Mutlu sona bir adım kaldı! 4-1

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Derbi yenilgisinin şokunu atlatan Fenerbahçe, zirve keyfini tekrar yaşatmak için Kadıköy'de sahne alıyor. Ligin dibinden Antalya'yı ağırlayacak Kanarya'da eksik çok ama kimsenin puan kaybetmek gibi bir düşüncesi yok.
    [​IMG]
    Bitime sayılı günler kaldı, Fenerbahçe'de de geri sayım başladı. Şampiyonluk yolunda büyük avantaj sahibi olan Sarı-Lacivertliler, bugün Antalya'yı ağırlayacak. Lider kazanırsa Saracoğlu'nda kutlamalar başlayacak, mutlu son bir adım daha yakın olacak. Şükrü Saracoğlu’nda yine özel günlerden biri yaşanacak. Süper Lig’in lideri, mutlu sona giden yolda bugün Antalyaspor’u ağırlayacak. Sahasında bu sezon yenilgi yüzü görmeyen tek takım olan Fenerbahçe, kazanırsa bitime sayılı haftalar kala avantajını artıracak. Haftalar öncesinde taraftarlar prova yaparken, galibiyet halinde zafere bir adım daha yaklaşacak olan Sarı-Lacivertliler için kutlamalar başlayacak. 6 eksik oyuncusu bulunan Fenerbahçe, bu karşılaşmaya farklı 11’le çıkmak zorunda kalacak. Topal, Emre, Bekir, Emenike ile Gökhan cezaları, Egemen de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Kalede Volkan yerini alacak. Savunma dörtlüsü ise Mehmet Topuz-Alves-Kadlec-Caner’den oluşacak. Teknik direktör Ersun Yanal, orta alanda Meireles, Selçuk ve Alper’i oynatacak. Takımın gol silahı ise en uçta Webo olacak.

    Semih oynamayacak
    Sarı-Lacivertliler’in rakibi Antalyaspor’da da önemli eksikler bulunuyor. Murat Duruer, İnsa ve Eyong Enoh sakatlıkları nedeniyle bu mücadelede forma giyemeyecek. Tedavisi süren Emrah Başsan 18 kişilik kadroya dahil edildi ancak oynaması zor gözüküyor. Kırmızı-Beyazlılar’da hafta boyunca eski takımına karşı forma giyip giyemeyeceği merak konusu olan Semih Şentürk ise ağrıları nedeniyle Kadıköy’e çıkamayacak.

    MUHTEMEL 11'LER:
    FENERBAHÇE: Volkan, Mehmet Topuz, Alves, Kadlec, Caner, Kuyt, Selçuk, Meireles, Alper, Sow, Webo.

    ANTALYASPOR: Hakan, Koray, Giray, Boum, Musa N., Vederson, Serkan, İbrahim, Uğur, Tita, Diarra.

    STAT: Şükrü Saracoğlu
    SAAT: 19.00
    YAYIN: LİG TV
    HAKEM: Süleyman Abay
     
  2. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    [​IMG]


    Lider Fenerbahçe, Antalya engeline de geçti, şampiyonluk için sadece bir adım kaldı!


    Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında MP Antalyapor'u konuk eden lider Fenerbahçe, maçtan 4-1 galip ayrıldı.


    Taraftarları önünde maça hızlı başlayan sarı lacivertliler, aradığı golü 21. dakikada buldu. Ceza sahası dışı sağ çaprazından harika bir frikik çıkaran Caner Erkin, Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. 31. dakikada Isaac'in kafa golü skoru eşitlese de, 38. dakikada oluşan karambolden golü çıkaran Kadlec, Fenerbahçe'yi soyunma odasına 2-1 önde götürdü.


    Maçın ikinci yarısındaki tempo, ilk yarıya oranla düşük kalırken, son dakikalara Fenerbahçe damga vurdu. 89. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Kadlec, kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti. Maça son noktayı koyan isim ise 90+3. dakikada Moussa Sow oldu: 4-1.


    Bu sonuçla 66 puana yükselen Fenerbahçe, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Sarı lacivertliler, haftaya oynanacak derbide Beşiktaş'ı mağlup etmeyi başarırsa, bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.


    28 puanda kalan MP Antalyaspor ise ateş hattından çıkmayı başaramadı.


    FENERBAHÇE: 4 - 1 :ANTALYASPOR


    STAT: Şükrü Saracoğlu
    HAKEM: Süleyman Abay
    YAYIN: Lig TV


    FENERBAHÇE: Volkan, M.Topuz, Alves, Kadlec, Caner, Kuyt, Meıreles, Salih, Selçuk, Sow, Webo
    TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal


    MP ANTALYASPOR: Hakan, Serkan, J.Boum, Giray, Musa, Koray, İbrahim, Uğur, Tita, Dıarra, Isaac
    TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa




    KIRMIZI KART: Dk. 90+3 Serkan Balcı (MP Antalyaspor)
     

Sayfayı Paylaş