aciklama ici tesekkürler.
Hadi kolay gelsin arkadaslar sevidirin bizi.
Ücretsiz & Test Serverlar (Free Servers) Kategorisinde ve UyduTurk Ücretsiz (free) CCcam Server Forumunda Bulunan Free Server Konusunda Açıklama Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : aciklama ici tesekkürler. Hadi kolay gelsin arkadaslar sevidirin bizi....
aciklama ici tesekkürler.
Hadi kolay gelsin arkadaslar sevidirin bizi.
Aciklama gelmesi cok iyi oldu, Ertan Admin,e tesekkürler.
Simdiye kadar emek veren Aktion kardesimizede saygilar,
bu hizmeti üstlenen yeni arkadasimizada basarilar diliyorum.
Emegi gecen herkeze tesekkür ederim.
Bundan sonrada insallah karsilikli saygi ve hosgörü, hele hele böyle bir hizmet sunan arkadaslarimiza
kesinlikle sert ve kirici ithamlarda bulunulmamasi dilegiyle!
Haydi kolay gelsin...![]()
Konu alpus tarafından (21-12-2009 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.
***...GEMLIK,li...***
Bu hizmet karşılık beklemeden verilen bir hizmetti.Bu güne kadar bunu sağlayanlara teşekkürler.Bundan sonra da server verecek olanlara da,bu konuda yardımcı olacaklara da şimdiden teşekkürler.
açıklama ve serverde hizmeti geçen tüm arkadaşlara teşekkürler bu açıklama iyi oldu sabırsız arkadaşları umarım tatmin eder
Hadi bakalım,heyecanla bekliyoruz! Action ustaya'da yaptığı hizmetlerden dolayı tşekkür ediyor,özel hayatında başarılar diliyoruz
acıklama için caanı gönülden teşekkürlerimi sunar emeği gecen tüm arkadaşlarıma saygılarımı sunarım.bol paylaşımlar.
Açıklama ve çalışmalar için teşekkürler, daha önce yapanlara da...
öncelikle teşekkürler açıklama için action usta birkac tane sahıs pürüzlük yapmış ve forumu incelediğim kadarıyla bazı üyelerinize haksızlık etmişsiniz bunu gördüm ve bence böye bir forumu sunarken seffaf ve tarafsız düzeyli olmak gerekir bence
herkese teşekküğrler kolay gelsin süprizlerinizi bekliyorum
iyi akşamlar
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)