İFA 2015 Microsoft’un IFA Konferansındaki Etkinliği 4 Eylül’de!

Konu, 'Digital Teknolojiler' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    IFA tüketici elektroniği fuarının başlamasına bir kaç gün kala, Microsoft’un buradaki etkinliği için basın bildirisi duyurusu yapıldı.
    [​IMG]
    Teknoloji dünyasının kalbi iki gün sonra başlayacak olan IFA tüketici elektroniği fuarında olacak. Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek olan fuarda elektronik sektörünün önde gelen firmaları, yepyeni tek olmuş ürünü duyuru ile katılıyor. Bu firmalardan biri de Microsoft olacak.
    Microsoft, bugün yaptığı duyuru ile IFA konferansında düzenleyeceği etkinlik için ilk açıklamaları yaptı. Microsoft 4 Eylül tarihinde IFA konferansında Dell ve Asus ile birlikte Windows 10 cihazlar için bir tanıtım etkinliği düzenleyecek. Bu etkinlikte Dell ve Asus’un Windows 10 ile hazırladıkları yeni dizüstü bilgisayarlar, tablet ve hibrid cihazların Windows 10’un yeni özellikleri öne çıkarılarak duyurulması bekleniyor
    Bildiğiniz üzere bugün Asus’un yaptığı duyuruda da IFA tüketici elektroniği fuarında Tayvan merkezli firma oldukça iddialı tanıtımlar yapacağının ilk işaretlerini vermişti. Microsoft ile ortak yapılacak bu tanıtım etkinliğinde Windows Hello destekli yeni cihazlarını dügün yüzüne çıkartması bekleniyor.
    Microsoft OEM iş kolundan sorumlu başkan yardımcısı Nick Parker’ın sunumunu yapacağı etkinlik Microsoft tarafından canlı olarak yayınlanacak ve internet üzerinden izlenebilecek. Microsoft’un etkinliğini canlı olarak aşağıda izleyebilirsiniz.
     
  2. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Konu bugün güncellenmiştir ve görsel detayları beklemekteyiz
     

Sayfayı Paylaş