Windows 10’a büyük ilgi geldi

Konu, 'Windows işletim sistemi' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Windows 10 işletim sistemi tüm dünya genelinde kullanıcılardan yoğu ilgi görüyor…
    [​IMG]
    Teknoloji dünyasında yükselişini sürdüren dev firmalardan bir tanesi olan Microsoft, yeni işletim sistemini 29 Temmuz itibari ile yayınladı. Bir çok yenilik içeren bu yeni işletim sistemine kullanıcılar büyük ilgi gösterirken, gelen bilgilere göre ilk 24 saat içerisinde 14 milyon cihaza yüklenmiş durumda.
    [​IMG]
    Bu yeni işletim sistemi güncelleme olarak Windows 7 ve Windows 8 kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulurken, bu yükleme sayısına ulaşmasında da en büyük neden olarak gösterilebilir. Ayrıca daha yükleme bekleyen bir çok kullanıcı olduğu da Microsoft cephesinden gelen bilgiler arasında yer alıyor.
    Ülkemizde de Windows 7/8 işletim sistemine sahip PC ve tablet kullanıcıları bu yeni güncellemeyi firmanın kendi web sitesi üzerinden indirecekleri araç ile indirebilir ve cihazlarına kurabilirler.
    Microsoft’un indirme aracı ile hemen yükleme yapabilir, ya da daha sonra kurmak için USB flaş bellek ya da DVD üzerine kaydedilebilir.
    Ayrıca Microsoft, Windows 10’un akıllı telefonlar için geliştirdiği versiyonunu da Windows 10 Mobile olarak bu sene sonbaharda sunacak. İddialara göre Kasım ayı ile birlikte, bazı Lumia modellerinin bu yeni Windows 10 Mobile güncellemesine kavuşabilecekleri ifade ediliyor.
    Siz de hala indirmediyseniz,

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    Microsoft’un sayfasına ulaşabilir ve bu yeni işletim sisteminin keyfini çıkartabilirsiniz.

     

Sayfayı Paylaş