasarlarken birinci önceliğimiz müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak oldu; ayrıca operasyon ve yatırımlar açısından potansiyel sinerjileri en iyi şekilde kullanmak istedik.
    Daha hızlı, daha güçlü ve daha çevik bir operatör haline gelerek sektörde standartları belirlemeye ve Türkiye’de inovasyon ve gelişimin liderliğini yapmaya devam ederken müşteri memnuniyeti her zaman odak noktamız olacak.
    Grubumuzu dünyanın sayılı tam entegre telekom operatörlerinden biri haline getiren bu dönüm noktasını gerçekleştirmemizi sağlayan Türk Telekom Grubu çalışanlarının her birine ve hissedarlarımıza daimi destekleri için teşekkür ederim.”
    Kısaca Türk Telekom
    Türk Telekom Grup şirketlerinin 30 Eylül 2014 itibarıyla 13,3 milyon sabit erişim hattı, 7,5 milyon geniş bant ve 16,2 milyon GSM abonesi bulunuyor.
    Genişbant operatörü TTNET, yakınsama teknolojileri şirketi Argela, BT çözüm sağlayıcısı Innova, online eğitim yazılımları şirketi Sebit, çağrı merkezi şirketi AssisTT, toptan data ve kapasite servis sağlayıcısı Türk Telekom International AT AG ve iştiraklerinin %100'üne sahip olan Türk Telekom, aynı zamanda Türkiye’deki üç GSM operatöründen biri olan Avea’nın hisselerinin %90’ına sahip.
    Türk Telekom, Arnavutluk’taki yerleşik telekom operatörü Albtelecom şirketinde de dolaylı azınlık hissesine sahip olmakla beraber, Türk Telekom hisseleri Mayıs 2008’den beri Borsa İstanbul’da işlem görmektedir.
     
  2. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    HGS Yüklemek İçin PTT ye Gitmeyin!

    ePTTAVM.com tarafından geliştirilen akıllı telefon uygulamaları ile HGS işlemleriniz için PTT şubelerine gitmeye son!


    Click here to view the original image of 580x330px and 39KB.
    [​IMG] Karayollarında hızlı geçişin yeni standardı olan HGS’lere yükleme yapmak için artık PTT şubelerine gitmeye gerek yok. PTT’nin e-ticaret girişimi olan ePTTAVM.com’un Ülkem A.Ş ile birlikte geliştirdiği HGS mobil uygulamaları sayesinde cep telefonunuzdan bakiyenize bakabilir, HGS etiketinize kolayca para yükleyebilirsiniz. Eğer telefonunuzda parmak izi okuyucusu varsa kredi kartınızı tanımladıktan sonra parmak izinizle yükleme yapmak gibi bir kolaylıkta sağlanmış.Uygulama ile plaka numaranızı, T.C. kimlik numaranızı ya da etiket numaranızı kullanarak para yükleyebiliyorsunuz. Ancak üye olmanız halinde uygulama daha kullanışlı bir hale geliyor. Örneğin sık kullandığınız HGS’lerinizi kaydedebilir ve bir alt limit tanımlayarak bakiyeniz azaldığında uygulamanın sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz. Uygulamanın yaygınlaşmasını sağlamak için yapılan promosyon sayesinde sisteme üye olduktan sonra yapacağınız ilk yüklemeden herhangi bir işlem ücreti de alınmıyor.Uygulamanın şüphesiz en güzel özelliği ise GPS üzerinden hangi yol üzerinde olduğunuzu anlayıp eğer bir gişeye yaklaşıyorsanız ve bakiyeniz yetersizse sizi uyarması. Bu özellik sayesinde cezalı geçişlerin önüne geçilmek hedeflenmiş.PTT’nın HGS Mobil uygulamalarını Apple AppStore ve Google Play Store üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. Uygulama ile ilgili daha detaylı bilgi için

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    adrese göz atabilirsiniz.HGS Mobil PTT’nin resmi uygulaması olup PTT müşterilerinin yükleme yapabileceği tek yetkili uygulamadır. Yetkililer HGS satış ve dolum yaptığını iddia eden diğer uygulama ve sitelere karşı dikkatli olup itibar etmemenizi öneriyor.

