Vu+ Duo yorumlar
Linux Tabanlı Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Vu+ Forumunda Bulunan Vu+ Duo yorumlar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Vu+ Duo ile Vu+ Solo arasındaki farklar;
Boyut olarak daha küçük.
İlk açılma süresi kısa.
Kasa içerisine hdd takılamıyor.
E-sata ...
-
Super Moderator
Vu+ Duo ile Vu+ Solo arasındaki farklar;
Boyut olarak daha küçük.
İlk açılma süresi kısa.
Kasa içerisine hdd takılamıyor.
E-sata girişi yok.
Tek tuneri var. (Duo modelinde çift)
Ön panelde display yok.
Arka panelde açma/kapama düğmesi yok.
Ön panelde 1, arka panelde 1 adet usb girişi var. (Duo modelinde ön panelde 1, arka panelde 2 adet).
1 Adet smart kart okuyucusu var. (Duo modelinde 2 adet).
İşlemcisi tek çekirdekli. (Duo modelinde çift çekirdekli).
fiyat 650-700tl arası
Solo'da fan da yok,
Alıntıdır.
(Son olarak bu yazının aksine soloya bir şekilde hdd bağlanabildiği söyleniyor. onuda öğrenip yazarım buraya)
-
Co Administrator
Örnek Nickli Üyeden Alıntı
Vu+ Solo da satışta sanırım ön sipariş gibi Türkiye'de bir sitede: Ürün Teslimat Tarihi 13 Ağustos 2010 Cuma Günüdür.2 Yıl Dikey Elektronik Garantisinde Olan Ürünlerimiz , En Son yazılımlar Yüklü , Kanallar Dizili , Server Ayarlı Bir Şekilde Gönderilmektedir.Size Sadece Fişi Takıp İzlemek Kalır.
yazıyordu. Fiyatta: 744,30 TL clon mu orjinal mi bilmiyorum sadece gözüme çarptı.
Pahallı. Çift tunerlısı, işlemcisi daha güçlü olan 990 lira iken 744 lira etmez bu. Ha 500'e bilemedin 600'e satsınlar klon 800 satışlarını dahi etkiler o fiyat. 744 bu cihaza vermek akıllıca gelmedi bana. İçinde dahili hdd kızağı da yok. O zaman ne farkı kaldı dreambox500 hd'den? 500hd de 750 lira zaten. 
himm Nickli Üyeden Alıntı
(Son olarak bu yazının aksine soloya bir şekilde hdd bağlanabildiği söyleniyor. onuda öğrenip yazarım buraya)
Takılıyor; USB'den harici hdd. 500hd de ise usb portu yapmamışlar firewire var. Onu usab olarak kullanma kısmı da muammalı.
Konu AYDINLANMA tarafından (10-08-2010 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.
-
Paylaşımcı Üye
ii cihaz tuner hatası yok 800 hd gibi
-
Emektar Üye
Aldım birtana vo+dou twin Hdtv pvr
-
Yeni Üye
VU+
AYDINLANMA Nickli Üyeden Alıntı
O zaman hemen ek yapayım. Dreambox 500c de araştırdım. 60 dolar gözüküyor mailime yolladıkları fiyat listesinde. Fiyat çok ucuz değil; Türkiye'de de toptan fiyatı 60 dolar seviyesinde 500 serisinin sıfırları da 1. kalitede 140 liraya kadar düştü ancak 500c yok bu yüzden Çin'e yöneldim. Fiyat listesinde Dreambox diğer modellerin de fiyatını yollamışlar. Dreambox 800hd için sadece 190 dolar fiyat veriyorlar gerçi TR'de de 500 liralara düştü klonlar daha da düşecek muhtemelen. Dreambox 8000'in fiyatını hatırlamıyorum ancak TR'deki orjinal Vu+ Duo'dan daha pahallı değildi gibi hatırlıyorum. 600-700 dolar aralığı olabilir. Klonlar başladığına göre 8000 klon fiyatları da zamanla düşecektir. 800-900 liralara 1 sene sonra klon 8000'lere rastlayabiliriz.
Klon Vu+'mı yoksa klon 8000'mi almak daha uygun sorusu da öylecene duruyor. 8000'in artısı tunerın değişebilmesi; 2. tunerı DVB-C veya T olarak değiştirebilirsiniz. Vu+'da ise dreamboxların aksine tuner ile işlemci tümleşik yani yapılan yorumlara bakacak olursak Vu+'ta tuner arızalandı mı cihazın garantisi de yoksa tamiri mümkün olacak mı belli değil. Tuner arıza yapar mı? Hiç duymadım ama ya yaparsa
Neyse bu sene de geçsin seneye bu zamanlar artık HD receiver elzem olacaktır. O zaman klon mu orjinal mi Vu+'mı Dreambox'mı o zaman ki fiyatlara bakarak karar vereceğim. İlk mesajda söylediğim ise hala geçerli bugün receiver alacak olsam
vu+ orjinal alırdım. Sonuçta klonlarını hiç duymadık alıp da yazılımsal problemler yaşayıp kullanamamaktansa bugün için Vu+ orjinal doğru karar. Yarını bilemiyorum...
Tabi 800HD klon da 500 lira olduğuna göre 1000 lira orjinal Vu+'a bugün vermektense sorun olmadığını bildiğim klonları çıkınca bir tane vu+ alırım bugün de DM800 klon alayım aynı paraya klon vu+ ve dm800 sahibi olurum demek de mantıklı olabilir.
Kafanızı çorba ettiğime göre artık susabilirim

gelişmeler çok hızlı klonları şimdilik getirmiyorlar galiba
electronics-channels.com buy high quality Dreambox DM 8000hd pvr,Dreambox 8000 hd pvr,dreambox 8000hd,dreambox 8000 hd,dreambox 800hd pvr,dreambox DM 800 hd pvr,dreambox 800hd,Dreambox DM800 hd,dreambox 500hd,dreambox 500 hd,dreambox 500s,dreambox 50
saygılar
-
Emektar Üye
htopdas Nickli Üyeden Alıntı
gelişmeler çok hızlı klonları şimdilik getirmiyorlar galiba
electronics-channels.com buy high quality Dreambox DM 8000hd pvr,Dreambox 8000 hd pvr,dreambox 8000hd,dreambox 8000 hd,dreambox 800hd pvr,dreambox DM 800 hd pvr,dreambox 800hd,Dreambox DM800 hd,dreambox 500hd,dreambox 500 hd,dreambox 500s,dreambox 50
saygılar
klon kesinlikle olmayacak deniliyor
-
Yeni Üye
makina zaten dm8000 in klonu nerdeyse... ve daha da iyisi bence... parasını sonuna kadar hakediyor.. bir de yüksek çözünürlüklü divx filmlerde frame geçişleri olmasa tadından yenmez..
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler