İFA 2015 Toshiba Satellite Radius 12 IFA 2015’te Duyuruldu!

Konu, 'Digital Teknolojiler' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Taşınabilir bilgisayar sektörünün köklü üreticisi Toshiba, IFA Tüketici Elektroniği Fuarı’nda bir ilke imza attı.
    [​IMG]
    Toshiba Berlin IFA 2015 fuarında Dünya’nın ilk 12,5 inçlik 4K Hibrit bilgisayarını duyurdu. Esnekliğin, taşınabilirliğin, performansın, olağanüstü ekran seçeneklerinin ve en yeni Windows 10 özelliklerinin daha önce benzeri görülmemiş şekilde bir araya geldiği SatelliteRadius 12 modeli, beş farklı kullanım modu ile ofiste, evde veya seyahat halindeyken kullanıma uygun üstün bir cihaz. Cihazın sunduğu kullanışlılık, kullanıcıların ekranı diledikleri gibi katlayıp çevirerek kullanabildikleri, sıra dışı bir netlikle sinematik bir görüntüleme kalitesi sunan Ultra HD ekran seçeneği ile tamamlanıyor.
    [h=4]Dünyanın ilk 12,5 inçlik 4K hibrit bilgisayarı: Toshiba Satellite Radius 12[/h]
    • Technicolor tarafından onaylanan renk kalibrasyonu teknolojisine sahip Ultra HD ekran seçeneği
    • 6. Nesil Intel Core işlemciler ile inanılmaz performans
    • Continuum, Cortana ve Windows Hello uygulamaları ile Windows 10’un en iyi özellikleri
    [​IMG]
    [h=4]Windows 10’un en iyileri[/h]Windows 10 ile Satellite Radius 12, Windows’un en iyi özelliklerinden yararlanıyor ve bu anlamda Avrupa’da bu özellikleri dahil eden ilk Toshiba modeli olarak karşımıza çıkıyor.
    Diz üstü ve tablet modları arasında geçiş yaparken, Continuum özelliği uygulamalarda ve içeriklerde yumuşak bir geçiş sağlıyor. Dahili HD web kamera ile sağlanan Yüz Tanıma özelliği sayesinde sisteme girişte biyometrik doğrulama yapan Windows Hello kullanım kolaylığını bir üst noktaya taşıyor.
    Cortana uygulamasına hızlı erişim sağlayan Toshiba’nın diğer 2015 Windows modellerinin bir adım önüne geçen Satellite Radius 12, özel bir Cortana tuşuna sahip ve yüksek gürültü seviyeleri veya bilgisayardan uzak mesafeler gibi en zorlu koşullarda bile kusursuz ses performansı sunuyor.
    Göz güzelliğe ve oldukça güçlü donanım özelliklerine sahip Toshiba Satellite Radius 12, 2015 yılının son çeyreğinde Türkiye’de de satışa sunulacak.
     

Sayfayı Paylaş