Bu cihazın klonu yapılmış mıdır? Yapılmışsa süper olur.
Doğrusunu isterseniz, 400 euro'da deve yükü para ediyor! İnşallah klonu vardır.
Linux Tabanlı Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Vu+ Forumunda Bulunan Dreambox 8000'e Ucuz Alternatif; Vu+ Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Bu cihazın klonu yapılmış mıdır? Yapılmışsa süper olur. Doğrusunu isterseniz, 400 euro'da deve yükü para ediyor! İnşallah klonu vardır....
Bu cihazın klonu yapılmış mıdır? Yapılmışsa süper olur.
Doğrusunu isterseniz, 400 euro'da deve yükü para ediyor! İnşallah klonu vardır.
buradaki cihaz yukarıdaki cihazla aynı olup hepsidijital tarafından üretici firmaya yaptırlmış ismi HD 10000 olarak değiştirilmiştir.
HDBOX 10000 HD PVR PLUS | | www.hepsidijital.com
Bu cihaz icin cok iyi seyler soyleniyor. E2 pluginlerinin buyuk bir bolumu uyuyormus. Pli nin destek vermeside guzel. Ayrica Kathrein'in ureticisi tarafindan uretildigi soyleniyor.
Parayi denklersem kesinlikle almak isterim
Peki Vu+ ornjinalini, esas destek verileni almak varken neden klon alalım? Fiyatına bakıyorum ucuz falan da değil hatta daha pahallı. Vu+ getirip satsaymış hepsidigital ya da hepsi keriz.com diye bir site açılsın oraya üye olan arkadaşlar gitsinler hepsidigitaden klon alıp orjinalinden fazla para versinler.
yakında hizmetinizde...
valla çift anlamlılık olmuş ama hiç farkında değildim üstteki 2.yi yazana kadar. Lütfen kötü niyet olmasın, yanlış yerlere çekmeyelim. Maksadım o değildi, hepsi digital isminden esinlenip klon cihaza daha fazla para ödeyecek keriz bulma gerekliliği ile firma ismini birleştirdim bu garabet çıktı...Pardon yani...
Konu tuna66 tarafından (24-02-2010 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir.
? zınısım adnıkraF ninekilheT
...royinetsi kamlıkıy iteyiruhmuC eyikrüT
"Bazı kimseler çağdaş olmayı, kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür, onların bu zannıdır. İrtica, bilinçli ve organize hıyanet olayıdır....”
M. Kemal Atatürk
Bu nebiçim site ismi
yakında hizmetinizde...
Konu tuna66 tarafından (24-02-2010 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir.
Dreambox 500S -- YU-MA-TU IQ Plus
Bu cihazı geçen hafta 1 - 2 saat test etme imkanım oldu ve açıkcası ben evimdeki 800 hd yerine bunu alıp koymayı düşünüyorum.Cihaz pli image ile çok stabil çalışıyor,açılışı dm 800 e nazaran çok daha hızlı.Cihazda 3 adet usb girişi var ve bence ön panele koydukları usb girişi çok kullanışlı.Görüntü kalitesi konusunda birşey demiyeceğim çünkü full hd bir tv de denemedim ama deneyince tekrar bu konu altından yazarım.Cihazın fiyatı ise 450 euro civarında bilginize.Ama dm 8000 ile değilde dm 800 ile kıyaslayın ve emin olun 800 hd yerine kullanılabilecek bir cihaz.
Ama kafama takılan tek şey dreambox firmasına güvenmek daha mantıklı gibi geliyor yinede.Sonuçtu bu firma bu işte eski değil ama dreambox bu işin ilki
Alıcak arkadaşlar sorularını konu altından yazabilir.Elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
her iki cihaz da aynı (HDBOX 10000 HD PVR PLUS - Vu+ duo). önce hdbox çıktı alalım mı almayalım mı derken stoklarda kalmadı.. daha sonra hd box'ın da ithalatçsı olan dikeyelektronik tarafından vu+ duo getirildi. almadan önce firmayı aramıştım. piyasaya daha iyibir biçimde girebilmekiçin üretici firma böyle bir yol izledi demişlerdi. ben vu+duo dan çok memnunum almayı düşünenlere sonuna kadar tavsiye edebilirim...
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)