Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge’in Yeni Görseli Geldi

Konu, 'Samsung' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Samsung’un yeni Android amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S7’lerin tanıtılmasına ve üç haftadan az bir zaman kala bu iki telefona ait bilgileri gelmeye devam ediyor.
    [​IMG]
    Akıllı telefon pazarının lideri Güney Koreli üretici Samsung‘un yeni akıllı telefonları heyecanla bekleniyor. Samsung’un 21 Şubat tarihinde yapılacağı açıklanan tanıtımı için ilk teaser videosunu yayınlanmasının ardından bugün Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerini tasarımlarına dair önemli ipuçları veren yeni bir görsel daha internete sızdırıldı.
    Geçtiğimiz günlerde Evan Blass’ın twitter üzerinde paylaştığı ilk Galaxy S7 basın görsellerinisizlerle paylaşmıştık. Bu yazımıza yukarıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Evan Blass bugün yine twitter üzerinde Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in arka taraflarını gözler önüne seren yeni bir görsel daha paylaştı.
    [​IMG]
    Son günlerde Samsung her ne kadar Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerini geliştirirken kullanıcılardan gelen tepki ve eleştirileri dikkate aldığını belirtse de sızan görsellerin ardından yeni akıllı telefonların tasarımları hakkında yeni bir tartışma internet ve sosyal medya üzerinde alevleniyor. Bazı kullanıcılar Samsung’un yeni amiral gemi akıllı telefonlarında bir önceki modellerinin tasarımını kullanması nedeni ile sert eleştiriler yöneltiyor.
    Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge, Qualcomm’un Snapdragon 820 ve Samsung tarafından üretilen Exynos 8890 octa-core yonga setlerine sahip iki farklı varyant altında bir üretilecek. Microsd kart desteği, daha güçlü 3.000 mAh ve 3.600 mAh batarya ve 12MP BRITCELL kameraya sahip olacak Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge akıllı telefonlar, Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yüklü olarak 21 Şubat tarihinde Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlenecek olan Unpacked etkinliğinde “TheNextGalaxy” sloganı ile resmi iolsrak duyurulacak ve Mart ayının başlarında itibaren satışa sunulacak.
     

Sayfayı Paylaş