Galatasaray Drogba transferini bitirdi

Konu, 'GALATASARAY' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    İtalyan basını Galatasaray’ın, Sneijder’in ardından Drogba’yı da aldığını yazdı.
    [​IMG]
    Galatasaray ’ın transferde atağa kalkması Avrupa’da büyük yankı uyandırdı. Inter’den Wesley Sneijder’i kadrosuna katan sarı kırmızılıların, Fildişili yıldız Drogba için de harekete geçmesi özellikle Çizme’de dikkat çekti.
    İtalyan calcioquotidiano internet sitesi, İtalyanlar’ın ‘Mamma li turchi’-Anneciğim Türkler (geliyor) deyimini bu kez Galatasaray için kullandı. Haberde öncelikle La Gazetta dello Sport gazetesinin, transfer piyasası uzmanı olarak bilinen muhabiri Carlo Laudisa’nın, dün gece geç saatlerde sarı kırmızılıların Drogba ile anlaştığını duyurduğuna yer verildi.
    Geçtiğimiz günlerde Sneijder’i alan takımın, şimdi de dünyanın en önemli forvetlerinden biri olarak gösterilen Didier Drogba’yı transfer ettiği belirtilerek, “Galatasaray kış transfer sezonunu bu haberlerle doldurdu. Drogba da ne Milan ne Juventus, Türk takımına gidiyor. Fildişili golcü ilk değil son da olmayacak. Anneciğim Türkler! Fatih Terim şimdi Şampiyonlar Ligi’ne daha umutla bakıyor olsa gerek” ifadeleri kullanıldı.
     

Sayfayı Paylaş