PES 2016 PC Demosu Çıktı!

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Geçtiğimiz günlerde tam sürümüyle çıkışını gerçekleştiren PES 2016'yı satın almadan önce denemek isteyen PC oyuncuları için oyunun demo versiyonu artık oynanabilir durumda.

    [​IMG] FIFA 16 ile birlikte yılın merakla beklenilen bir diğer futbol oyunu Pro Evolution Soccer 2016, geçtiğimiz günlerde PC ve konsollar için oyun raflarındaki yerini aldı.
    PES 2014 ile birlikte yaşanılan kötü gidişatı bu yıl PES 2016 ile birlikte düzeltmek isteyen Konami ise bu planlarını bir sene daha ertelemek zorunda kalmış gibi gözüküyor.
    Dünyaca ünlü birçok oyun mecrası tarafından geçerli ve iyi sayılabilecek inceleme puanları alsa da, serinin hayranları ve futbol oyuncuları tarafından genel olarak hala FIFA'nın bir tık gerisinde görülüyor.
    [​IMG]
    Satın almadan denemek isteyenlere özel

    Hatırlanacağı üzere çıkışını gerçekleştirmeden yaklaşık 1-2 hafta önce sadece PlayStation ve Xbox konsollarına özel demo sürümüyle oynanabilir olan PES 2016'nın PC'ye özel demosu yoktu. Şimdi ise Konami oyunu satın almadan denemek isteyen oyuncuları için geç de olsa oyunun demo sürümünü piyasaya sürdü.
    ::

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

     

Sayfayı Paylaş