Windows 10 Mobile Evrensel Skype Uygulaması Sızdırıldı

Konu, 'Msn,Yahoo,Skype,Icq Ve Camfrog Hakkında Herşey' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Microsoft’un Windows 10 Mobile için geliştirdiği Evrensel Skype uygulamasının linki internete sızdırıldı.
    [​IMG]
    Bu yılın başlarında Ocak ayında Microsoft’un Windows 10 Mobile tanıtımı için düzenlediği etkinliğe geri dönersek, Joe Belfiore’un yaptığı sunumda Skype uygulamasının Windows 10 Mobile ile sisteme entegre edileceği açıklanmıştı. Bugün Messaging Skype Preview uygulamasının Windows Mağaza linki internete sızdırıldı.
    Uygulamayı yüklediğiniz andan itibaren otomatik olarak varsayılan mesajlaşma uygulamasının yerini alıyor. Ayrıca uygulama ile birlikte bir de Skype Video Preview uygulaması da otomatik olarak yükleniyor. Bu uygulama sayesinde de sesli ve video aramalarını yapabilirsiniz. Ayrıca telefon rehberinizdeki kişileri aktarabilir, telefon numaranızı üzerinden bulunmanız için telefon numarası doğrulaması yapabilirsiniz.
    [​IMG]
    Her iki uygulamanın genel kullanıcı deneyimi pozitif yönde görünüyor. Mesajlaşma içinde standart sms ve Skype mesajlaşmayı arasında geçiş yapılabiliyor. Sonuç olarak henüz açıklanmamış beta bir uygulama için oldukça başarılı diyebiliriz. Tabi bazı hatalar ve çekmeler de yok değil.
    [​IMG]
    Windows 10 Mobile akıllı telefonunuz için Messaging Skype Preview uygulamasını

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    uygulama mağazasından ücretsiz olarak indirebilirsiniz Fakat Beta olan uygulama için herşeyden önce mevcut mesajlarınızı yedeklemenizi tavsiye ediyoruz.

     

Sayfayı Paylaş