iPad Air 2'ye 4K Video Dopingi!

Konu, 'Apple - iPhone' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Apple'ın geçtiğimiz yıl satışa sunduğu iPad Air 2 modeli, iMovie güncellemesi sayesinde 4K çözünürlükteki videoları düzenleyebiliyor. İşte iPad Air 2'nin gücü!


    [​IMG]Apple, iPhone 6s modelleri ile birlikte 4K video çekme ve düzenleme devrini resmen başlatmıştı. Apple'ın hali hazırda satışta olan iPhone ve iPad modellerinde 4K çözünürlüğünde video çekme ve düzenleme imkanıbulunmuyordu. Apple, iOS platformunda yer alan iMovie uygulamasını güncelleyerek iPad Air 2 modeline 4K video düzenleme özelliğini getirdi.
    4K video düzenleyin!

    Apple'ın ilk 2 GB RAM'e sahip iCihaz olma özelliğini taşıyan iPad Air 2'nin,3 çekirdekli 1.5 GHz hızında çalışan Apple A8X işlemcisi ile oldukça güçlü olduğu biliyorduk. Apple, uygulama ve donanım uyumunu bir üst seviyeye çıkararak, güncellenen iMovie uygulaması sayesinde 4K çözünürlüğündekivideoları düzenleme özelliğini sunmuş oldu. 4K video düzenleme özelliğinin iPad Air 2 ve iPhone 6s modellerinden başka iCihazlara gelmesi pek muhtemel görünmüyor.
    Eğer iPad Air 2 sahibiyseniz ve 4K video düzenlemek istiyorsanız iMovie uygulamasını ücretsiz olarak

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    indirebilirsiniz.

    iMovie uygulamasının 4K video düzenleme özelliğinin sadece iPhone 6s,iPhone 6s Plus, iPad Air 2 ve iPad Pro modellerinde çalıştığını belirtelim.
    [​IMG]

     

Sayfayı Paylaş