Kadıköy'de çok farklı bir Fenerbahçe! 6-1

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

  1. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta aldığı yenilgiyle zirveden 9 puan uzaklaşan sarı-lacivertliler, bu akşam Kadıköy'de konuk edeceği Gençlerbirliği karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

    [​IMG]

    Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda yitirdiği puanlarla zirveden 9 puan uzaklaşan Fenerbahçe, bu akşam sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği maçında kazanarak moral bulmak istiyor.
    Ligde üst üste 4 deplasman maçında kaybederek kötü bir performans ortaya koyan sarı-lacivertli ekip, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda seyircisinin önünde çıkacağı mücadelede 3 puanı hedefliyor.
    Ligde sahasında çıktığı üst üste 9 maçı da kazanarak, deplasmandaki kayıplarını telafi etmeye çalışan sarı-lacivertliler, başkent temsilcisi karşısında da galibiyet için mücadele verecek.
    BEKİR İRTEGÜN VE CANER ERKİN YOK
    Fenerbahçe'de sakatlığının tedavisi süren Bekir İrtegün ve PFDK'ın 3 maç ceza verdiği Caner Erkin, Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyemeyecek.
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, deplasmanda üst üste alınan sonuçlarda futbolcuların ortaya koyduğu performanslar nedeniyle 11 kişilik kadrosunda değişiklikler yapabilir.
    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçını hakem Tolga Özkalfa yönetecek.
    6 FUTBOLCU KART CEZA SINIRINDA
    Fenerbahçe'de, Gençlerbirliği maçı öncesi 6 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.
    Ligde 3'er sarı kartları bulunan Alex, Cristian, Serdar Kesimal, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam, yarınki maçta da forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, 30. haftadaki MKE Ankaragücü maçında cezalı duruma düşecek.
     
  2. kumluyer
    Offline

    kumluyer Üye Üye

    Kayıt:
    15 Ekim 2008
    Mesajlar:
    81
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    NİĞDE
    bulacak morali inşallahh..
     
  3. şimşek59
    Offline

    şimşek59 Süper Üye Üye

    Kayıt:
    20 Mart 2010
    Mesajlar:
    1.014
    Beğenilen Mesajlar:
    17
    Şehir:
    istanbul
    :puah:bu maçı yensede sonraki hafta deplasmanda herkezin yendiği ankaragücüne puan verir
     
  4. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve deplasmanda kaybettiği puanların ardından, sahasında Gençler'e patladı. Gecenin yıldızı ise 2 muhteşem gole imza atan Stoch oldu.

    [​IMG]

    Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve deplasmanda kaybettiği puanların ardından, sahasında Gençler'e patladı. Gecenin yıldızı ise 2 muhteşem gole imza atan Stoch oldu.
    Bu sonucun ardından Fenerbahçe, sahasında yenilmezlik serisini 37 maça çıkarırken, Kadıköy'deki üst üste 10. maçından da galibiyetle ayrıldı. Spor Toto Süper Lig'de de puanını 57'ye yükselten Kanarya, maç fazlasıyla da olsa, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 6'ya indirdi.

    Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında maça, uzun yıllar unutulmayacak bir golle başladı. Sağ taraftan korneri kullanan Alex, ceza sahası dışındaki Miroslav Stoch'u düşündü, Slovak oyuncu da topun gelişine harika bir vuruş yaptı ve sarı-lacivertlileri 1-0 öne geçirdi.
    Golün ardından yoğun baskısını sürdüren Fenerbahçe, bu akşam çok iyi kullandığı sağ kanadından, önemli tehlikeler yaratmaya devam etti. 20'inci dakikada Mehmet Topuz'un etkili ortasında Senegalli Moussa Sow, ön direkte çok güzel vurdu ve Fenerbahçe'yi 2 farklı üstünlüğe taşıdı.
    Fenerbahçe, bu sezon geride bıraktığımız haftaların aksine, skor avantajını bulduktan sonra da coşkulu oyununa devam etti. Bu güzel oyun, tribünlerden de büyük destek alırken, 36'da skor 3-0'a geldi. Yine Alex'in kullandığı kornerin ardından Gençlerbirliği savunması topu uzaklaştıramadı. Sow'un pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Stoch, alışılagelmiş füzelerinden birini çıkardı ve Fenerbahçe adına farkı 3'e çıkardı.
    Sarı-lacivertli ekip, çok rahat bir oyun çıkardığı ilk yarıyı, 3-0 gibi net bir skorla önde tamamladı ve soyunma odasına üç farklı önde gitmeyi başardı.
    İkinci yarıda da değişen birşey yoktu. Karşılaşmanın 56. dakikasında çok ilginç bir pozisyon yaşandı, Taç çizgisine yakın bir yerde faul kazanan Gençlerbirliği'nde topu hemen oyuna sokmak isteyen kaleci Ramazan, topu Alex'e kaptırdı. Daha sonra topu önünde bulan Emre Belözoğlu, uzak mesafeden boş kaleye gönderdi ve Fenerbahçe'yi 4-0 öne geçirdi.
    Mücadelenin 60'ıncı dakikasında ise Gençlerbirliği takımı penaltı kazandı. Ziegler'in Hurşut'a yaptığı faul sonrası kazanılan penaltıyı kullanan Soner Aydoğdu, maçta durumu 4-1'e getirdi.
    Ancak Gençlerbirliği'nin umutlanmasına fırsat bile tanımayan isim kaptan Alex de Souza oldu. Konuk takımın ceza sahasında oluşan karambolde araya giren Alex, çok şık çalımlarla önünü boşalttı ve sağ ayağıyla uzak köşeye topu yolladı. Kaleci Ramazan'ın bakışları arasında Fenerbahçe 5-1 öne geçti.
    Günün en başarılı isimlerinden Mehmet Topuz, 68'de sağ kanattan yine etkili geldi. Mehmet'in ceza sahası içine çevirdiği topa ise Stoch'un yerine oyuna giren Dia, gelişine vurdu ve Fenerbahçe'nin bu akşamki 6. golüne imza attı. Sarı-lacivertliler, bu golle 6-1 öne geçti.
    Kalan dakikalarda ise Fenerbahçe, oyuncu değişikliklerine gitti ve oyunun temposunu düşürdü. Son bölümlerde, rakibinin de pas yapmasına izin veren Sarı-lacivertli ekip, sahadan 6-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Kanarya, puanını 57'ye çıkardı.
    FENERBAHÇE: 6 - GENÇLERBİRLİĞİ: 1
    Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
    Hakemler: Tolga Özkalfa, Serkan Gençerler, Ekrem Kan
    Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz (Dk. 82 Recep Niyaz), Cristian, Emre Belözoğlu, Stochx (Dk. 60 Dia), Alex (Dk. 74 Selçuk Şahin), Sow
    Gençlerbirliği: Ramazan Köse, Cem Can, Aykut Demir, Kulusic, Mehmet Sedef (Dk. 42 Ergün Teber), Hurşut Meriç, Azofeifa, Özgür İleri (Dk. 42 Oktay Delibalta), Yasin Öztekin, Soner Aydoğdu (Dk. 67 Mehmet Akgün), Tum
    Goller: Dk. 2 ve 38 Stoch, Dk. 20 Sow, Dk. 56 Emre Belözoğlu, Dk. 64 Alex, Dk. 68 Dia (Fenerbahçe), Dk. 60 Soner Aydoğdu (penaltıdan) (Gençlerbirliği)
    Sarı Kartlar: Dk. 26 Serdar Kesimal, Dk. 61 Ziegler, Dk. 62 Alex, Dk. 65 Cristian (Fenerbahçe)
     
  5. fenerlı022
    Offline

    fenerlı022 Kıdemli Üye Üye

    Kayıt:
    29 Ocak 2009
    Mesajlar:
    369
    Beğenilen Mesajlar:
    5
    Şehir:
    istanbul

    okadar değil yaa artık...
     
  6. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    [video=youtube;Gtno58tdIo0]http://www.youtube.com/watch?v=Gtno58tdIo0[/video]
    gerçekten güzel bir gol.
     

Sayfayı Paylaş