Cccam herkez okusun ProsatForum Community®
Ücretsiz & Test Serverlar (Free Servers) Kategorisinde ve UyduTurk Ücretsiz (free) CCcam Server Forumunda Bulunan Cccam herkez okusun ProsatForum Community® Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : cafermemet Nickli Üyeden Alıntı
hanı nerde ben goremedım
Galiba bunu arıyorsun WWW.PROSATFORUM.COM veya; alttakini
kaya43 Nickli Üyeden Alıntı
Bu formu ...
-
Super Moderator
cafermemet Nickli Üyeden Alıntı
hanı nerde ben goremedım
Galiba bunu arıyorsun WWW.PROSATFORUM.COM veya; alttakini
kaya43 Nickli Üyeden Alıntı
Bu formu bilmeyen veya üye olmayan çok şeyler kaçırdığının farkında değil.Sizler en azından bulmuşsunuz.bende Dreambox u aldığım gün bu formu buldum ve hemen üye oldum ne öğrendimse buradan öğrendim şimdide bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluyor ve yardım alıyoruz.Emeği geçen tüm arkadaşlara Sonsuz Teşekkürler.
-
Vip
Evet bilhasa dreambox konusunda banada bilmediklerim ve aradıklarım konusunda çok yardımı dokundu forumun...
Konu star1 tarafından (24-01-2010 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.
-
Yeni Üye
cccam ıstedık belkı 3 -4 defa hıs bır gelısme yokkk.herkese var dıyorlar ama ......gormedıgımı soledım ne var bunda
-
Super Moderator
cafermemet Nickli Üyeden Alıntı
cccam ıstedık belkı 3 -4 defa hıs bır gelısme yokkk.herkese var dıyorlar ama ......gormedıgımı soledım ne var bunda
arkadaşım eğer sende forumun serverinden almak istiyorsan sa ilk önce bi zahmet kulalları oku ve seviye puanını en az 10 a yükseltmelisin...
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler