İOS Google I/O 2016'te Neler Oluyor

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Google Play Store'da bir mobil güvenlik uzmanı tarafından, yeni zararlı yazılımlar keşfedildi. İşte sistem dosyalarına kadar işleyen o zararlı yazılımlar!

    [​IMG]Mobil güvenlik uzmanı Chris Dehghanpoor tarafından Google Play Store’da tespit edilen 13 zararlı yazılım kaldırıldı.
    Dehghanpoor tarafından Google’a bildirilen kötü niyetli uygulamaların hepsi, yüksek indirme oranlarına ve olumlu yorumlara sahip. Google Play Store’dan kaldırılan uygulamalar;
    - Cake Blast
    - Jump Planet
    - Honeycomb
    - Crazy Block
    - Crazy Jelly
    - Tiny Puzzle
    - Ninja Hook
    - Piggy Jump
    - Just Fire
    - Eat Bubble
    - Hit Planet
    - Cake Tower
    - Drag Box
    Detaylı incelemeler yapan Dehghanpoor, uygulamaların arka planda başka uygulamalar indirdiğini, Play Store’da otomatik olarak olumlu yorumlar ve derecelendirmeler yaptığını belirtiyor.
    [​IMG]
    Ayrıca uygulamalar Root’lu cihazlara kurulduğunda, fabrika ayarlarına çevrilse bile sistemde kalmaya devam ediyor. Güvenlik uzmanı, bu uygulamaları kurmuş olanların telefonlarına orijinal fabrika yazılımını sıfırdan yüklemelerini tavsiye ediyor.
     
  2. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Google I/O 2016 Geliştirici Konferansı 18-20 Mayıs’ta Mountain View’de Yapılacak

    Google’ın onuncu yılındaki I/O Geliştirici Konferansı için resmi tarihi şirketin CEO’su açıkladı.
    [​IMG]
    Google’ın dünyanın dört bir yanından gelen geliştiricileri ile buluşacak, yeni ürünlerinin ilk duyurusunu yaptığı Google I/O Geliştirici Konferansı için bu yılki resmi tarih ve mekan açıklandı. Google CEO’su Sundar Pichai tarafından önce Google+’ta daha sonra da twitter’da yapılan açıklama ile Google I/O 2016 Geliştirici Konferansı duyurulmuş oldu.
    [​IMG]


    Google’ın Mountain View’da bulunan karargahındaki Shoreline Amfi tiyatroda gerçekleştirilecek olan Google I/O 2016 Geliştirici Konferansı, 18-20 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek. Şimdilik sadece konferansın tarihini açıklayan Google CEO’su Sundar Pichai, Geliştirici Konferansı ile ilgili daha fazla bilgiyi yakında paylaşacaklarını belirtti.
    Google’ın 10. yılında Android geliştiricileri ile bir araya geleceği Google I/O Geliştirici Konferansı web üzerinden de canlı yayınlanacak.
    Google I/O 2016 Geliştirici Konferansı’nda büyük olasılıkla, Android Wear, Sanal Gerçeklik (VR) ve şirketin sahip olduğu diğer ürünlerle ilgili uzun bir açılış sunumu yapılacak. Google, I/O Geliştirici Konferansı’nda Android 6.0 Marshmallow güncellemesini duyurmuştu. Bu yıl da Android işletim sisteminin en yeni sürümünün Geliştirici Konferansı’nda tanıtılması bekleniyor.
    Android 7.0 N kod adı ile geliştirme süreci devam eden Android platformunun yeni güncellemesinin de tanıtılacağı Google I/O 2016 Geliştirici Konferansı hakkında bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
     
  3. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Google, dünyanın en çok kullanılan mobil işletim sistemi olan Android’e yeni başlayanların işine yarayacak 10 önemli ipucunun açıklamasını yaptı.
    Dünyanın en pahalı şirketi

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    olabilir fakat mobil işletim sistemleri arasında yüzdesel olarak

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ’in büyük bir üstünlüğü bulunuyor. Günümüzde 100 TL’nin altında dahi Android işletim sistemiyle çalışan cihazlar var, dolayısıyla ufacık bir çocuk dahi Android’le çalışan cihazlara çok rahat erişebiliyor. Buna bağlı olarak

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    , her kesimden kullanıcıları için Android’te işlerine yarayabilecek 10 önemli ipucu paylaştı. Peki Google kullanıcılarından en çok hangi noktalara dikkat etmesini tavsiye ediyor, şimdi bunlara bir bakalım.