    PTT’nin HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) için PTT şubelerine gitmeye gerek kalmadan, epttavm.com sitesi üzerinden kolayca yapılan online dolum işlemleri artık mobil cihazları destekliyor. epttavm.com ve Ülkem A.Ş. ile beraber geliştirilen HGS Mobil uygulaması sayesinde, akıllı telefonunuzdan kolayca bakiye kontrolü yapabilir veya bakiye yükleye bilirsiniz. HGS Mobil uygulaması ile plaka numaranız, T.C. kimlik numaranız ya da etiket numaranızla bakiye yükleyebilir, üye olmanız durumunda ise, HGS‘lerinizi kaydederek bakiyeniz azaldığında uygulamanın sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca, telefonunuzun Touch ID gibi parmak izi okuyucusu varsa, kredi kartınızı bir kez tanımladıktan sonra parmak iziyle de yükleme yapabilirsiniz.
    Bunun yanında, uygulamanın yaygınlaşması için yapılan promosyon sayesinde üye olduktan sonra yapacağınız bakiye yüklemesinden herhangi bir işlem ücreti alınmadığını da belirtelim.
    Uygulamada dikkat çeken bir diğer özellik ise, GPS üzerinden konumunuz belirlenerek, eğer bir gişeye yaklaşıyorsanız ve bakiyeniz yetersiz ise uygulama sizi uyarması. Bir çok kullanıcı bu özellik sayesinde cezalı geçiş yapmayacaktır.

    Orjinal boyutu görmek için tıklayın 793x351px ve 37KB.
    [​IMG]
    PTT’nın HGS Mobil uygulamasını Apple AppStore için

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ve Google Play Store için

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ücretsiz indirebilirsiniz. Uygulama ile ilgili daha detaylı bilgi için

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    adresine göz atabilirsiniz.
     
  3. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Fiber, En Hızlı 3G'den 3 Kat Hızlı

    TTNET adına bağımsız araştırma şirketi Electra Telekomünikasyon’un gerçekleştirdiği hız ölçüm araştırmasının sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre fiber, en hızlı 3G'den 3 kat hızlı.

    [​IMG]TTNET
    adına bağımsız araştırma şirketi Electra Telekomünikasyon ve Müh. Hiz. Ltd. Şti’nin yaptığı Hız Ölçüm Araştırması, fiber ile 3G hızı arasındaki farkı ortaya çıkardı.
    Türkiye İstatistiki Bölge Birimleri Sınıflandırması’na göre Türkiye’yi temsil eden 26 şehir ve 605 noktada gerçekleştirilen hız testi kapsamında TTNETfiber internet abonelerinin sahip oldukları bağlantı hızları ile mobil operatörlerin 3G hızları karşılaştırıldı.
    Toplam 37 bin 786 ölçüm ile şu ana kadar Türkiye’de gerçekleştirilen en geniş çaplı hız testi başından sonuna kadar, uluslararası ETSI standartlarına ve BTK’nın ulusal 3G ölçüm standartlarına uygun olarak gerçekleştirildi.
    Test sonuçları; TTNET’in fiber internet bağlantısının tüm mobil operatörlerin sunduğu 3G bağlantılardan çok daha yüksek hız sunduğunu ortaya koydu.
    TTNET, Türk Telekom’un güçlü fiber optik altyapısı sayesinde, sadece büyük şehirlerde değil, Türkiye’nin 81 ilinde sunduğu Hiper Hızlı FİBERNET hizmeti ile 3G’den ortalama 3 kat daha yüksek hız sunduğunu ispatladı.
    Kişi başı ortalama veri tüketimi 43 GB’a yükseldi
    2013 yılında kişi başı ortalama veri tüketimi 32,4 GB iken bu rakam 2014’ün 3. çeyreğinde 43 GB olarak gerçekleştiği de açıklanan diğer bilgiler arasındaki yerini aldı.
     
  4. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    PİLOTT’ta üçüncü dönem başlıyor

    Türk Telekom’un girişimlere desteği sürüyor, PİLOTT’ta üçüncü dönem başlıyor

    [​IMG]
    Türk Telekom’un girişimleri desteklemek, girişimcilik ekosistemini büyütmek ve yenilikçi fikirleri Türkiye’ye katma değer sağlayacak işlere dönüştürmek amacıyla hayata geçirdiği PİLOTT programı,9 Şubat’ta açılan üçüncü başvuru çağrısıyla devam ediyor. Türkiye’de özel sektör bünyesinde hayata geçirilen ilk girişim hızlandırma programı olan ve girişimcilerle iş birliği yaparak yenilikçi ürün ve servisler geliştirmeyi amaçlayan PİLOTT, seçilen ekiplere çekirdek sermayesi, mentorluk, eğitim ve ofis alanı gibi birçok imkansunuyor.
    PİLOTT programı kapsamında ekipler, Türkiye’nin önde gelen yatırımcı ve girişimcileri ile Türk Telekom yöneticilerinden mentorluk alıp, PİLOTT ekibiyle birlikte çalışarak ürünlerini geliştirme ve Türk Telekom’un iş ortağı olma fırsatını elde ediyorlar. PİLOTT girişimleri aynı zamandadünyanın en başarılı hızlandırma programı Y-Combinator ve Telefonica’nın hızlandırma programı Wayraişbirliği ile dünyaya açılma şansını yakalıyor.
    Şimdiye kadar başarıyla tamamlanan 2 PİLOTT dönemi sonunda,
    * 700’den fazla başvuru arasından 21 yenilikçi girişim seçildi,
    * Seçilen ekiplere toplamda 500 bin TL yatırım yapıldı,
    * 21 ekipten 7’siyatırım aldı,
    * 1 proje TT Grubu tarafından satın alındı ve ürünleştirildi,
    * 6 girişim Türk Telekom’un iş ortağı oldu,
    * 11 girişim Türk Telekom Grubu ile işbirliği sürecine devam ediyor,
    * 6 girişim Silikon Vadisi’ne götürüldü, Silikon Vadisi’nin önemli oyuncuları ile 18 günde 54 toplantı yapıldı,

