Verdiğiniz server hizmetinden dolayı teşekkürler , malesef araya istenmeyen kişiler yada sözler kaçak yapıyor.Sizler yılmadan hizmet verdiniz . Forumun daha iyi yerlere gelmesi dileğiyle. Canınızı sıkmayınız, saygılar.
Ücretsiz & Test Serverlar (Free Servers) Kategorisinde ve UyduTurk Ücretsiz (free) CCcam Server Forumunda Bulunan server hizmetine teşekkürler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Verdiğiniz server hizmetinden dolayı teşekkürler , malesef araya istenmeyen kişiler yada sözler kaçak yapıyor.Sizler yılmadan hizmet verdiniz . Forumun daha ...
Verdiğiniz server hizmetinden dolayı teşekkürler , malesef araya istenmeyen kişiler yada sözler kaçak yapıyor.Sizler yılmadan hizmet verdiniz . Forumun daha iyi yerlere gelmesi dileğiyle. Canınızı sıkmayınız, saygılar.
hayırlı olsun yeni server.uzun süreli olması dileğiyle.
Evet arkadaşlar server bir hizmettir. Onu verenlere teşekkür etmek ve foruma destek vermek bizlerin borcudur...
Emeği geçen herkese teşşekkürler...
Dreambox 500S -- YU-MA-TU IQ Plus
Ben de öyle düşünüyorum. Seviye ileride yükseltilecektir bence çünkü kapasite bir yerde kaldırmayacak. Foruma normalde uğramayan arkadaşlar server gidince nereye ne yazsam da Seviye arttırsam derdine düştü. Yarın öbür gün aynı derde düşmemek ve hatta kimilerinin (mesela benim) bıyık altından gülümsediği mesajları atmamak için tek yapılması gereken foruma düzenli katkıda bulunmak, yeri geldi mi konular hakkında fikrini ifade etmektir. Bu şekilde hareket eden arkadaşlar murallar değişse de yine ilk sırada alacaktır bu hizmeti verildiği sürece diye düşünüyorum.
? zınısım adnıkraF ninekilheT
...royinetsi kamlıkıy iteyiruhmuC eyikrüT
"Bazı kimseler çağdaş olmayı, kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür, onların bu zannıdır. İrtica, bilinçli ve organize hıyanet olayıdır....”
M. Kemal Atatürk
yeni mesajlar sayfasinda mesajlari takip etmek mumkun degil zaten akip gidiyor :D
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)