    Verilerinizi kaybetmeyin:

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ya da video gibi belgelerinizi Google Drive’a yükleyebilir ve istediğiniz zaman / istediğiniz yerden bu verilere tekrar ulaşabilirsiniz. Bunu yapabilmek için telefonunuza (eğer yoksa ki genelde hazır olarak geliyor) Google Drive uygulamasını yüklemeniz yeterli olacak.

    E-posta hesaplarınızı yeni telefonunuza entegre edin: Eğer isterseniz Gmail uygulamasına birden fazla e-mail ekleyip bunları ayrı ayrı görüntüleyebilirsiniz. Bunun için Gmail’e girip sol menüdeki ‘hesap ekle’ kısmını kullanabilirsiniz.

    Haberler, hava durumu ve trafikle ilgili bilgiler alın: Google Now kartları sayesinde bilmek istediğiniz ne varsa (haberler, hava durumu vs) öğrenebilirsiniz. Bunun için Google uygulamasına girip Ayarlar kısmından önce ‘Now Kartları’, daha sonra ‘Kartları Göster’ yolunu kullanın.

    Tüm fotoğraflarınızı telefonunuza aktarın: Yeni bir Android cihaza geçtiğinizde diğer cihazınızdaki tüm fotoğrafları yenisine yükleyebilirsiniz. Bunu yapabilmek için Google Fotoğraflar uygulamasını kullanmanız yeterli olacak. Google Fotoğraflar > Ayarlar > Yedekleme & Senkronizasyon yolunu takip edin.

    Google Keep ile yapacaklarınızı unutmayın: Google Keep özelliği, gün içerisinde unutmamanız gereken bir durumu unutmamanız için notlar oluşturarak bunları tekrar size hatırlatmayı sağlıyor. Bunun için Google Keep uygulamasına gidip ‘Not Al’ bölümü kullanabilirsiniz.

    Telefonunuza dokunmadan işlem yapın: Bir Google uygulaması olan OK Google’ın ses algılama özelliğini açarak

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    araması, alarm kurma gibi işlemleri yapabilirsiniz.

    Çalışma hayatınıza destek sağlayacak uygulamaları kullanın: Google, Docs, Slides, Sheets gibi uygulamalar sayesinde istediğiniz her yerde içerik oluşturup düzenleyebilir, hatta bu içerikleri başkalarıyla oluşturabilirsiniz.

    Önemli e-postalarınızı kaçırmayın: Gmail’e gelen e-postaları kategorilere ayırabilir, spam ya da gereksiz (Facebook ya da

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    bildirimleri gibi) e-mailler arasında önemli olanları ilk sırada görebilirsiniz. Bunun için Gmail’e girip ‘Gelen Kutusu Kategorileri’ kısmını kullanabilirsiniz.

    Bilgisayarda bıraktığınız işe telefonunuzdan devam edin: Belki de en sık kullanacağınız özelliklerden bir tanesi de bu olacaktır. Eğer bilgisayarınızda

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    üzerinden bir sayfaya giriş yaptıysanız, telefonunuzdan tüm sekmelere ulaşabilirsiniz. Bunun için Chrome’daki ‘Geçmiş’ seçeneğini kullanın.

    Haritalar servisi ile gündelik hayatınızı kolaylaştırın: Google’ın en çok servislerinden olan Haritalar’ı kullanarak bilmediğiniz adresleri çok daha rahat bir şekilde bulabilir, trafik hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
    [​IMG]
     
  4. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Google I/O 2016 etkinliği ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Peki bu etkinlikte hangi yeniliklerle karşılaşacağız?
    [​IMG]
    Google’ın geleneksel ürün tanıtım etkinliği ya da Innovation in the Open diye de tabir ettiğimiz Google I/O bu yıl da heyecanla bekleniyor. Elbette bu etkinlikte sadece yeni Android sürümü ile karşılaşmayacağız. Birçok ürünün tanıtılacağı Google I/O 2016 etkinliğine daha ayrıntılı bir şekilde göz atalım.
    Etkinlik Zamanı ve Yeri

    [​IMG]
    Şirketin en önemli isimlerinden Sundar Pichai’nin duyurusuna göre bu yılki Google I/O etkinliği 18-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında ve Google’ın 10 yıl önceki etkinliğinin gerçekleştiği yer de olan Mountain View’da düzenlenecek.
    Google I/O etkinliğini daha yakından takip etmek istiyorsanız Google I/O uygulamasını Android telefonunuza yükleyebilir ve gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !


    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    QR-Code

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !


    Developer:

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !


    Price: Free



    Peki Google I/O 2016 etkinliğinde bizleri neler bekliyor?

    Android N

    [​IMG]
    Google’ın mobil işletim sistemi Android’in yeni sürümü bu etkinlikte tanıtılacak. Android’in sürüm isimlerinin alfabetik sıraya göre gittiğini bildiğimizden yeni sürümün Android N ile başlayacağını biliyoruz. Ancak bu sefer hangi tatlı ismini alacağı hakkında bilgi sahibi olmamız için bu etkinliği beklememiz gerekiyor. Android 7 sürümünün tanıtılacağı Google I/O 2016 etkinliğinde ayrıca geliştiriciler için yeni Android SDK sürümü yayınlanıp uygulamalarını resmi güncelleme yayımlanana kadar yeni sürüme uygun hale getirmeleri beklenecek. Muhtemelen 2016’nın sonlarına doğru da akıllı telefon üreticileri yeni Android sürümünü kullanıcılarla buluşturacak.
    Sürücüsüz Araçlar

    Teknoloji ilerliyor ve bu ilerleyişle birlikte hayatımıza girmeye devam ediyor. Artık sürücüsüz araçlar bir hayal olmaktan çıkıp her kesime hitap eden ve alınabilir bir ürün halinde sunulacak. Ancak bu işi yapabilecek büyüklükte bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az firma bulunuyor.
    [​IMG]
    Google da böyle bir hamle yapabilecek sayılı teknilijo şirketlerinden. Geçen yıl düzenlenen Google I/O etkinliğinde, ilk sürücüsüz araçlarının prototip versiyonunu ile tanışmıştık . Bakalım Google geçen bir yılın ardından sürücüsüz araçlarıyla ilgili nasıl bir ilerleme kaydetmiş olacak.
    Android Wear

    [​IMG]
    Gidilebilir teknolojide akıllı saatlerin oldulça büyük bir önemi bulunuyor. Akıllı cihaz üreticileri de bu alana hakim olma yarışı içerisine girmiş durumda. Apple markalı akıllı saatler ve Samsung’un Tizen işletim sistemine sahip Galaxy Wear cihazları bu platformdaki önemli temsilcilerden. Ancak Google’ın bu alandaki hakimiyeti birkaç çalışmadan öteye gidebilmiş değil. Gelen yeni haberlere göre Google I/O 2016 etkinliğinde artık Google Wear adı altında akıllı sattlerinin tanıtımını yapacak. Devam eden süreçte ise bu cihazları piyasada görmemiz mümkün.
    Project Ara

    [​IMG]
    Google’ın daha önce tanıtımını yaptığı ve maalesef bir türlü hayata geçiremediği modüler akıllı telefon projesi olan Project Ara bu etkinliğin ardından artık piyasaya sürülecektir diye tahmin ediyoruz. Akıllı telefonumuzun istediğimiz takdirde kamera, ekran, ram, işlemci gibi donanımlarını teknik servis ihtiyacı duymadan değiştirip kullanabileceğimiz Project Ara ürününü ve yeni yol haritasını için Google I/O etkinliğini merakla bekliyoruz.
    Sanal Gerçeklik

    [​IMG]
    Aslında Google sanal gerçeklik yolunda önemli adımlar atmış bulunuyor. YouTube’un 360 derece video desteği sunması ve Google Cardboard ürünü bunun en büyük göstergesi. HTC ve Oculus gibi markaların ürünlerini görmeye başladığımız bu platforma Google’ın daha fazla destek vereceğini tahmin etmek hiçte zor değil. Google I/O etkinliğinde de Google’ın bu alandaki yeni cihazlarını görmeyi bekliyoruz.
    Google Glass

    Project Aura diye de isimlerinden bu ürün Google’ın el attığı bir diğer platform olarak karşımıza çıkıyor.
    [​IMG]
    Halihazırda Google’ın akıllı gözlükleri de piyasada bulunuyor. Android işletim sistemine sahip ve üzerinde 5MP kamera bulunan Google Glass 2.0 ürünü 1.500 $ gibi bir fiyattan alıcısını bekliyor. Ancak bir ürünün tam olarak geliştirilmesi demek o ürünün alınabilir bir fiyata satılması anlamına geliyor. Bu yüzden Project Aura ürünleri hala beklenen konuma erişemedi. Google I/O etkinliğinde Google’ın bu alandaki yeni ve alınabilir fiyata sahip ürünlerini görmemiz süpriz olmayacktır.
    Chrome OS

