AMD'den Black Ops 3'e Özel Sürücü

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Bugün itibariyle oyun raflarındaki yerini alan Call of Duty: Black Ops 3 için AMD'den özel bir sürücü yayınlandı. İşte Catalyst 15.11 Beta hakkındaki detaylar


    [​IMG]FPS oyunları arasında köklü bir geçmişe sahip olan ve her oyunuyla milyonlarca oyuncuya hitap eden Call of Duty serisinin yeni üyesi Black Ops 3 bugün itibariyle çıkışını gerçekleştirdi.
    Steam üzerinden 179 TL fiyat etiketiyle satın alınabilir olan Call of Duty: Black Ops 3'e özel diyebileceğimiz AMD tarafından Catalyst 15.11 betaadıyla bir ekran kartı sürücüsü yayınlandı.
    [​IMG]
    Black Ops 3, Batman: Arkham Knight ve SW: Battlefront'a özel

    Radeon oyuncuları için yayınlanan Catalyst 15.11 beta sürücüsü ile birlikte, başta Call of Duty: Black Ops 3 olmak üzere birçok oyunda performans iyileştirmelerininyanı sıra 2GB belleğe sahip Radeon 300serisi ekran kartlarının Ashes of the Singularity oyununda verdiği bug hataları giderildi. Ayrıca Star Wars: Battlefront'da oyuncuların karşısına çıkan zaman aşımı hataları ve PC'deki berbat optimizasyonuyla eleştri yağmuruna tutulan Batman: Arkham Knight için özel iyileştirmeler yapıldı.
    Yayınlanan AMD Catalyst 15.11 beta sürücüsü hakkında daha fazla bilgiye

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    tıklayarak ulaşabilir veya indirebilirsiniz.
     

Sayfayı Paylaş