Microsoft’un yeni Lumia modelleri için sunduğu Windows 10 güncellemesi durduruldu

Konu, 'Windows işletim sistemi' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Microsoft, yükleme problemlerinden dolayı, kısa süre önce sunduğu Lumia modelleri için sunduğu güncellemeyi geri çekti…
    [​IMG]
    Microsoft, Nokia’nın cihazlar ve servisler bölümünü satın aldıktan sonra Lumia modellerini Microsoft adı altında sunmaya başlamıştı ve firmanın ilk üst seviye modelleri ise Microsoft Lumia 950 ve Lumia 950 XL adı ile Ekim ayında duyurulurken, kısa süre önce de bir çok ülkede satışa çıkmıştı.
    [​IMG]
    Ayrıca bu cihazların sunmasının hemen ardından da Microsoft, hem Lumia 950, hem de Lumia 950 XL için ilk Windows 10 güncellemesini de yayınlamıştı. Bu güncelleme gelen bilgilere göre bazı yükleme sorunlarından dolayı Windows 10 Mobile takımı tarafından durduruldu.
    Sorun olan güncellemenin 10586.29 numaralı güncelleme olduğu kaydedilirken, bazı akıllı telefon kullanıcılarının cihazlarını kapatıp açmak zorunda kaldıkları ifade ediliyor. Microsoft üzerinden gelen bilgilere göre güncelleme %0’da takılıyor ya da kullanıcılar düşük kapasite bildirimi ile karşılaşıyorlar.
    Henüz Microsoft’un bu sorun hakkında çözümü ne zaman sunacağına dair bilgi bulunmazken, firmanın çalışmalara başladığı kaydedilmekte. Windows 10 Mobile takımı, sorunu giderdikten sonra bu güncellemeyi tekrar yayınlayacaklar.
    Diğer taraftan gelen bilgilere göre güncelleme sadece Microsoft Lumia 950 için değil ayrıca Lumia 950 XL ve Lumia 550 için de geri çekilmiş durumda.
     

Sayfayı Paylaş