İOS iWork iOS 9, OS X El Capitan ve iCloud için güncellendi

Konu, 'Apple ios' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !


    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    iWork üretkenlik uygulamalarının iOS, Mac ve iCloud sürümlerini güncellediğini duyurdu. Güncellemelerle birlikte iOS 9 ve El Capitan sürümlerine Split View ve Picture in Picture gibi yeni özellikler geliyor.

    Bu arada iCloud için iWork paketi beta sürecinden çıkarılıyor ve bu servise de aralarında versiyon geçmişinin de bulunduğu, diğer kişilerle daha uyumlu bir işbirliği sağlayacak yeni özellikler de yer alıyor.
    iOS 9 kullanıcıları için güncelleme Picture in Picture, 3D Touch, Slide Over ve Split View gibi yeni özellikleri getiriyor. iCloud paketiyle birlikte, iOS 9’daki iWork uygulamaları versiyon geçmişini gösterecek, böylelikle bir doküman veya proje üzerinde yapılan değişiklikler daha iyi şekilde görülecek. Keynote uygulamasına “düzenle ve sun” gibi dikey görünüm seçeneği eklenirken, İbranice ve Arapça için çift yönlü destek de geliyor.
    Bazı değişiklikler hem iOS hem de OS X EL Capitan kullanıcılarını kapsıyor. Örneğin Keynote, Numbers ve Pages uygulamalarında genişletilmiş VoiceOver desteği mevcut ve yorum eklerken, notları düzenlerken ve daha bunun gibi çeşitli işlerden bundan yararlanmak mümkün oluyor. Mac’teki Keynote’a da iOS’teki gibi İbranice ve Arapça desteği geliyor. El Capitan kullanıcıları Force Touch özellikli izleme dörtgenini kullanarak dokunmatik geri bildirimler alabilecek, Split View görünümünden yararlanabilecek.
    Dikkat çekici bir diğer değişiklik de iWork uygulamalarını uzun zamandır kullananları ilgilendiriyor. iWork ’06 veya ’09 paketleriyle hazırlanmış olan dokümanlar bundan böyle OS X, iOS ve iCloud’daki iWork uygulamalarıyla açılıp düzenlenebilecek.
    Güncellemelerle ilgili daha fazla detayı

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    bulabilirsiniz.
     

Sayfayı Paylaş