    Click here to view the original image of 932x917px.
    [​IMG]

    PİLOTT’ta üçüncü dönem başlıyor
    Geçtiğimiz kasım ayında ODTÜ Kristal Ağaç Ödülleri’nde “Yılın Girişimci Destekçi Kurumu” seçilen PİLOTT, üçüncü dönembaşvurularını

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    adresinden almaya başlıyor. Başvurular9 Şubat-29 Marttarihleri arasında kabul edilecek. Yapılacak değerlendirme sonucunda PİLOTT’a katılmaya hak kazanan girişimler, 12 hafta sürecek programın sonunda ortaya çıkaracakları temel niteliklere sahip ürünü Türk Telekom Genel Müdür Yardımcıları’ndan oluşan jüriye sunacaklar. Eylül ayında düzenlenecek PİLOTT Girişimcilik Zirvesi’nde açıklanacak değerlendirme sonuçlarına göre, en başarılı üç girişim 60, 30 ve 10bin TL’lik girişim sermayesineve Silikon Vadisi seyahatine katılmaya hak kazanacak.

    PİLOTT’a bir buçuk yaşından genç şirketler tüzel başvuruda bulunabilirken henüz şirketleşmemiş, 18-40 yaş arasındaki üniversite öğrencisi veya mezunu olan girişimciler deekip olarak başvuru yapabiliyor.
     
  5. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    • Türk Telekom müşterisi olan iş yerleri ayda sadece 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla Casper Via 27, Casper Via T10 ve Casper N210 tablet sahibi olabiliyor.

      [​IMG]
      İş yerlerinin en büyük teknoloji ve çözüm ortağı Türk Telekom, kesintisiz iletişim için cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Türk Telekom iş yeri müşterileri 24 ay taksit seçeneği ve uygun ödemelerle Casper Via 27, Casper Via T10 ve Casper N210 tablet sahibi olabiliyor. Uygun koşullarda tablet sahibi olan iş yeri müşterileri dıgıtal teknolojinin sunduğu imkânlardan rahatça faydalanırken, her zaman, her yerden, kolayca çalışma imkanı buluyor.Türk Telekom’un ‘İş avantaj Her Yöne’, ‘İş Avantaj BİZ’, profesyonellere Özel ve Esnafa Özel’ tariflerini kullanan iş yeri müşterileri kampanyadan yararlanabiliyor. Bu tarifeleri kullanan Türk Telekom müşterileri, 24 ay abonelik sözü vererek paketlerine ek olarak ayda 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla Casper Via T27, 22 TL’den başlayan fiyatlarlaCasper Via T10 ve29TL’den başlayan fiyatlarla Casper N210’un sahibi oluyor.



     
  6. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]

    Avea’nın Türk Telekom’un bünyesi altına geçmesinin ardından mobil cihazlardaki Avea yazısı da kalkmaya başladı.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ’nın bundan sonra tüm hizmetini Türk Telekom’un bünyesi altında verecek olması, dünün en önemli gelişmeleri arasındaydı. Avea ile birlikte

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    isminin de yer aldığı tüm hizmetler, artık yalnızca Türk Telekom adıyla verilecek.

    Bu gelişmenin ardından mobil cihazlarda Avea yazısının ne zaman kalkacağını merak etmeye başlamıştık. Twitter’dan bazı kullanıcıların göndermeye başladığı görseller, yazının yavaş yavaş mobile geldiğini gösteriyor.

    [​IMG]

    Eğer yazıyı hala göremediyseniz, telefonunuzu Uçak Modu’na alıp bir süre bekledikten sonra tekrar eski haline döndürmeyi bir deneyin. Bu da olmazsa eğer telefonunuzda farklı bir baz istasyonundan hizmet almaya başladığınızda, sizin bir şey yapmanıza gerek kalmadan yazı otomatik olarak değişiyor.

    [​IMG]
     
    cansali bunu beğendi.
  7. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]

    Avea ile Türk Telekom Birleştikten Sonra Yeni Cepten internet Paketleri
    Son günlerde en çok yapılan reklamlardan biriside Avea ile Türk telekom birleşmesi. Bakalım bu birleşme biz kullanıcılara ne gibi avantajlar sağlayacak ileride göreceğiz. Birleşme ile beraber Türk telekom internet paketleri ve Türk telekom tarifeleri mutlaka değişime uğrayacaktır ki inşallah bu değişim olumlu yönde olur.

    Türk telekom yeni internet paketleri nelerdir?
    1- Bol Kepçe 3GB
    29 TL
    Her yöne 600 dakika konuşma
    Sınırsız Sms
    sabit hatlar ile sınırsız konuşma
    3GB internet

    2- Bol kepçe 6GB
    39TL
    Iter güne 600 dakika konuşma
    Sınırsız Sms
    sabit hatlar ile sınırsız konuşma
    6GB internet

    3- Üçlü avantaj 1 GB
    Her yöne 500 dakika konuşma
    5000 Sms
    1 GB internet
     
  8. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Türk Telekom Grubu'ndaki Avea ve TTNet ile birleşen Türk Telekom, reklam kampanyasıyla yeni vizyonu ve logosunu da tanıttı. Peki bu birleşme sosyal medyaya nasıl yansıdı?

    [​IMG]Uzun zamandır kulislerde konuşulan ve kısa bir süre önce gerçek olan;Avea, TTNET ve Türk Telekom birleşmesi, Türk Telekom markasının hemen her reklam platformunda görülmesi ile sonuçlandı.
    Çok ciddi bir pazarlama bütçesiyle, başarılı bir şekilde birleşmesini duyuran Türk Telekom'un çalışmaları, sosyal medyada nasıl karşılandı?
    Sosyal medya, Türk Telekom için ne diyor?

    [​IMG]
    Somera isimli araştırma platformu Türk Telekom’un birleşme kampanyalarının başlamasından bu yana, sosyal medyada neler yaşandığını ortaya çıkardı.
    Açıklanan verilere göre; son 3 günde Türk Telekom birleşmesi ile ilgili 50,000'den fazla ileti paylaşıldı. Dikkat çeken nokta ise, bu etkileşimlerin sadece %21’lik oranının olumlu görüşleri barındırıyor olması…
    Öte yandan Türk Telekom’un yeni logosu da, sosyal medyanın gündemleri arasındaydı. Ancak ne yazık ki aktarılan verilere göre Türk Telekom’un yeni logosu, bu alanda da sosyal medyadan geçer not alamamışa benziyor. Zira yapılan açıklama göre, etkileşime giren kullanıcıların sadece %31’lik bölümü yeni Türk Telekom logosunu beğeni ile karşılamış.
    Araştırmalara göre düşük gözüken bu rakamlar, bakalım önümüzdeki dönemlerde, şirketin stratejilerine nasıl yansıyacak? Merakla bekliyoruz.
     
  9. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    1 Hafta Ücretsiz Arama Yapılacak
    Darbe girişimi sonrasında Türkiye'de özellikle iletişim hizmeti veren firmalar tarafından yapılan kampanyaları Türk Telekom da katıldı.
    [​IMG]
    Türk Telekom tarafından yapılan bugünkü açıklamada ev telefonlarından bir hafta boyunca ücretsiz bir şekilde aramanın yapılabileceği açıklandı. Darbe girişimi sonrasında Türkiye'de yaşanan bu seferberlikte kişilerin herhangi bir iletişim problemi yaşamamızı adına daha önce Vodafone ve Turkcell tarafından önemli bir karar alınmış ve kullanıcıların hatlarına ücretsiz paketler yüklenmişti.

    Türk Telekom Da Katıldı!

    Türk Telekom tarafından herhangi bir hamle yapılmazken firma tarafından yapılan bugünkü açıklamada ücretsiz hizmetin verileceği duyuruldu. Ev telefonlarından 3000 dakika ücretsiz arama yapılabileceği açıklanırken kişilerin bu imkandan yararlanmak için herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmadığı ifade edildi.

    Türk Telekom tarafından yazılı olarak yapılan açıklamayla duyurulan bu gelişme kapsamında mobil hatlı müşterilere ücretsiz dakika ve internet yüklemesi yapılacağı, Türk Telekom Wi-Fi noktalarında Bir hafta boyunca ücretsiz internet kullanımının sağlanacağı, bir hafta boyunca ankesörlü telefonlardan Türkiye sınırları içerisinde ilk beş dakikanın ücretsiz olacağı ve aynı zamanda ev telefonu kullanan müşterilerin de bir hafta boyunca Türkiye sınırları içerisindeki görüşmelerinde 3 bin dakikaya kadar ücretlendirmenin yapılmayacağı açıklandı.
     
    rselturk bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş