Lumia 950 ve Lumia 950 XL için Yeni Bir Firmware Güncellemesi Yayınlandı

Konu, 'Nokia' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Microsoft, Windows 10 Mobile işletim sistemli amiral gemi akıllı telefonları Lumia 950 ve Lumia 950 XL için yeni bir firmware güncellemesi yayınladı.
    [​IMG]
    Microsoft’un Noel tatiline çıktığı düşünülürken, Redmond merkezli yazılım devi Lumia 950 XL ve Lumia 950 için bir firmware güncellemesi yayınladı. Almanya, İtalya, İngiltere ve Fransa’daki kullanıcılardan gelen bildirimlerde “MİCROSOFTMDG” güncellemesi adında bir güncelleme yayınlandı.
    [​IMG]
    “Master Data Governance” adı ile yayınlanan güncellemenin İşletim sistemi düzenleme numarası ise: 01078.00027.15506.02029 oldu. Güncelleme sürüm notları ise şu şekilde:


    • SD Hafıza kartı desteği için geliştirmeler



    • Otomatik ekran parlaklık ayarında geliştirmeler



    • Düşük ışık modunda çekilen fotoğraflarda oluşan noise sorunu düzeltildi



    • Bazı kullanıcılarda, kaydedilen 4K videoları oynatma sırasında ortaya çıkan sorunlar çözüldü



    • Stabilite ve performans iyileştirmeleri

    Microsoft, güncelleme ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Fakat 20MP Pureview arka kameraya sahip olan Lumia 950 ve Lumia 950 XL’nin kamera tarafındaki tüm yazılımsal sorunları çözülmüş görünüyor. Öte yandan ekran parlaklık ayağındaki tutarsızlık da giderilmiş ve kullanıcıların bı ayarları kullanabilmesi sağlanmış.
    Microsoft İşletim Sistemleri Grubu Başkan Yardımcısı Gabriel Aul, Windows Insider programında bu yıl için yayınlanan son güncelleme için yaptığı açıklamada Ocak ayına kadar yeni bir yapı yayınlanmayacağını belirtmişti. Gabriel Aul’un bugün Windows Insider programı üyelerine gönderdiği e-postada bir cümlesi ise dikkat çekiyor;
    Bu arada geçecek zamanı, bazı dahili altyapı geliştirmelerinde arayı kapatmak için kullanıyoruz.
    Bu açıklamadan da anlıyoruz ki Microsoft’un Windows 10 ekibi geliştirme çalışmalarına devam ediyor. 2016 yılının başlarında Windows 10 Mobile için Redstone güncellemesinin ilk sürümünün yayınlanması ile Windows Insider programında da yeni bir dönem başlayacak.
     

Sayfayı Paylaş