Cim Bom Elazığ deplasmanında

Konu, 'GALATASARAY' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Ligde Beşiktaş ile Avrupa Kupaları'na katılma mücadelesi veren Galatasaray, 31. hafta mücadelesinde Elazığspor'a konuk olacak. Bu sezon deplasmanda aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çeken sarı-kırmızılılarda maç öncesi 3 eksik bulunuyor.
    [​IMG]
    Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında bu akşam Elazığspor'a konuk olacak.Elazığ Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Barış Şimşek yönetecek.
    Son dönemde üst üste aldığı kötü sonuçlarla önce şampiyonluk şansını yitiren, ardından da UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım bileti olarak görülen lig ikinciliği için büyük bir rekabete girdiği Beşiktaş'ın 2 puan gerisine düşen sarı-kırmızılı ekip, lige tutunma mücadelesi veren Elazığspor karşısında kayıp yaşamak istemiyor.
    Özellikle dış saha maçlarındaki kötü performansıyla dikkati çeken Galatasaray, son 2 lig maçında deplasmanda Sivasspor'a 2-1, seyircisi önünde de Kasımpaşa'ya 4-0 yenildikten sonra tüm kredilerini tüketmiş durumda.
    Elazığspor maçı öncesi Galatasaray'da 3 önemli eksik bulunuyor. Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Hakan Balta ile sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu ve Didier Drogba, Elazığspor karşısında takımdaki yerlerini alamayacak.Sarı-kırmızılı ekipte sarı kart ceza sınırında bulunan Ceyhun Gülselam ile Burak Yılmaz, yarın sarı kart görmeleri halinde gelecek haftaki Gençlerbirliği maçında takımdaki yerlerini alamayacak.
     
  2. mescer
    Offline

    mescer Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    istanbul
    elazığda yener
     

Sayfayı Paylaş