Dreambox 8000'e Ucuz Alternatif; Vu+
Linux Tabanlı Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Vu+ Forumunda Bulunan Dreambox 8000'e Ucuz Alternatif; Vu+ Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : This could be the Linux receiver we've all been waiting for! A real contender to the Dreambox DM8000 that (legally) ...
-
Kadrolu Üye
Dreambox 8000'e Ucuz Alternatif; Vu+
This could be the Linux receiver we've all been waiting for! A real contender to the Dreambox DM8000 that (legally) runs the Enigma2 open source firmware. PLi have also committed to supporting this receiver and are releasing a nightly firmware update!
Download PDF brochure HERE (PDF contained in zip file)
Download English language manual HERE (PDF contained in zip file)
Crystal clear HD picture, two card readers and two CI slots. Internal and external HDD is possible via SATA connection. One front and two rear USB ports. Rear Ethernet 10/100 connection. Linux operating system using Enigma2 open source. Standby consumption is only 1 watt. English language manual supplied. Extended EPG (electronic program guide). This receiver is expected to be a real high-end contender and is already building up a BIG third party support.
Specifications:
- Open-source Linux operating system (Enigma2)
- Broadcom Mips processor
- Twin DVB-S2 Tuner
- MPEG2 / H.264 Hardware decoding (DVB compliant)
- 16 digit alphanumeric VFD Display
- 2 x Common Interface slots
- 2 x smartcard reader (Conax Embedded)
- 10/100 Mbps Ethernet interface
- 3 x USB2.0 (1xFront/2xBack)
- 1 x internal SATA connection for HDD (not included)
- 1 x E-SATA
- 1 x V.24/RS232
- HDMI Interface
- 2 x Scart
- 1 x YPrPb
- 1 x optical S / PDIF for digital audio transmission
- Channel change <1 seconds
- EPG (electronic program guide)
- Plugin support (JPEG, MP3, XviD ...)
- Support of Bouquet lists
- Multi language OSD, Skin - Support
- Fully automatic, Manual Channel Search
- Videotext Teletext
- DiSEqC 1.0, 1.1 and 1.2
Video:
- Video resolution (720 x 576 lines), 576p, 720p, 1080i
- Video decoding MPEG-2, MPEG-4 compatible
- Input data rate 2-45 MSymb / s
- S/N> 53 dB
Audio:
- Decoding AC 3, MPEG-4 (AAC-HE), MPEG-1, Layer 1, 2 and 3
- 32/44.1/48 kHz sampling rate
- S/N > 65 dB
Power consumption:
- <25W (in operation, horizontal /) 400mA LNB current
- <20W (in operation, without LNB)
- <1W (Deep-Standby-Mode)
- 100-240 Volts 50-60 Hz
Enigma 2 çalıştıran bu sisteme PLI team desteğini duyurdu bile. Gecelik güncellemeleri ile gün aşırı yazılım gelen VU+ 400 sterlinlik yurtdışı fiyatı ile Dreambox 8000'in yarı fiyatından daha ucuz. Bugünlerde DM800 almayı planlayanların planlarını gözden geçirmesini sağlayacak cihazda Cccam enigma 2 altında sorunsuz çalışmaktadır.
? zınısım adnıkraF ninekilheT
...royinetsi kamlıkıy iteyiruhmuC eyikrüT
"Bazı kimseler çağdaş olmayı, kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür, onların bu zannıdır. İrtica, bilinçli ve organize hıyanet olayıdır....”
M. Kemal Atatürk
-
-
Katılımcı Üye
bu cihazda benimde gözüm var. dm 500 HD yi bekledik ama ondan ses seda yok. bakalim hele. güzel birseye benziyor.
-
Paylaşımcı Üye
bende dreambox 500hd yi bekliyorum
-
Yeni Üye
Valla bende dm 500 hd almayı düşünüyordum ama dm 600 hd ne zaman çıkacağı belli değil hep bişey çıkarıyor vu+ duo ise şuanda almanyada 450 avro'ya satılıyor Türkiye'ye nisan ayında gelecekmiş bu cihaz özellikleri ve herşeyi ile süper bir cihaz ben bu cihazdan almayı düşünüyorum
-
Paylaşımcı Üye
bu cihaz çin malı değil galiba
alternatif ürünlerin çoğalması biz tüketiciler için iyiolur
ben dm500 aldım
şu yeni hd sistem iyice otursun diye
bakalım ne olur
-
Kadrolu Üye
Ne kadar çok cihaz o kadar iyi olur düşüncesi bence bir yerde doğru değil. Cihaza olan destek çok önemli. Destek kısa süreli olursa verdiğiniz para heba olacak. Dreamlere bu konuda sınırsız destek sağlanıyor bunu dikkate almak gerekir...
-
Kadrolu Üye
suvekum Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadar çok cihaz o kadar iyi olur düşüncesi bence bir yerde doğru değil. Cihaza olan destek çok önemli. Destek kısa süreli olursa verdiğiniz para heba olacak. Dreamlere bu konuda sınırsız destek sağlanıyor bunu dikkate almak gerekir...
PLI team cihaza destek vermektedir. Ayrıca cihaz enigma 2 ile çalışmaktadır. e2 yazılımlarını dream için bile hazırlansa yüklenebileçeği de söylenmekte. Tabii bence PLI yeter. Dreambox800 almaktansa bu cihaz çok daha iyi göründü bana.
4 tunera kadar desteklediğini de unutmayalım. 2 DVB-S tunerın yanına 1 karasal ve 1 dvb-c tuner çaktığınızda evinizde her şeyi bu aletten sormak mümkün olacak... Daha ne olsun
"Bazı kimseler çağdaş olmayı, kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür, onların bu zannıdır. İrtica, bilinçli ve organize hıyanet olayıdır....”
M. Kemal Atatürk
-
Administrator
engunaydin Nickli Üyeden Alıntı
PLI team cihaza destek vermektedir. Ayrıca cihaz enigma 2 ile çalışmaktadır. e2 yazılımlarını dream için bile hazırlansa yüklenebileçeği de söylenmekte. Tabii bence PLI yeter. Dreambox800 almaktansa bu cihaz çok daha iyi göründü bana.
4 tunera kadar desteklediğini de unutmayalım. 2 DVB-S tunerın yanına 1 karasal ve 1 dvb-c tuner çaktığınızda evinizde her şeyi bu aletten sormak mümkün olacak... Daha ne olsun

Bırak abi bu işleri dm 8000 pahalı geldi şimdi çamur atıyorsun
Pli değilde gemini destek verirse alınır ama gemini dream dışında cihaza destek vermez.
-
Kadrolu Üye
M. Kemal Atatürk
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler