iPhone 6s ve 6s Plus Kontratlı Fiyatları

Konu, 'Gsm Oparatörleri' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın satışa sunulmasıyla birlikte merakla beklenen kontratlı satış fiyatları da belli oldu. İşte 8.000 TL’ye varan kontratlı fiyatlar.


    [​IMG]iPhone 6s’in operatörler tarafından satışa sunulmasıyla birlikteiPhone 6s kontratlı satış fiyatları da netlik kazandı.
    Turkcell’de 128GB iPhone 6s fiyatı 7850 TL’yi görürken, 128GB iPhone 6s Plus fiyatı kontrat teklifiyle 8.300 TL’ye kadar tırmandı.
    Vodafone’da da iPhone 6s kontratlı paket fiyatları, Turkcell’den pek farklı değil. Vodafone’da 16GB iPhone 6s kontratlı fiyatı 6120 TL’ye kadar çıkmış durumda.Vodafone iPhone 6s Plus kontratlı fiyatı ise henüz netlik kazanmış değil.
    iPhone 6s kontratlı fiyatları el yakıyor!

    Tabi ki yukarıda belirttiğimiz fiyatların tavan fiyatlar olduğunun da altını çizelim. Operatörlerin en hesaplı fiyatlarını göz önüne aldığımızda da aslında tablo pek değişmiyor. Yine ortaya hayli kabarık bir fatura çıkıyor.
    Turkcell 16GB iPhone 6s kontratlı fiyatı 24 ay taksit seçeneği ile 5376TL’ye mal oluyor. Turkcell, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus için taksit seçeneğini 12’ye indirerek4272 TL’lik alternatif bir kontratı da kullanıcılarına sunuyor
    Vodafone cephesine baktığımızda ise en ucuz iPhone 6s kontratlı satış fiyatının 4800 TL olduğunu görüyoruz. Tabi ki bu fiyatlara operatörlerin kullanıcılarına sunduğu dakika, mesajlaşma ve internet hizmetlerinin de dahil olduğunu belirtelim. Örneğin Turkcell’in en ucuz iPhone 6s paketinde heryöne 1000dk, her yöne 1000 sms ve 4GB internet paketi bulunuyor.Vodafone’un en ucuz teklifine baktığımızda ise her yöne 500 dk, 5000 sms ve 2GB’lık bir teklifle karşılaşıyoruz.
    Uzun vadade ciddi bir meblağ

    Neresinden bakarsanız bakın, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus fiyatlarıgerçekten el yakıyor. 24 ay boyunca cebinizden en az 4000 TL civarı bir meblağ çıkacağını ve bu süreç içerisinde 2 yeni iPhone modelinin daha satışa sunulacağını düşündüğümüzde, kontrat teklifleri pekte cazip durmuyor.
    Dilerseniz Turkcell iPhone 6s kontratlı fiyat listesine

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    , Turkcell iPhone 6s Plus kontratlı fiyat listesine

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    , Vodafone iPhone 6s kontratlı fiyat listesine de

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ulaşabilirsiniz.
     

Sayfayı Paylaş