İFA 2015 Miele “Inspiredby life” ile IFA Fuarı’nda

Konu, 'Digital Teknolojiler' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Miele “Inspiredby life” ile IFA Fuarı’nda

    Dünyanın ilk otomatikdozajlama sistemi / Tam bir çay keyfi için tam otomatik kahve makinesi / 39 çamaşır makinesinden oluşan “Brandenburg Kapısı”

    [​IMG]
    IFA 2015 Miele için konfor, keyif,kalite anlayışını tamamlayanayrılmaz unsurlar anlamına geliyor. Seçkin yenilikler arasında dünya çapında ilk otomatik sıvı deterjan dozajlama sistemi ile zor beğenen kahve tutkunlarını bile heyecanlandıracak olan tam otomatik kahve makinesi yer alıyor. Ayrıca yemek pişirmeyi daha rahat bir hale getiren yeni bir teknoloji de sunuluyor. 3.000 metrekare büyüklüğündeki fuar stadında şirket, “Inspiredby life” sloganıyla ziyaretçilerini bekliyor.

    Miele bu yıl ziyaretçilerini, 39 çamaşır makinesi ile inşa edilmiş, yaklaşık beş metre yükseklikte ve sekiz metre genişlikte “Brandenburg Kapısı” ile karşılıyor. Şirket bu şekilde

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ’in simgesini şirketin en uzun geleneğe sahip ürün grubuyla kombine ediyor. Bu yenilikçi portföyün “kırmızı çizgisi” ise “Inspiredby life” sloganı ile temsil ediliyor.

    “Güncel IFA yeniliklerimiz, Miele bünyesindeki ürün geliştiricileri ve tasarımcıların insanların hayatını daha güzel ve daha rahat bir şekilde tasarlama konusuna nasıl katkıda bulunduklarını göstermektedir”, diye açıklıyor

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    satış şirketi genel müdürü Frank Jüttner. Burada müşterilerin ihtiyaçları ve önerileri önemli bir ilham kaynağı olmuştur.

    Bu bağlamda örneğin EditionConn@ct fonksiyonunu vurgulamak gerek: Deterjan azalmaya başladığında MieleTwinDosdozlama sistemi internet üzerinden kullanıcının akıllı telefonuna veya tablet bilgisayarına otomatik olarak mesaj gönderir ve birkaç tıklamayla sipariş verilebilir. “Burada müşteriler deterjan dozlamasındaki çift öncü rolümüzden ve ağ desteğinden faydalanıyor”, diyor Jüttner.

    Otomatik kireç temizleme ve farklı çay çeşitleri için farklı sıcaklıklarda sıcak su fonksiyonlarına sahip olan CM7 tam otomatik kahve makinesi de büyük ilgi görüyor. Ocak alanında duyurusu yapılan yeniliklerin detayları da IFA süresince tanıtılacak. Pişirme, bulaşık yıkama, çamaşır yıkama ve elektrikli süpürge alanlarındaki ürünler de portföyü tamamlıyor.

    Baskın beyaz renk ile eğik çizgiler ve geometrik şekillerin oyunbaz kullanımı sayesinde modern ve dinamik bir görünüm elde ediliyor. Ziyaretçilere Miele ile pişirme konusundaki yeni fonksiyonları ve konfor çeşitliliğini gösterebilmek için fuar süresi boyunca canlı olarak yemek pişiriliyor ve ziyaretçilere tatmaları için sunuluyor. Buna ek olarak etkinlik alanındaki şovlarla yeni Miele cihazlarının avantajları gözler önüne seriliyor.

    Önceki yıllarda da olduğu gibi fuar standı bir seyirci alanı ve bir de profesyonel ziyaretçi alanı olarak birbirinden ayrıldı. Rahat bir atmosferde kapsamlı görüşmeler yapmak ve uzun bir fuar gününden sonra dinlenmek için profesyonel ziyaretçi alanında yaklaşık 250 kişilik Miele-Café de kuruldu.
     

Sayfayı Paylaş