İOS BLU Win HD LTE ve Win Jr LTE Windows Phone Telefonlar

Konu, 'Windows mobile' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Windows Phone ekosisteminin yeni üyelerinden biri olan BLU Products, iki Windows Phone akıllı telefonla Avrupa pazarına açılıyor.
    [​IMG]
    Microsoft’un geçtiğimiz yıl Windows Phone 8.1 güncellemesinden itibaren Windows Phone lisans ücretini almayacağını açıklamasının ardından Windows Phone ekosistemine katılan OEM üreticilerinden biri olan BLU Products, iki modelle yarışa katılmıştı.
    BLU Win HD LTE ve Win Jr. LTE modellerini geçtiğimiz hafta Hindistan’da satışa sunan BLU Products, bugünden itibaren de Avrupa ülkelerinde Amazon üzerinden iki modelini satışa sunmuş durumda. Cihazlar Avrupa ve İngiltere için farklı fiyatlandırmaya sahip.
    Windows Phone akıllı telefonların fiyatlarına bakarsak, 5 inç ekrana sahip BLU Win HD LTE modeli Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya’dan oluşan Avrupa ülkelerinde 129€ İngiltere’de ise 99£ fiyat etiketi ile bölgesel Amazon online mağazalarından satın alınabiliyor. Daha küçük versiyonu olan 4.5 inç ekranlı BLU Win JR LTE ise Avrupa için 99€, İngiltere için de 69£ fiyat etiketine sahip.
    Her iki telefon da Windows Phone 8.1 Update güncellemesi ön yüklü olarak satışa sunuluyor. Fakat BLU Products tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Win HD LTE ve Win Jr LTE akıllı telefonların her ikisi de Windows 10 Mobile güncellemesi yayınlandığında bu iki cihaz Windows 10 Mobile’a ücretsiz olarak yükseltilecek. Son olarak Windows 10 Mobile güncellemesinin yılın son çeyreğinden itibaren yayınlanmaya başlayacağını hatırlatalım.
     

Sayfayı Paylaş