Tweter hakkında son gelişen haberler

Konu, 'Msn,Yahoo,Skype,Icq Ve Camfrog Hakkında Herşey' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Tweet'ler Direkt Mesaj İle Gönderilebilecek

    Beşyüz milyona yakın kullanıcısı bulunan dünyanın en büyük sosyal mecralarından olan Twitter blogunda, yeni güncellemeleriyle ilgili bilgi paylaştı.


    [​IMG] Twitter her geçen gün kendini yenileyerek kullanıcılarının daha kolay paylaşım yapabilmesi ve içerik oluşturabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda önümüzdeki günlerde de pek çok yeniliği hayata geçirmeye hazırlanıyor.Twitter'in blog sayfasında yapacağı yenilikler hakkında yapılan açıklamaya göre kullanıcıların günlük olarak takip edemediği zamanlarda da neleri kaçırdığını bir kaç dakika içerisinde kullanıcının ilgili konularını göz önüne getirmek için çalışma yaptıkları bildirildi.Buna ek olarak "Direkt Mesaj" bölümünde de yenilikler olacağını bildiren Twittergeliştiricileri, önümüzdeki hafta içerisinde yazılan twittleri orjinal hali ile diğer kullanıcılara direkt mesaj yolu ile paylaşıma açılacağını hakkında bilgiler verildi.
     
  2. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Twitter'da Önemli Yenilik!

    Twitter, milyonlarca kullanıcısına daha iyi hizmet verebilmek için önemli yenilikler getiriyor. İşte, çok yakında Twitter'a gelecek olan önemli yenilikler.


    [​IMG]2006 yılında kurulan mikroblog sitesi Twitter, milyonlarca kullanıcısına daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
    Twitter'ın mobil uygulamalarına çok yakında gelecek yeni bir güncellemeyle birlikte, artık cihazlardaki diğer uygulamalar da takip edilecek.
    [​IMG]
    Önümüzdeki haftalarda gelmesi beklenen güncelleme sonrası, izin veren kullanıcıların, kişisel verilerine erişilmeden, cihazlarında yüklü olan uygulamalar takip edilecek. Peki, bu takip neden yapılacak?

    Twitter, güncellemeyle gelecek bu yeniliğin, kullanıcılara daha iyi ve daha kişiselleştirilmiş bir kullanım sunmak için yapılacağını belirtiyor.
    Ayrıca kişisel verilerin korunacağını da aktaran Twitter, sadece izin veren kullanıcıların, cihazlarında yüklü olan uygulamaların takip edileceğini ve uygulamaların içerisindeki kişisel verileri takip etmeyeceklerini belirtiyor.
    [​IMG]
    Gelecek güncelleme sonrası Twitter, kullanıcılarına daha kişiselleştirilmiş, kimi takip etmeli ve sponsorlu içerikleri sunacak.

    Çok yakında gelecek güncellemeyle birlikte, küçük hata düzeltmeleri ve çeşitli performans iyileştirmeleri de yapılacak.
     
  3. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Twitter Analytics Özelliği iOS'e Geldi!

    Twitter'ın bir süre önce test etmeye başladığı Analytics özelliği, Twitter uygulamasının iOS sürümüne eklendi. Twitter'ın yeni özelliğiyle ilgili detaylar için haberimize göz atabilirsiniz.


