Batman Arkham Knight Temalı PS4'ler Geliyor!

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]Yeni Batman oyunu; Batman: Arkham Knight temalı Playstation 4 konsolları geliyor!


    23 Haziran tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan Batman serisinin yeni oyunu Batman: Arkham Knight için Sony firmasından bir anlaşma haberi geldi.

    Yapılan anlaşma sonucu Sony, Batman: Arkham Knight temalı Playstation 4 konsollarını duyurdu. Sınırlı sayıda piyasaya sürülecek olan bu paketlerde Batman: Arkham Knight temasına sahip olan Playstation 4 ce DualShock 4 kontrolcüsü yer alıyor. Batman: Arkham Knight oyunu için hazırlanan bu özel paketlerin 449,99 dolardan satışa sunulacağı, standart tasarımlı paketlerin ise 399,99'dan satılacağı belirtilmiş. Batman: Arkham Knight temalı konsol ve DualShock 4 kontrolcü görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.



    Click here to view the original image of 932x543px.
    [​IMG]
     
  2. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !


    Sony PlayStation 4’ün yeni bir kısıtlı versiyonunu çıkardı. Bu sefer karşımızda Batman: Arkham Knight temalı bir versiyon bulunuyor.
    Rocksteady Studio’nun Batman Arkham serisinin en son sürümünü bekleyen oyuncuları çekmek amacını taşıyan bu girişim kapsamında Sony, seriyi ön plana çıkaran yeni bir PlayStation 4 tasarımının duyurusunu gerçekleştirdi. Özel üretim konsol aslında bir oyun paketinin içinde bulunuyor ve bu paket “Limited Edition Batman Arkham Knight PS4 Bundle” adını taşıyor.
    450 dolarlık yurt dışı satış fiyatına sahip olan bu özel PS4 paketinde çelik grisi renkli ve özel Arkham Knight tasarımlı PS4 bulunuyor. Ayrıca buna uygun bir DualShock 4 kablosuz kumanda ve özel Scarecrow Nightmare bonus içeriğiyle üç adet ek görev de paket dahilinde sunuluyor.
    Ayrıca Sony standart PS4 içeren Batman: Arkham Knight PS4 Bundle paketini de sunuyor. Bunun içinde siyah renkli PS4 ve DS4 oyun kumandası ve aynı zamanda özel görevler içeren Batman: Arkham Knight oyununun Blu-ray diski yer alıyor. Her iki paket de 23 Haziranda, oyunla aynı tarihte çıkacak.

    Sony yazın gerçekleşecek lansman öncesi heyecanı daha da artırmak adına Batman oyunu için yeni bir fragman yayınladı. Ayrıca bütün PS4 sahiplerinin bonus içeriklere ilk erişenler olacaklarının da sözünü verdi. Bu özel içerikler arasında oyun içi ek görevler ve Batman ve Batmobil için özelleştirilmiş kaplamalar da bulunuyor.
    Bu özel görevlerin ve özelleştirilmiş kaplamaların Xbox One ve PC için ne zaman çıkacağı henüz netlik kazanmadı.
     

Sayfayı Paylaş