iPhone 6s Avea'da Satışa Sunuldu!

Konu, 'Gsm Oparatörleri' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Türk Telekom Grubu, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerini taahhüt seçeneği ile bugün mağazalarında satışa sundu. İşte iPhone 6s taahhütlü fiyatları!


    [​IMG]Türk Telekom Grubu, iPhone’un en yeni ve en gelişmiş modelleri olan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı bugün itibarıyla kullanıcılarla buluşturdu.
    iPhone 6s taahhütlü fiyatı!

    iPhone 6s, 16GB 36 ay taahhütle tarifeye ek ayda 78 TL’den başlayan taksitlerle; iPhone 6s Plus ise 16GB 36 ay taahhütle tarifeye ek ayda 93 TL’den başlayan taksitlerle kullanıcılara sunuluyor. Kullanıcılar; iPhone 6, iPhone 6 Plus ve iPhone 5s modellerini Türk Telekom Grubumağazalarından satın alabilecekler.
    iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın yeni 3D Touch teknolojisi, ekrana ne kadar güçlü basıldığını algılayarak temel işlevlerin daha hızlı ve daha kolayyapılmasını sağlıyor. Bu özellik, iPhone’un Multi-Touch arayüzüne yeni ve güçlü bir boyut getiriyor.
    Apple tarafından tasarlanan ve akıllı telefonlarda şimdiye kadarki en gelişmiş işlemci olan Apple A9; Live Photos, 3D Touch, 12 MegapikseliSight kamera, Retina Flashözelliğine sahip 5 Megapiksel ön kamera ve diğer tüm etkileyici özellikleri beraberinde getiriyor.
    [​IMG]
    iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, bugüne kadar üretilmiş akıllı telefonlarda yeralan en dayanıklı cam malzeme ve havacılık sektöründe kullanılan bir alaşım olan 7000 serisialüminyum kullanılarak üretildi. iPhone 6s uzay grisi, altın ve gümüş renk seçeneklerinin yanında artık roze altın rengini de içeren ****lik renk seçeneğine de sahip.
     

Sayfayı Paylaş