Xbox One 2017'de Modüler Olacak

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Xbox One 2017'de Modüler Olacak
    Microsoft tarafından üretimi gerçekleştirilen Xbox One için oldukça önemli bir iddia gündeme geldi.
    [​IMG]
    Oyun konsolu konusunda son dönemlerde düşüşe geçen ve oyuncular tarafından çok fazla tercih edilmeyen Xbox One için farklı bir tasarıma gitme kararı alan Microsoft'un modüler bir donanıma sahip Xbox modeli ile kullanıcılara ulaşacağı iddia edildi.

    Bugüne kadar oyun konsolları sektöründe modüler bir yapıda konsol bulunmazken Microsoft'un yapacağı üretime de birlikte hem sektörde fark yaratması hem de kullanıcıların Microsoft'un ürününü tercih etmesinin amaçlanıyor.

    Modüler Cihazlar Tutulacak

    Konuyla ilgili bugün gündeme gelen haberlerde modüler teknolojik cihazların gelecek yıllarda çok daha fazla tercih edileceği belirtilirken bu konuda Microsoft önemli hamlesini Xbox One için yapacak. 2017 yılında çıkacak konsolun modüler bir yapıda olacağı iddia edilirken aynı zamanda oyun konsolunda pek çok farklı özellik de bulunacak.

    Yükseltilebilir Olacak

    Son dönemlerde kullanıcılar tarafından tercih edilen 4K çözünürlüğün de destekleneceği oyun konsolunda aynı zamanda Oculus Rift de bulunacak.

    Modüler olarak üretilecek oyun konsolunun en önemli avantajlarından birisi de geliştirilebilir yapıda bulunması. Bu bakımdan kullanıcıların her yıl yeni bir oyun konsolu almak yerine modüler yapıda bulunan oyun konsolunun parçalarından bazılarını değiştirmesi yeterli olacak. Böylece hem ekonomik bir çözüm sunulacak hem de çeşitli geliştirmeler ve güncellemeler ile birlikte cihazın son sürümünü kullanmak mümkün olacak.

    Kuşkusuz bu durum da kullanıcılar için oldukça avantajlı bir seçenek yaratıyor.
     

Sayfayı Paylaş