Windows 10 Redstone Yapı 11099 Insider Preview Yayınlandı

Konu, 'Windows işletim sistemi' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Microsoft, Windows 10 Redstone Yapı 11099 sürümünü Windows Insider kullanıcıları için yayınladı.
    [​IMG]
    Microsoft, bugün 2016 yılının Insider Preview yapısını, Windows 10 Redstone Yapı 11099 sürümü ile bilgisayar kullanıcıları için yayınladı. Microsoft İşletim Sistemleri Grubu Başkan Yardımcısı Gabriel Aul’un twitter’da yaptığı duyuru ile kullanıma sunulan Yapı 110099 derlemesi şu anda indirilebilir durumda.
    [​IMG]

    Windows Insider programı çerçevesinde bilgisayarlar için yayınlanan ikinci Windows 10 Redstone sürümü olan Yapı 11099 derlemesi dikkat çeken bir yeniliğe sahip değil. Gabriel Aul’un blog yazısında da belirttiği üzere şimdilik sadece geriye doğru uyumluluk ve entegrasyon noktalarında mühendislik çalışmaları yapılan Windows 10 Redstone Yapı 11099 sürümü, Windows Insider kullanıcıları için daha hızlı test sürümleri yayınlanması için en hatasız haline getirilmeye çalışılmış.
    Gabriel Aul’un blog yazısında dikkat çeken iki önemli nokta oldu:

    • “Ekiplerin kendi alanlarında yeni özellikleri hazır etmesine bağlı olarak, farkedilir yeni ozelliklerin gelmesi birkaç yapıyı bulacaktır. “
    • “Artık hızlı halkaya vereceğimiz yapı aralığını iç halkalara yakın tutacağız. “

    Yapılan açıklamadan da anlaşılacağı üzere Windows 10 Redstone ile gelecek yeni özelliklerin Windows Insider kullanıcılarına sunulması için en azından “bir kaç” Yapı daha yayınlanması gerekiyor. Aul’un açıklamasında dikkat çeken diğer nokta ise Windows Insider Hızlı Halka (Fast Ring) kullanıcıları için artık daha az aralıklarla yeni yapılar yayınlanacak. Muhtemelen bir hafta arayla yayınlanacak bu yapılarda, yeni özelliklerin Şubat ayından itibaren test edilmeye başlayacağını tahmin ediyoruz.
    [​IMG]
    Microsoft, Windows 10 Redstone güncellemesini Threshold güncellemesinde olduğu gibi iki parti halinde yayınlayacak. İlk Windows 10 Redstone güncellemesinin kullanıcılara sunulması yaz aylarında gerçekleşirken, ikinci Redstone güncellemesi ise yılın son çeyreğinde yayınlanacak.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     

Sayfayı Paylaş