    [​IMG]Twitter'ın bir süre önce kullanıcılarının yaptıkları paylaşımlarda ne kadar etkili olduklarını gösteren yeni bir uygulamayı test etmeye başlamıştı. Buözellik nihayet test aşamasını geçti vekullanıma sunuldu.
    Analytics servisinin tweetlere entegre edilmiş hali olan bu yeni özellik, Twitter uygulamasının iOS sürümüne son güncelleme ile eklenmiş durumda. Bu özelliği, tweetlerinizden birisine tıkladığınız zaman alt tarafında konumlandırılan “ViewAnalyticsDetails”(Analiz Detaylarını Görüntüle) bağlantısı ile kullanılabileceksiniz.
    Bu bağlantıya tıkladığınız zaman tweetinizin görüntülenme oranları,tıklanma oranları, tweetteki bağlantıya kaç kişinin tıkladığı hatta genişletilmiş şekilde görüntülemek için kaç kişinin tweete tıkladığı gibi istatistikleri görebiliyorsunuz.
    [​IMG]
    Geçtiğimiz aylarda benzer bir hizmet sunan "analytics.twitter.com" adlı siteyi kullanıma sunan Twitter, yeni güncelleme ile bu özelliğiakıllı telefonlara getirmiş oldu. Bu uygulama ilk aşamada sadece İngilizce, Fransızca, Japonca ve İspanyolca dillerinde paylaşımlarda bulunan kişilerin kullanımına sunmuştu.
    Yeni güncelleme ile akıllı telefonlara getirilen bu özellikten henüz sadeceiOS kullanıcıları istifade edebilecek olsa da bu özellik elbette diğerplatformlarda da kullanıma sunulacaktır. Ancak henüz ABD merkezli şirket tarafında bu konuyla ilgili bir açıklama yapılmış değil.
     
  4. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]Bugün saat 11:00 gibi erişime engellenen Twitter, biraz önce tekrar erişime açıldı.
    Bugün sabah 11:00 sularında erişime engellenen

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    , biraz önce tekrar erişime açıldı. AA’nın haberine göre Şanlıurfa 2. Sulh Ceza Hakimliği’nin “Suruç ilçesindeki terör saldırısıyla ilgili yasa dışı kitlesel eylem çağrılarına ilişkin paylaşımların çıkarılmasına yönelik mahkeme kararını uygulamadığı” gerekçesiyle uyguladığı erişim engellemesini kaldırdı.

    Daha önce duyurduğumuz gibi TİB, herhangi bir mahkeme kararına gerek kalmadan 4 saat içerisinde bir web adresine erişimi engelleyebilecekti. Bu sefer mahkeme kararıyla uygulanan erişim engellenmesi, yaklaşık 4 saat içerisinde kaldırıldı. Muhtemelen Twitter’dan kaldırılması istenen içeriklerin tamamen kaldırılmasının ardından yasak ortadan kalktı.
     
  5. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Twitter'dan güzel bir yenilik

    Twitter artık kullanıcılarına GIF butonu getireceğini duyurdu.

    [​IMG]Dünyanın en büyük mikroblog sitesi olan Twitter yeniden bir yenilik için kolları sıvadı. Bu yenilik GIF butonu oldu. Çoğumuz GIF'in ne olduğunu biliyoruzdur fakat aramızda bilmeyenlerin de olacağını var sayarak alt tarafa GIF'in ne olduğunu açıklayacağım. Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, mikro blog devi, platformdaki GIF kullanımını yaygınlaştırmak için mobil uygulamasında GIF butonuna yer verecek.
    Peki ya GIF nedir ?
    Graphics Interchange Format'in kısaltması olan GIF, Grafik Değiştirme Biçimi anlamına geliyor. Kayıpsız sıkıştırma yönteminin kullanıldığı GIF, JPEG ile birlikte bilgisayar dünyasında kullanılan en yaygın resim saklama biçimlerinden biridir.
     
  6. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Twitter değişiyor

    Twitter aldığı karar ile zaman tüneli algoritmasını değitirildiğini duyurdu.

    [​IMG]Geçtiğimiz hafta sonu en çok söz edilen olaylardan birisi Twitter'ın algoritmasını değitireceği ve bu konuda Facebook'a benzetileceği söyleniyordu. Bu iddiayı Twitter cephesinden cevap veren SEO Jack Dorsey oldu. Dorsey bu konuda tamamen yalan haber olduğunu söyledi. Yani böyle bir değişiklik olmayacak.
    SEO değişimlerin böyle olmayacağını söyledi fakat değişim olmayacağını söyledi. Resmi blogu zerinden, takip ettiğiniz kişilerin attığı 'önemli' tweet'leri asla kaçırmamanızı sağlayacak yeni özelliğini devreye soktuğunu duyurdu.
     

Sayfayı Paylaş