Windows 10 Deneme Sürümü Çıktı!

Konu, 'Windows işletim sistemi' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Windows 10 için deneme sürümü çıktı. Eğer Windows 10'a geçiş yapmadıysanız ve merak ediyorsanız Windows 10 deneme sürümü

    [​IMG]

    [​IMG]Microsoft, Windows 7,Windows 8 ve Windows 8.1 kullanıcıları için Windows 10 güncellemesini geçtiğimiz günlerde ücretsiz olarak sundu. 2 Gün içerisinde14 milyondan fazla kişi tarafından yüklenen Windows 10takdire şayan bir başarıya imza attı. Windows 10’un dijital sürümlerinin yanında önümüzdeki günlerde kutulu ve USB bellek sürümlerini de satışa sunacak olan Microsoft, herkesin yeni işletim sistemini denemesi içinWindows 10 deneme sürümünü indirime sundu.
    [​IMG]
    Windows 10 deneme sürümü direkt olarak kurumsal firmaları hedefliyor.Windows 10 Enterprise versiyonu, 90 günlük deneme süresinesahip. Deneme sürümü olduğu için Windows 10 Pro ve Windows 10 Homeversiyonlarında bulunan; Cortana, Mağaza, Posta, Kişiler,Fotoğraflar veTakvim gibi çoğu özellik Windows 10 Enterprise versiyonunda bulunmuyor.
    [​IMG]

    Windows 10 Enterprise versiyonunu denemek için Windows Evaluationssayfasına kayıt yaptırmanız gerekiyor. Kayıt işlemi bittikten sonra inenWindows 10 ISO dosyasını, DVD veya USB belleğinize yazdırıp, 90 günlükdeneme sürümünü kullanmaya başlayabilirsiniz.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !


    Performans ve optimizasyon açısından küçük çaplı sorunların bulunduğuWindows 10 için önümüzdeki günlerde büyük çaplı birgüncelleme gelecek. Umarız Microsoft, yaşanan sorunları güncelleme ile düzeltir ve bizlere akıcı bir işletim sistemi deneyimi yaşatır

    [​IMG]
     

Sayfayı Paylaş