İFA 2015 Samsung SM-G9198 IFA 2015 öncesi ayrıntılı olarak görüntülendi

Konu, 'Digital Teknolojiler' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Samsung’un kapaklı yeni model kapaklı telefonu detaylı olarak görüntülendi.
    [​IMG]
    Her bütçeye sunduğu uygun model telefonlarla dünya genelinde birçok pazarda lider konumda bulunan Samsung, geçtiğimiz haftalarda üst seviye phablet modelleri olan Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+’ı resmi olarak duyurdu. Şimdi gelen bilgilere göre Samsung firması özel bir model üzerinde çalışıyor.
    [​IMG]
    Samsung’un bu yeni telefonu katlanabilir özellikli ve SM-G9198 kod ismi ile lanse ediliyor. Bir zamanların en popüler cihazlarından biri olan katlanabilir telefonlar, günümüzde yeniden karşımıza çıkmaya başlıyor. Samsung SM-G9098’in halefi olarak gelecek olan Samsung SM-G9198 kapaklı telefon IFA 2015 etkinliği öncesi ayrıntılı olarak görüntülendi. Ayrıntılı olarak görüntülenen Samsung SM-G9198 hakkındaki bazı detaylarda ortaya çıkmış oldu. Samsung SM-G9198 özelliklerine bir bakacak olursak;
    3.9 inçlik Corning Gorilla Glass 4 korumalı ekran, altı çekirdekli Qualcomm Snapdragon 808 işlemci, 2GB sistem belleği, 16 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, Android 5.1.1 işletim sistemi, microSD kart desteği, çıkarılabilir batarya özelliklerine sahip. Bakalım Samsung’un sunacağı yeni kapaklı telefonu Samsung SM-G9198, özellikle büyük ekranlı akıllı telefonların popüler olduğu günümüzde beklenilen ilgiyi görebilecek mi?
     

Sayfayı Paylaş