GTA 5 PC için Yine ve Yeniden Ertelendi

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    PC sürümü için tam bir muammaya dönen GTA 5, çıktı çıkıyor derken yine bir erteleme aldı. Rockstar Games yaptığı açıklamada, GTA 5'in PC sürümünü ertelediğini duyurdu.

    [​IMG] Geçtiğimiz yıllarda PS3 ve Xbox 360 için çıkan GTA 5, daha sonra yeni nesil konsollara yani PS4 ve Xbox One için çıkmıştı. İlk çıkışından bu yana PC oyuncularının beklediği GTA 5, artık sayısını bilemediğimiz bir erteleme daha aldı.
    Rockstar Games, yaptığı resmi açıklamayla beraber GTA 5'in çıkış tarihini 20 gün ileri bir tarihe aldığını duyurdu. Yani oyun 24 Mart yerine (çıkabilirse) 14 Nisan'da çıkacak.
    GTA 5 yine neden ertelendi?

    “Global olarak oyunun çıkması için gün sayan PC oyuncularından özür dileriz, fakat oyunun son düzeltmelerinin yapılması ve hem tek oyunculu, hem de GTA Online deneyiminin PC sürümü çıkar çıkmaz sorunsuz olması için biraz daha zaman gerekti” açıklaması yapan Rockstar Games, bakalım ilk konsol sürümünün üzerinden bu kadar süre geçen oyunu sorunsuz olarak PC'ye getirebilecek mi?

    PC'de geçmişe gidersek GTA 4 ile epey sorun yaşayan Rockstar bakalım GTA 5'i PC'ye düzgün optimize edebilecek mi? PC sürümünde konsollarda olmayan 4K oyun modu olacak olan oyun, daha detaylı grafiklerle gelecek.
    Bakalım, bekleyelim görelim demeye devam ediyoruz.
     

Sayfayı Paylaş