Prosat CCcam Server Hakkında Bilgilendirme
Ücretsiz & Test Serverlar (Free Servers) Kategorisinde ve UyduTurk Ücretsiz (free) CCcam Server Forumunda Bulunan Prosat CCcam Server Hakkında Bilgilendirme Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar prosatforumun sunucuları yenilenmiş ve son ayarları tamamlanıyormuş ki zaten 2 gün forum kapalı kalmış taşımadan ötürü.Bu hafta içi cccam ...
-
Co Administrator
-
Vip
Üstad bilgilendirme için teşekkür ederim.Kolay gelsin..
-
Yeni Üye
-
Paylaşımcı Üye
tşklr bilgi için buarada site yenilenmiş galiba süper olmuş
-
Kadrolu Üye
-
Paylaşımcı Üye
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler site de çok güzel olmuş
-
Yeni Üye
-
bilgilendirmeden dolayı çok iyi ettiniz çook teşekkürler,ayrıça site mükemel olmuş ben çok beğendim,yeni serverınızı sabırsızlıkla bekliyorum,bol paylaşımlar.
-
Paylaşımcı Üye
site yenilenmiş güzel olmuş serverde güzel olur inşallah ellerinize sağlık server dağıtımı ne zaman olur yeni dağıtımdan bende istifade etmek isterim sizlere kolay gelsin
-
Administrator
harami44 Nickli Üyeden Alıntı
site yenilenmiş güzel olmuş serverde güzel olur inşallah ellerinize sağlık server dağıtımı ne zaman olur yeni dağıtımdan bende istifade etmek isterim sizlere kolay gelsin
Mevcut kullanıcı adları değişmicek eski serverın dağıtımına devam edilicek sadece ve paketlerde düzenleme yapılacak.Tam tarih vermiyim sonra yalancı çıkıyorum ama bu hafta halledilecek.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler