Günün Android uygulaması

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Alarmlı Saat - Alarm Clock

    Akıllı algoritmasıyla öne çıkan oldukça kullanışlı bir alarm uygulaması.

    Alarmlı Saat (Alarm Clock), zarif bir şekilde tasarlanmış saatler ve alarm etkinleştirmeleri için akıllı algoritmasıyla sadeliğin yeni bir formu.
    Uygulama alarm etkinleştirmeleri için esnek ve akıllı bir algoritma etrafında şekillendirilmiştir. Alarmlar saat dilimi değişikliklerine kendilerini otomatik olarak ayarlar ve her bir alarm önceden tanımlanmış ayarlarla etkinleşir. Siz telefonda konuşuyorsanız, alarm sizi rahatsız etmemek için otomatik olarak düşük bir tonla çalar.
    Alarm çalarken sizi birisi ararsa, alarm otomatik olarak ertelenir ve arama zil sesi çalmaya başlar. Alarmlı Saat (Alarm Clock) sizin rahatsız olmanızı önleyecek şekilde tasarlanmıştır. Siz nasıl uyanmak istiyorsanız ya da hayatınızdaki önemli şeylerin size nasıl hatırlatılmasını istiyorsanız, sizin bu isteklerinize itaat edecektir.
    Alarmlı Saati (Alarm Clock), yetinmeci tasarımının dışında, çok düşük sistem kaynağı kullanacak şekilde geliştirdik. Uygulamamızı isterseniz bir alarm yöneticisi olarak ya da isterseniz şarjınızın üzerinde oturan güzel bir masa saati olarak kullanabilirsiniz, seçim sizin.
    Uygulamanın kullanılabilirliğini göz ardı etmedik. Ücretsiz Alarmlı Saat (Alarm Clock) uygulamasının dijital modları mevcut olan en büyük ve en kolay görülen sayılara sahiptir, bu sayede onu herhangi bir ışık ayarında ve uzak bir görme mesafesinde keyifle kullanabilirsiniz.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

     

Sayfayı Paylaş