Windows 10'da Media Center Nasıl Kullanılır

Konu, 'Windows işletim sistemi' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [h=1]Windows 10'da Media Center Nasıl Kullanılır[/h][h=2]Microsoft’un geliştirmiş olduğu en kararlı sürüm olarak karşımıza çıkan Windows 7’nin meşhur medya oynatıcısı Windows Media Center’ı Windows 10’da da çalıştırmak mümkün.[/h][​IMG]Bir kaç ince ayarlar sayesinde basit bir biçimde Media Center yazılımını Windows 10’da kullanabiliyorsunuz.Bu bağlantıdaki dosyayı

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    . Hemen arkasından da bu .RAR dosyasını C diskine bir köşeye açın. Beraberinde _TestRights.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Yapmış olduğunu bu işlem CMD penceresinin açılmasını sağlayacak beraberinde otomatik birkaç işlem başlayacak. Bu işlemler bittikten sonra Windows aram özelliğinden yararlanarak Windows Media Center ya da WMC yazarak aratın. Karşınıza uygulama çıkacak.

    [​IMG]

     
  2. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [h=1]Windows 10'da Güvenli Başlatma Nasıl Yapılır[/h][h=2]Microsoft firmasının karşımıza çıkartmış odluğu yeni Windows 10 ile birlikte birden fazla seçenek değişikliğe doğru gitti.[/h][​IMG]Microsoft firmasının karşımıza çıkartmış odluğu yeni Windows 10 ile birlikte birden fazla seçenek değişikliğe doğru gitti.
    Bu yazımız da ise Windows 10 kullanmış olduğunuz bilgisayarınız hiç bir biçimde açılmıyorsa o zaman yapmanız gerekeeler bilgisayarınızı zorlu bir biçimde başlatmaya çalışma ve bilgisayarın kendisini güvenli modde başlatmasını beklemek.
    Güvenli Moda Geçebilmek İçin:

    1. Masaüstündeyken ilk olarka CTRL + ALLT + DELETE tuşlarına bir kez basın. Bilgisayarınızın Oturum Seçeneklerinin gelmesini bekleyin.
    2. Oturum açma ekranını da Güç Menüsünü genişletin beraberinde SHIFT tuşuna basarak Bilgisayarını Yeniden Başlatın.
    3. Açılan geçilmiş başlangıç ekranında ise Sorun Gider/Gelişmiş Seçenekler/Başlangıç. Ayarları/Yeniden Başlat yollarını izleyin.
    4. Açılan gelişmiş başlangıç ekranında Sorun Gider/Gelişmiş Seçenekler/ Başlangıç Ayarları/ Yeniden Başlat yolların izleyin.
    5. Karşınıza çıkacak olan ekran üzerinde F tuşlarıyla başlatma seçenekleri size sunulacak. Güvenli mod üzerinde başlatmak için F4 ya da F5 tuşuna basın.
     

Sayfayı Paylaş