İOS Galaxy Note 4 (SM-N910F) için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi sunulmaya başla

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Samsung’un yeni akıllı telefon modelleri büyük ilgi görürken, diğer taraftan cihazlarını satın alan kullanıcılar da büyük bir merakla kendi cihazları için gelecek olan güncellemeleri beklemekteler. Bu güncelleme beklenen cihazlardan bir tanesi de geçtiğimiz sene satışa sunulan firmanın üst seviye phablet modeli Galaxy Note 4 olmakta.
    [​IMG]
    Hatırlanacağı üzere iki ay önce Galaxy Note 4 için testlerin Rusya’da başladığı haberi gelmişti. Diğer taraftan Amerika Birleşik Devletleri’nde büyük cep telefonu operatörlerinden Sprint P versiyon için yeni firmware güncellemesi sunarken, gelen raporlar Polonya’da C versiyon için Android 5.1.1 güncellemesinin sunulmaya başlandığı şeklindeydi.
    Şimdi de Android 5.1.1 Lollipop’un SM-N910F model numarasına sahip olan Avrupa versiyonu Galaxy Note 4 için yayınlanmaya başlandığı bilgisi geldi. Şimdilik İsveç’de yayınlanan güncelleme OTA üzerinden ya da Samsung’un KIES uygulaması üzerinden yüklenebilmekte.
    N910FXXU1COH4 yapım numarasına sahip olan yeni Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi 1.8GB dosya büyüklüğüne sahip ve yapım tarihi ise 12 Ağustos olarak yer alıyor.
    Cihazın teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, Galaxy Note 4, 5.7″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD ekran, Qualcomm Snapdragon 805 yonga seti, 16MP arka kamera, 3.7MP ön kamera, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi gibi özellikler içeriyor.
     

Sayfayı Paylaş