    [​IMG]
    Google’ın mobil işletim sistemi olan Android’in dışında bilgisayarlar için geliştirilen ancak henüz beklenilen popülerliğe erişememiş Chrome OS işletim sistemi bu etkinlikte önemli bir değişikliğe uğrayacak. Haberlere göre 2017 yılında piyasaya sürülecek birleşik işletim sistemi önümüzdeki Google I/O etkinliğinde tanıtılacak. Bakalım Google, Chrome OS ile Android birlikteliğinde bizimle hangi yeniliklerleri buluşturmayı planlıyor.
     
  5. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Google'dan Görüntülü Görüşme Atağı: DUO
    Google tarafından dün gerçekleştirilen Google I/O 2016 etkinliğinde yeni bir görüntülü konuşma uygulaması da tanıtıldı. Yeni uygulamanın adı DUO.
    [​IMG]
    Google I/O 2016 etkinliği ile bilrikte Google tarafından gerçekleştirilen son çakışmalar hakkında bilgi verilirken, dikkat çeken detaylardan bir tanesi de görüntülü görüşme uygulaması oldu. DUO adı verilen uygulamanın detaylı bir şekilde tanıtımı gerçekleştirilirken, piyasadaki görüntülü konuşma uygulamalarına bir alternatif de Google'dan geldi.

    Piyasada Tutulacak MI?

    Google tarafından gerçekleştirilirken etkinlik ile birlikte resmen kullanıma başlanacak olan DUO, piyasadaki zorlu rakiplere karşı mücadele verecek. Şu anda en çok tercih edilen görüntülü konuşma uygulamaları Tango ve Viber olurken, Google bu uygulamalar karşı DUO ile pastadan pay almaya çalışacak.

    Mobil cihazlarda kullanılan uygulamanın hem Android hem de iOS versiyonu bulunurken, uygulama marketlerden uygulamanın indirilerek kullanılabileceği belirtildi.

    Google I/O 2016 etkinliğinde gerçekleştirilen bu tanıtım ile birlikte aynı zamanda bir haber de WhatsApp'tan geldi.

    WhatsApp'a Görüntülü Konuşma Desteği

    Google tarafından piyasaya sürülen DUO için bir rakip daha doğarken, WhatsApp tarafından yapılan açıklamada artık uygulamanın görüntülü konuşma desteği sunacağı belirtildi. WhatsApp'ın bu konuda kullanıcılara destek sunacak olması, pek çok uygulamanın kullanım sayılarını düşürürken, Google DUO için de en başta bir handikap yarattı.

    Android cihazlarınızda Google DUO'yu indirmek için

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

     
  6. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !


    Google, Abacus ile Android’deki tüm şifreleri ortadan kaldırmayı amaçlıyor.
    Google’ın geçen yıl Geliştiriciler Konferansı’nda duyurduğu Abacus projesinin kapsamlı testleri bu sene başlıyor. Şu ana kadar birçok farklı üniversite tarafından test edilen sistem, artık finansal işletmelere de açılıyor. Android’deki şifreleri tamamen ortadan kaldırmayı amaçlayan bu proje, şimdilerde sıkı bir güvenlik testinden geçiyor.

    Google, Abacus sayesinde kullanıcıların Android’de herhangi bir şifre girmeden işlem yapabilmesini sağlayacak. Sistem açılışından, uygulama satın almaya kadar birçok farklı işlem şifresiz yapılabilecek. Google burada özel bir sistemi devreye sokacak ve akıllı telefon kullanıcıları tepeden tırnağa analiz edilecek.

    Telefonun kullanılma biçimine göre bir rapor çıkaracak olan sistem, klavye kullanımından en çok tercih ettiğiniz uygulamalara kadar birçok farklı ayrıntıyla güvenlik skoru oluşturacak. Sistem bu alışkanlıklar doğrultusunda sizi tanıyarak, şifreleri devre dışı bırakacak. Önümüzdeki ay şirketlerin test etmeye başlayacağı Abacus’un bu yıl sonunda geliştiricilere sunulması bekleniyor.
     
    himm bunu beğendi.
  7. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]


    Popüler sosyal medya uygulaması Twitter ve dünya genelinde bir gün içerisinde en çok ziyaret edilen site konumundaki Google, iOS platformunayönelik olarak yapacağı değişiklikler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

    Geçtiğimiz yıl Twitter 6.54 sürümünü iOS 9 kullanıcılarına sunan Twitter, kısa bir süre sonra 3D dokunmatik ekran özelliğini mevcut sürümü ile bütünleştirmişti.

    Apple'ın 3D Dokunmatik teknolojisi, kullanıcıların bireysel tweetlerinde kendilerine özel arayüzü deneyimlemelerine olanak tanıyordu.

    Bu sayede, fotoğraflar, videolar, GIFler, site içerisine gömülü içerikler ön izlemesi ile birlikte kullanıcılara sunuluyordu.

    Twitter Yeni Güncellemesi Yayınlandı

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    yer alan habere göre Twitter, gün itibariyle 68.6 MBboyutunda yeni güncellemesini App Store üzerinden iOS kullanıcılarına sundu.

    Yayınlanan güncelleme bazında, Twitter'ın 3D Dokunmatik Bütünleştirme teknolojisi, "Hızlı Eylem" ana ekranında tweet, arama yapma, direkt mesajözellikleri için sona erdi.

    [​IMG]
    Google iOS İçin Güncellendi

    Google, iOS platformuna yönelik olarak yayınladığı yeni güncellemesindeAMD olarak bilinen, Google Entegre Hızlandırılmış Mobil Sayfalarçözümünü kullanıcılara sunacak.

    iOS için Google 15.1 sürümü, kullanıcıların uygulama üzerinden popüler haber makalelerine anında erişim çözümünü sunmayı hedefliyor.

    iOS'a yönelik olarak kodlanmış sayfaları, kullanıcılara öncelikli olarak sunma hedefinde olan Google, "En Çok Okunan Haberler" adı altında bir başlığı kullanıcılara sunacak.

    Söz konusu "En Çok Okunan Haberler" AMD simgesi ile belirtilecek.

    Buna ek olarak Google son güncellemesi ile, uygulamanın mobil platformunda spor odaklı olayları kullanıcıların hizmetine getirecek.

    [​IMG]

    Google Asistan, site içerisinde aktif olan kullanıcıların adına yeni bir web sayfası açabilme, öncelikli spor videolarını kullanıcılara gösterebilme imkanı sunacak.

    73.7 MB boyutundaki Google güncellemesi, gün itibariyle App Storeüzerinden iOS kullanıcılarına sunulacak.
     
  8. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Google bugün iOS için duyurduğu yeni Motion Stills uygulaması ile, kullanıcıların GIF animasyonları oluşturmasını sağlıyor. Peki, Motion Stills hangi cihazları destekliyor?

    [​IMG]Yıllardır kullanım oranı düşmeye devam ederek tarihe gömülmeye hazırlanan GIF animasyonlar, özellikle sosyal medyanın etkisiyle son yıllarda tekrar popüler hale gelerek sıkça kullanılmaya başlandı.
    Android tarafında Play Store'da, iOS tarafında ise App Store'da GIF görseller oluşturmanızı sağlayan onlarca farklı uygulama bulunuyor. Bunlara bir yenisini internet dünyasının devi ekledi.
    Google, Motion Stills Uygulamasını Duyurdu!

    WhatsApp ve Viber'ın ardından GIF formatına destek vermek isteyen firmalardan birisi olan Google, iOS işletim sistemi için duyurduğu Motion Stills uygulaması ile Live Photos ile çekilmiş görüntülerden GIF animasyonlar elde edilmesine olanak tanıyor.


    [​IMG]
    Google yetkilileri, geliştirdikleri algoritma sayesinde Motion Stills uygulamasının çektiğiniz video veya fotoğrafları birleştirerek stabil görüntüler oluşturduğunu ve sosyal medya üzerinde rahatlıkla paylaşabileceğiniz GIF animasyonlara çevirdiğini belirtiyor.
    Uygulama çevrimdışı çalışan yapısı sayesinde herhangi bir serviste oturum açmanızı gerektirmiyor. Sadece fotoğraflara erişmesi için izin vermeniz yeterli.
    Google Motion Stills uygulamasına aşağıdaki linkten veya Live Photos destekli iOS cihazlarınız aracılığıyla App Store'dan ulaşabilirsiniz.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

     

Sayfayı Paylaş