CoD Black Ops III için Özel PS4 Satışta!

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Treyarch'ın geliştirdiği ve Activision'un dağıtımcılığını yapacağı Call of Duty: Black Ops III'ün özel PlayStation 4 sürümü duyuruldu. İşte Detaylar!


    [​IMG]Sony, Call of Duty: Black Ops III için özel olarak hazırladıklarıPlayStation 4'ü duyurdu. Oyundaki logoya göre tasarlanan konsolun üzerinde koyu gri ve turuncu rekler yer alıyor. Konsolun dış görünüşü kadar DualShock 4'deBlack Ops III için özel olarak tasarlanmış durumda.
    Paket içeriğinde ise Call of Duty: Black Ops III'ün orijinal kopyası, yeni tasarımlı DualShock 4, yeni tasarımlı 1 TB'lık PlayStation 4 ve oyunu ön sipariş ile satın alanlara hediye edilen NUK3TOWN adlı multiplayer harita DLC'si pakette yer alıyor. Ayrıca bu DualShock 4 daha sonra ayrı olarakta satılacak.
    Aşağıdaki görsellerde detaylı bir şekilde inceleyebileceğiniz ürün , 499.99$ile yani 1500-1700 TL arası bir fiyatta sadece Kuzey Amerika ve Avrupa'da satışa sunulacak. Tabii duruma göre bunu Türkiye'ye de Amazon üzerinden gönderim mümkün oluyor. Paketin satış sayfasına

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    bakabilirsiniz.

    [​IMG]
     

Sayfayı Paylaş