Hamit'e büyük tepki

Konu, 'Milli Takım' kısmında mescer tarafından paylaşıldı.

  1. mescer
    Offline

    mescer Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    istanbul
    A Milli Futbol Takımımızın D Grubu'nda kendi evinde Romanya'ya 1-0 yenilmesi büyük şok yaratırken Hamit Altıntop tepkilerden nasibini aldı.

    2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımımız hayal kırıklığı yaratmaya devam ederken taraftarın tepkisi artıyor.
    Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız Romanya'ya Fenerbahçe Şükrü Saraçooğlu Stadı'nda 1-0 yenilen milli takımımızın yıldızlarından Hamit Altıntop taraftarların protestosuna maruz kaldı.

    Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı dolduran taraftarlar mücadelenin 61. dakikasında oyundan alınan Hamit Altıntop'u yuhalarken Hamit Altıntop'un yapılan protestoların artından moralinin oldukça bozulduğu gözlendi.

    Bu arada mücadelenin İngiliz hakemi Howard Webb'in karşılaşmaya 5 dakika ilave etmesinin ardından taraftarların Fenerbahçe'den ayrılan Brezilyalı futbolcu Alex için "I love you Alex" tezahüratı yapmaları dikkatlerden kaçmadı.
     
  2. şimşek59
    Offline

    şimşek59 Süper Üye Üye

    Kayıt:
    20 Mart 2010
    Mesajlar:
    1.014
    Beğenilen Mesajlar:
    17
    Şehir:
    istanbul
    çok kötü oynadı ve g.s da da oynamıyordu abdullah avcı da bu hataları yaparsa artık hiç umut kalmaz çok yanlış oynamsı hamitin
     
  3. beydemir
    Offline

    beydemir Süper Üye Üye

    Kayıt:
    27 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    1.700
    Beğenilen Mesajlar:
    4
    Şehir:
    BURSA-KÜTAHYA
    galatasarayın sahasında oynanır fenerbahçeli futbolculara FB nin sahasında oynanır GS li futbolculara tepki gösterilir çok yanlış birşey bu işte sonuçda bu oluyor
     

Sayfayı Paylaş