İOS Gmail'den Akıllı Yanıt Özelliği

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]Google’ın mobil mail servisi Inbox by Gmail, yeni özellikleriyle kullanıcılarına büyük kolaylıklar sunmaya devam ediyor.
    Google’ın uzun süredir üzerinde çalışmalar yaptığı yapay zeka teknolojileri artık Gmail’de de boy gösterecek.
    Inbox by Gmail’e gelen yeni “Smart Reply” yani akıllı cevap özelliği sayesinde, Gmail gelen mailler için sizin yerinize cevap yazabilecek. Peki bu sistem nasıl çalışacak?
    3 alternatiften birisini seçin ve gönderin

    Google’ın resmi açıklamasına göre Smart Reply, kullanıcılara gelen mail içeriği doğrultusunda 3 farklı kısa yanıt önerecek. Kullanıcılar bu 3 cevaptan birisini seçerek gelen maili cevaplayabilecekler. Ayrıca kullanıcılar diledikleri takdirde Smart Reply tarafından önerilen cevaplara ekleme de yapabilecekler.
    [​IMG]
    Şu anda içerisinde 20 binden fazla farklı cevap kalıbı yer alan sistemin, ilerleyen zamanlarda daha geniş bir cevap yelpazesine sahip olacağı belirtiliyor. Smart Reply, şimdilik sadece “Cevabını daha sonra vereceğim” gibi basit cevap kalıplarına sahip olsa da bu sistemin yapay zeka teknolojisinin öncülerinden olması planlanıyor.
    Dip not olarak, Smart Reply özelliğinin Inbox by Gmail’in iOS ve Androiduygulamalarında herhangi bir ücret ödemeden kullanılabileceğini de belirtelim.
     

Sayfayı Paylaş