şimdiye kadar verdiğiniz server çok güzeldi inşallah bundan sonrakide iyi olması dileğiyle bende server alabilirmiyim
Ücretsiz & Test Serverlar (Free Servers) Kategorisinde ve UyduTurk Ücretsiz (free) CCcam Server Forumunda Bulunan Prosatforum ücretsiz serverı eski abonelerinin dikkatine Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : şimdiye kadar verdiğiniz server çok güzeldi inşallah bundan sonrakide iyi olması dileğiyle bende server alabilirmiyim...
şimdiye kadar verdiğiniz server çok güzeldi inşallah bundan sonrakide iyi olması dileğiyle bende server alabilirmiyim
Bu güne kadar gösterdiğiniz özverili hizmetten dolayı Çok Teşekkürler.İnşallah yeni server daha iyi olur saygılarımla.
Acaba seviye 10 yapmak için ne gerekiyor şimdiden teşekkürler.
Action Hocam.Eski kayıtlı server üyesi olarak yeni ücretsiz server alabilirmiyim.Çok teşekkürler...
action ustam öncelikle vermis oldugunuz bu güzel hizmet icin sonsuz tesekkurlerimi sunmak istiyorum.Böyle bisey ilk bu forumda gördüm ve gercekden takdir ediyorum sizleri.Ben eski kayitli server üyesiyim.acaba yenisindende faydalanabilecekmiyim?istediginiz seviyeye henüz malesef ulasmis degilim.abuk subuk mesaj yazipda seviyemim cikmasinida istemem bu cok haksiz olur.yenisinden faydalanirsam cok sevinirim.sizlere ALLAH razi olsun bizlere böyle imkanlar sundugunuz icin..
saygilarimla
murat 007
biran önce servera kavuşmak istiyorum sabırsızlıkla bekliyorum umarım eskisinden daha iyi olur gerci eskisinden de şikayetim yoktu,başarılarınızın devamını diliyorum bol paylaşımlar.
bu arada action ustad mesaj kutun dolu PM atmıyorum ilgilenirsen sevinirim.
Konu dimo79 tarafından (24-11-2009 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.
bugüne kadar verdiğiniz hizmete teşekkürler
DM800s (Klon, Gemini4.40-Image) / DM500s (klon, Nabilo-Image) / DBox2 (Linux/PB-Image) / Technotrend 3650 CI (DVB-S USB Card)
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)