Firefox 23 hazır; İndirin!

Konu, 'İnternet Programları' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Yenilenen logosuyla Firefox 23'ün final sürümü, Mozilla'nın FTP sunucusunda indirmeye sunuldu. Son sürüm, güvenlik için kaldırılan bazı seçenekler, "Paylaş" düğmesi API'sı gibi değişikliklerle geliyor.
    [​IMG]
    Firefox 23'ten kullanıcının rahatlığı için kaldırılan seçenekler arasında "Resimleri her zaman yükle", "JavaScript'i etkinleştir", "Sekme çubuğunu her zaman göster" bulunuyor. İlk iki seçenek her zaman etkin olduğundan, artık onları direkt olarak kapatmanız mümkün olmuyor. Bu değişikliğin nedeni, bu tür ayarları kapatmanın çoğu web sitesini kullanılmaz hale getirmesi. JavaScript'i kapatmak için ise adres çubuğuna about:config yazmanız ve javascript.enabled ayarının değerini "false" olarak değiştirmeniz gerekiyor.

    Her web sitesi için paylaş düğmesi
    Firefox 23 ile beraber içerik paylaşmak daha kolay bir hal alıyor. Yeni düğmenin kullanılabilmesi için web sitelerinin onu desteklemesi gerekiyor. Ücretsiz olarak sunulan API'yı kullanan web sitelerinin çok yakında artması bekleniyor.

    Bu arada videolar, H.264 video biçiminin varsayılan olarak grafik kartıyla hızlandırılması sayesinde daha iyi performans sunuyor. 3 sene sonra yenilenen ve sadeleşen Firefox logosu da ilk kez Firefox 23'te kullanılıyor.
    [​IMG]

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

     

Sayfayı Paylaş